125

Анонимен

преди 8 години

ПРО МАРКЕТ!

124

Анонимен

преди 8 години

В случая става въпрос за ПроМаркет.. лъжат много.. а в джобса пускат обявите като скрит работодател и пишат заплата 800 лв. ахахахах

123

До ГЕРБ

преди 8 години

Веднага сметнах с калкулатор, че въпросната жена е работила за 5.18 лв на ден. Това се казва надница. В нормалните държави, за каквато Боко ни убеждава че е и нашата, почасовата ставка е за САЩ 8.50 долара, а за ЕС над 10 евра. Е, другарю Борисов и ти другарю Ивайло Калфин, какво ще кажете. Нали Румъния ни диша прахът /според вожда Боко/. Да не се окаже, че ние дишаме прахът на почти целия свят. Цинизъм!!!

122

онзи

преди 8 години

Въпросната верига от материала е или Фантастико (техния клон "Дар") или ПроМаркет. И при двете вериги служителите плащат бракуваната стока от своите заплати.

121

МММ

преди 8 години

От "Подкрепа" не са потърсили за коментар работодателя!!!!!!!!!!!! Защо ни е тази "Подкрепа" ??? ТА ТЯ ПОДКРЕПЯ САМО РАБОТОДАТЕЛИТЕ, А ОТ РАБОТНИЦИТЕ СЪБИРА ЧЛЕНСКИ ВНОС. Защо не се каже името на веригата и защо внедряват свои представители, след като нищо не последва след това.

120

Анонимен

преди 8 години

От "Подкрепа" не са потърсили за коментар работодателя.Вероятно защото работодателят ги е потърсил и им е "кихнал".

119

Циба!

преди 8 години

Това 100000 % е ЦБА! Няма по *** и *** магазин.в БГ ! Казвам ви! Живея 8 години над него и ми е до болка познат. Текучество на кадри, липса на какъвто и да в контрол на храните и продуктите. И съм сигурен, че заплатите са смешни а шефовете сигурно са диктатори.

118

1234

преди 8 години

Не пишете "голяма търговска верига", а напишете името и. Докато нашите управници ни рекламират като много евтина работна ръка, която е съгласна за работи за жълти стотинки, поради мизерията и нищетата, която ни наложиха, ще е така. Ще се гаврят с хората и ако се оплачеш никой не ти обръща внимание.

117

Хулио Цезар

преди 8 години

По - безмислено нещо от Синдикатите е само Инспекцията по труда.

116

Анонимен

преди 8 години

""Мислите ли, че бихме получили смислен коментар", отбеляза лидерът на синдиката Димитър". Този човек да обясни защо изобщо съществуват синдикати, като не само не ни защитават, ами и заявяват, че дори коментар няма смисъл да поискат от съответните фирми

115

Анонимен

преди 8 години

Който плаче да вземе да отвори един магазин и да си стои седнал в него по цал ден! Да видим колко пари ще изкара със седене.

114

Boab

преди 8 години

Промаркет, Билла, Фантастико...има ли значение името на магазина, след като навсякъде е едно и също! Работата е много, почивки няма, бонуси няма, а само Гърч! За заплащенето не ми се коментира.

113

Горан

преди 8 години

Никой да не влиза в магазин на Промаркет! Загубата за персонала там няма да е никаква, предвид мизерното им заплащане. Да ги накараме да фалират, като не влизаме там.

112

Анонимен

преди 8 години

Нека да чуем и работодателя, знам каква песен ще запее...няма свестни кадри, ето 1000 лв. давам и нищо, само напускат, мързи ги....така моя позната, ревеше как няма хора, намерих и мои познат, наистина свестен и работлив, и от 1000 лв., станаха 600 лв, ама и в събота се работи и после евентуално....

111

Дадо

преди 8 години

Ами публикувайте му името на този "работодател". Бъдете по грижовни за работещите, а не за измамниците.

110

Бибси

преди 8 години

Според мен става въпрос за Промаркет,бях на интервю там преди около 6 години и ми направи впечатление как се задават въпросите от хора,който никога не са работили в отдел човешки ресурси и още с влизането ми в търговският обект забелязах измореният персонал и отчаяните им погледи.

109

Горан

преди 8 години

Е, дайте името на тая верига, де! Не заслужават никаква дискретност, след като хората на ръководни постове там са такива ***! Какво ги прикривате? Би следвало такава верига да се затвори веднага, и да не получава разрешително за подобен род дейност, без да отстрани противните си практики. Към такива трябва да сме абсолютно безмилостни!

108

Интересно

преди 8 години

До ГастербайтерИ колко членове на синдиката останаха без работа?

107

Анонимен

преди 8 години

Ако изнесеното е вярно, то робите са били по-добре, защото са им осигурявали храна, дрехи и подслон, а с 64 лева за 1 дена /4,5 лв. на ден/ не можеш да имаш и храна и дрехи и подслон.Но така е в тази страна, ще ви кажа само , че в Австрия и Чехия като чуят за България и започват да изказват съжаления, че съм българин.

106

м.б.г.

преди 8 години

И аз до преди една седмица работех в тази жалка фирма Про Маркет и то като управител.При обещани 1500лв на месец покучих 375лв за два месеца тъй като заплатата върви с месец назад и като напуснах ми казаха че няма да си ми платят парите за оставащите 48 работни дни който съм имал.Ще си получа 400лв по карта тези на който ме осигуряват а тези в пликче (под масата) който са и естествено се крият от данъци няма да ми ги платят макар че онзи специалист Николай Герасимов упорито твърдеше друго.