59

Анонимен

преди 8 години

"Няма кадри" означава "не идват да работят за жълтите стотинки, които плащаме".

58

Васил Добрев

преди 8 години

До Красимир Иванов-няма такива работи г-н БИЗНЕСМЕН,не берем ягоди а работим съобразно квалификацията си защото я имаме и говорим чужди езици,получаваме прилични заплати и ЧОВЕШКИ УСЛОВИЯ НА ТРУД,ОСИГУРОВКИ НА ПЪЛЕН РАБ.ДЕН и НОРМАЛЕН ЖИВОТ.Неприятно е като не можеш да трупаш пачки на чужд гръб,нали.Заслужавате си го,дори още по-лошо иде-скоро ще разпродадете хотелчетата на сегашният си персонал и ще дойдете при нас.Ама на ягодите,защото нямате квалификация.Айде със здраве и ДО-СКОРО!Нещастници.

57

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

До РумбоЩе бъде суперзверилник в Слънчев(бетонен)град!Слънчев БРЯГ беше едно време със платежоспособните туристи, които доволни повтаряха и потретваха с приятелски семейства.

56

БЪДЕЩЕ

преди 8 години

Някога в Бъдещето - Хотел 5 звезди на Черно Море , Турист се оплаква че храната не е добра , сервитьора казва че ще викне управителя . След 5 минути идва цялата махала и пребива туриста .След 5 минути идва Малката Булка и се самоубива след като вижда че туриста е мъжа и и е собственик на хотела дегазиран като човек .А малката булка е бъдещата жена на свекър и .

55

Демографията отиде

преди 8 години

Как няма голяма част от обслужващият персонал да са роми, след като те са около 15% от населението, без да влизат турците в сметката. Просто на преброяването се пишат за българи. Изцяло ромски села, а на преброяването излизат 95% българи , 5% турци.

54

Анонимен

преди 8 години

Родния туризъм е окаяна работа. Или нема туристи, или нема персонал, или нема чисто море... Се некой друг е виновен. А да се запитат нашите хотелиери, дали па в тях няма поне малко вина.

53

Анонимен

преди 8 години

Хващайте тъщата,жената,любовницата,двамата др0гирани сина и арбайт милички,арбайт!

52

pz'

преди 8 години

vzemete si pazardziski romi te govorat po 3 ezika- romski ,tyrski , balgarski -tezi koito znaet po dobre balgarskia nema da imat problemi i s makedonskia i srabskia ; etovi ceni kadri palno e s bezrabotni v pz.

51

сбъркана работа 2

преди 8 години

До ETNAВ сградите където собственици притежават различните апартаменти, няма сезонна работа!Тези обекти работят целогодишно, защото се ползват целогодишно.Заплащането и условията на работа обаче, са дори по лоши от тези в сезонните хотелресторанти.

50

nn

преди 8 години

не че няма кадри,не че кадрите не стават....не стават тия псевдо бизнесмени.....повечето от тия така наречени "хотелиери" са абсолютни тарикати,че някои от тях и престъпници,приватизираха тия хотели по-вторият начин....държавата не ви е длъжна да ви създава кадри,а хората да инвестират в образование и да ви работят без пари...който може да прави бизнес знае и как да си намери и задържи кадрите

49

Lan

преди 8 години

Виж ти - хора с умения и езици берат ягоди! Може би заради чистия въздух или безплатния фитнес, А :), или за "удоволствието" да живееш в чужбината. Голям сладур е този! Защо просто не каже, че един берач на ягоди в Англия, взема в пъти повече пари от неговият персонал! :) А за берач не се иска НИЩО, а нашият е с претенции видиш ли...Колкото плащаш, толкова и получаваш, това е!

48

Румбо

преди 8 години

Брей,тая година ще е голям зверилник Слънчев бряг!То цялото Южно Средиземноморие вече е военна зона,та бая народ ще се излъже да дойде...Освен телевизиите да пратят екипи да заснемат безплатни екшън-риалитита?

47

Анонимен

преди 8 години

На мутро-хотелиерите и чалга-бисзнесмените точно хората от гетото им прилягат.каквото повикало,това се обадило.

46

Анонимен

преди 8 години

Ами да наемат германци ,бре! Аааа,не можели да им плащат! Що така бе Миме?Нали продавате продукт на световно ниво?

45

BG

преди 8 години

.ТА изгониха половин България,да станат роби навън,нямало кадри,кадри има ама никой себеуважаващ се кадър няма да работи с 2 езика за 500-600лв. само 3 месеца и да се чуди какво да прави от края септември!

44

бай Хой

преди 8 години

Тея *** с тея *** заплати какъв персонал търсят точно ....

43

Анонимен

преди 8 години

До Красимир Иванов, който има заведение в курорта. И защо предпочитат да берат ягоди вместо да работят за вас? Получават прилични заплати, уважение, що ли

42

Анонимен

преди 8 години

Ама никой не е длъжен да дава бакшиш това е супер ориенталска простотия.Всичко си има цена плащаш си ако си доволен от обслужването толкова много може да оставиш някакви кинти като личен подарък ама да са нещо смислено поне 50 левова банкнота.Останалото са глупости които изнервят и тия от който се очаква да дават бакшиш (ми може да нямат възможност да дават *** да не са длъжни?!) и тия който чакат да получат бакшиш все едно са някакви просяци и разчитат на милостиня и подхвърлени жълтици.

41

Путев

преди 8 години

За 300-400 лв на месец - бай ***. Това е положението бивши партийни другари или мутри хотелиери.И събирайте социално слаби *** от з.европа да ви пият ментетата и да драйфат по тротоарите.

40

ETNA

преди 8 години

Ами, нормално е да имат проблем с набирането на персонал, имайки предвид какво заплащане предлагат, и това че работата е сезонна. Да наемат постоянен персонал и ще си решат проблемите. Аз съм рецепционистка в малък хотел в Мадрид и шефа не ни гони когато е слаб сезона. Така не се налага всяка година да търси персонал... ;))