52

Брегор

преди 8 години

До знайкоПрощавам ти. Всичко хубаво и бъди жив и здрав.

51

Брегор

преди 8 години

Написаното не е само от Откровението а и от посланията на Апостол Павел и от Евангелията. Словото Божие се разглежда цялостно.

50

Брегор

преди 8 години

защото Той е Господар на господарите и Цар на царете, и ония, които са с Него, са звани, избрани и верни.""Само ми кажи къде точно пише, че агнето е Исус и Антихриста е звяра!" - сега разбра ли?

49

Брегор

преди 8 години

със запален жупел;останалите пък бидоха убити с меча, излизащ из устата на Оногова, Който седеше на коня; и всички птици се наситиха от плътта им.""И звярът, който беше и който го няма е осмий; той е от седемте, и ще загине.А десетте рога, що видя, са десет царе, които още не са получили царство, но като царе ще получат власт само за един час заедно със звяра.Те имат една мисъл и ще предадат своята сила и власт на звяра;те ще воюват против Агнеца, и Агнецът ще ги победи,

48

Брегор

преди 8 години

зен жезъл и ще тъпче винения лин на яростта и гнева на Бога Вседържителя.На дрехата и на бедрото Му бе написано името: Цар на царете и Господар на господарите.""Тогава видях звяра и царете земни и техните воинства, събрани, за да воюват против Седналия на коня и воинството Му.Звярът биде хванат, а с него заедно и лъжепророкът, който бе вършил личби пред него, та заблуди ония, които бяха приели белега на звяра и се кланяха на образа му: и двамата бидоха живи хвърлени в огненото езеро

47

Брегор

преди 8 години

"И видях небето отворено, и ето, кон бял. Оня, Който яздеше на него, се нарича Верен и Истинен, и Той праведно съди и воюва;очите Му бяха като огнен пламък, а на главата Му имаше много корони и написано име, което, освен Него, никой не знаеше.Той беше облечен в дреха, обагрена с кръв, и името Му - Слово Божие.А небесните воинства, облечени в бял и чист висон, следваха подире Му на бели коне.От устата Му излизаше остър меч, за да поразява с него народите; Той ще ги пасе с желе

46

Брегор

преди 8 години

"Тогава и ще се открие беззаконникът, когото Господ Иисус ще убие с дъха на устата Си, и чрез блясъка на Своето пришествие ще изтреби тогова, чието явяване, по действие на сатаната, е с всяка сила и с поличби и лъжливи чудеса, и с всяко неправедно прелъстяване ония, които загиват, задето не са приели любовта на истината за свое спасение. И за това Бог ще им прати действие на заблуда, за да повярват на лъжата, та да бъдат осъдени всички, които не са повярвали в истината, а обикнали неправдата"

45

Брегор

преди 8 години

И сега знаете онова, що го задържа да се открие той в свое време. Тайната на беззаконието вече действува, само че няма да бъде извършена, докато се не отдръпне оня, който я задържа сега, тогава и ще се открие беззаконникът, когото Господ Иисус ще убие с дъха на устата Си, и чрез блясъка на Своето пришествие ще изтреби тогова, чието явяване, по действие на сатаната, е с всяка сила и с поличби и лъжливи чудеса, и с всяко неправедно прелъстяване ония, които загиват" (2Сол. 2:3-10)

44

Брегор

преди 8 години

Евангелие от Йоан 1:29 "На другия ден Иоан вижда Иисуса, че отива към него, и казва: ето Агнецът Божии, Който взима върху Си греха на света.""Защото оня ден не ще настъпи, докле първом не дойде отстъплението и се не открие човекът на греха, синът на погибелта, който се противи и се превъзнася над всичко, що се нарича Бог, или светиня, за да седне като бог в Божия храм, показвайки себе си, че е бог. Не помните ли, че, още когато бях при вас, ви говорех това?

43

Брегор

преди 8 години

Агнеца е Господ Иисус Христос, виното на яростта Божия е Божията отплата за враговете Му а звяра е антихриста, наказанието за тези които са с антихриста е ясно:"ще пие от виното на яростта Божия, вино неразводнено, наляно в чашата на гнева Му""ще бъде измъчен с огън и жупел пред светите Ангели и пред Агнеца""Димът от мъчението им ще се издига вовеки веков; няма да имат покой ни денем, ни нощем ония, които се покланят на звяра и на образа му, и които получават белега на името му."

42

Брегор

преди 8 години

До не-знайкотой ще пие от виното на яростта Божия, вино неразводнено, наляно в чашата на гнева Му, и ще бъде измъчен с огън и жупел пред светите Ангели и пред Агнеца.Димът от мъчението им ще се издига вовеки веков; няма да имат покой ни денем, ни нощем ония, които се покланят на звяра и на образа му, и които получават белега на името му."Тълкуванието е, че тези които се съюзяват с антихриста и дявола стават врагове на Бога и Христа и ги чака страшно наказание за това.

41

Брегор

преди 8 години

До не-знайко"ако имаш някаква твоя версия на тълкувание я кажи!"Тълкувание за какво? И какво ще ти помогне това на теб? Ти си заблуден от змейска отрова - дяволски лъжи. Виж се какво пишеш:"Той (антихриста) поне е жив, за разлика от твоя Исус" и "Антихриста не е толкова лош" Ето ти Свето Писание за това, ще ти дам и тълкувание.Откровение 14:8-11"И трети Ангел ги последва, като говореше с висок глас: който се поклони на звяра и на образа му, и получи белег на челото си или на ръката си,

40

Брегор

преди 8 години

До не-знайкоСтанал си много дребнав с тия плюсове."И бъди сигурен че откровението на Йоан съм го прочел повече пъти от теб"Може и така да е, но се съмнявам. Отделно едно е да четеш а друго да разбираш което е по-милост Божия. Неслучайно се казва в Светите Писания: "Който има уши да слуша нека слуша!""Антихриста не е толкова лош"Да наричаш изчадието на сатаната "не толкова лош" означава само едно - ти си попаднал под влияние на дяволски доктрини и бидейки заблуден - заблуждаваш.

39

Брегор

преди 8 години

До не-знайкоВсевишния ще се погрижи нещата да станат точно както Е казал. Всичко е в ръцете Му защото Той е сътворил всичко, по Негова воля всичко съществува. Словото Му е истинно и вярно и когато дойде времето всичко ще се изпълни. Господа Иисуса Христа е казал: "Небето и земята ще преминат, но думите Ми няма да преминат".

38

з н а й к о

преди 8 години

До БрегорТова дето го плескаш тука, е пророчество, предсказание от Откровението на Йоан. Всеки нормален човек знае, че бъдещето не може да се предскаже с точност. Защото събитията се променят много бързо и в движение. Но ти си се радвай на митични разкази от дрогирани самотни старци, няма лошо ако не пречиш на никой.

37

Брегор

преди 8 години

Откровение 21:5-8 "И Седящият на престола рече: ето, всичко ново творя. И ми казва: напиши, защото тия думи са истински и верни.След това ми рече: свърши се! Аз съм Алфа и Омега, началото и краят; на жадния Аз ще дам даром от извора на живата вода.Който побеждава, ще наследи всичко, и ще му бъда Бог, а той ще Ми бъде син.А на страхливи и неверни, на *** и убийци, на блудници и магьосници, на идолослужители и на всички лъжци делът им е в езерото, що гори с огън и жупел; то е втора смърт"

36

Брегор

преди 8 години

Ще падне от Бога огън небесен и ще ги изтреби а сатаната ще бъде хвърлен в огненото езеро. Тогава сам Господ Бог Вседържател ще дойде, земята и небето ще побегнат от лицето му и Той ще съди мъртвите, малки и големи за да въздаде всекиму според делата му и който не е вписан в Книгата на Живота ще бъде хвърлен в огненото езеро, смъртта и ада ще бъдат хвърлени в огненото езеро. След това Всевишния ще сътвори всичко наново и няма да има вече ни болка, ни писък, ни смърт защото старото е минало.

35

знайко

преди 8 години

До БрегорНе ми цитирай библията, това всеки го може клонке Давидова.

34

Брегор

преди 8 години

Подир тези събития сатаната ще бъде хвърлен в тъмница окован като бъде белязан с печат за да се съблазнява народите за 1000 години. Верните християни които са били обезглавени заради Словото Божие и свидетелството на Иисуса Христа ще възкръснат за да царуват на земята заедно с Господа Иисуса Христа за 1000 години. Тези 1000 години са Божията събота. След това сатаната ще бъде пуснат от тъмницата си за малко време за да събере народите срещу Христос и Божиите хора.

33

Брегор

преди 8 години

Слънцето ще стане черно като струнено вретище а луната като кръв, силите небесни ще се разтърсят и небето ще се навие като свитък а звездите ще изпадат от местата си като незрели смокини. Които се съюзят с антихриста и приемат печата на името, номера или знака му на дясната си ръка или на челото ще бъдат изтезавани с огън и жупел пред светите Ангели и пред Божия Агнец - Христос, няма да имат покой ни денем ни нощем а димът от мъчението им ще възлиза вовеки веков.