8

Анонимен

преди 8 години

Феминизираните жени само исляма ще ги оправи. *** питай 1 мюсюлманин дали се съобразява с това дали жена му е разположена или изморена.

7

Анонимен

преди 8 години

А-а-а-а, не е само графика, има и други изисквания: не може преди работен ден, детето трябва да е изкарало поне две 6-тици през деня, не може повече от 2-пъти в седмицата, психически и физически жената трябва да се чувства в перфектна форма, добре е през деня да са достигнати покъртителни професионални резултати, при всички роднини и познати трябва да цари мир и спокойствие, да е постигнат траен мир в Сирия и решение на бежанската кризи и ...некои други съображения.

6

Анонимен

преди 8 години

Това по график е наистина много антисекси. Едно, че става задължение, а не приятно прекарване и второ, по този начин жените разреждат контактите на период, който изобщо не пасва на мъжете.

5

Пак ли

преди 8 години

Пак ли жени ми обясняват какво е да си мъж. Дами не четете статии за мъже по женски списания, писани от жени. Истината в тях е под 1%. Това е все едно аз да напиша статия : "Третото тримесечие и какво да очакваме", няма как да знам като не съм, жена и майка.Стига публикувахте тия измислици.Ако мъжете нямат желание да правят секс по график, защо проститутките не са фалирали ?

4

Анонимен

преди 8 години

Ако ви се прави секс по график - оженете се.

3

Анонимен

преди 8 години

Това с графика се оправя лесно. Казваш и, че имаш мигрена и да се оправя сама.

2

бежанец с нагон

преди 8 години

....абе нито грим ми пречи нито наднорменото тегло!

1

Светъл

преди 8 години

При Минко жените нямат график. Каквото каже Кралят на секса, това правят жените.....Даже е обратното, той има график за плътските забавления с тях....