7

И.З.

преди 8 години

Хай баце .... хай шпионин зад вратата хай дебне за на маке рецептите, ама нá! Хай жари ся криптиран чушкопек и макари на брадата!хáй!

6

Анонимен

преди 8 години

Това след като е притежание на най-доносническата компания в света малко звучи като антиреклама, ама балъци бол.

5

Анонимен

преди 8 години

Вервайте.... Това го нямам и никога не съм го инсталирал обаче много странно от време на време получавам кодове за потвърждаване...Заразно зло!

4

Анонимен

преди 8 години

Ако някой ви каже, че ще ви осигури много надежно криптиране безплатно - не му вярвайте. Все още сиренето и криптирането се продават срещу пари.

3

Анонимен

преди 8 години

Аз имам още по-желязна защита от WhatsApp- просто не ползвам такива глупости. :)

2

наивен

преди 8 години

Пичове,самият факт, че whatsapp е собственост на facebook може да ви наведе на мисълта, че "непробиваемото" криптиране е за балъци. Те самите казват кои могат да надничат в чатовете ви..някъде да се споменава за основния им спонсор - the Government of the USA? Пак някоя като леля Меркел ще мачка каскета, че са я слушкали докато си чати с някой Оландчо...Тази поне вече не прави компромиси и е с blackberry, както и 7 от 10 държавни глави...Вие се надявайте, че ключа е "единствено" в получателя

1

Анонимен

преди 8 години

"Компанията вече не може да предоставя данни на правителствата.":D:D:D И един мармот...Вече е обидно за какви *** смятат user-ите.