14

бай Иван

преди 8 години

До кога ще ни занимават с остатъка от Османската империя,която подтиска и избива 20 милионното кюрдско население,а в същото време "прегръща" еврпейските ценности.Сбъркана политика ала тюрлюгьовеч

13

до истината

преди 8 години

Тогава хайде честито русофиле ! Днес Ал нусра е свалила още един Су , на сирийската армия. Хаярлия да е.......

12

До 19

преди 8 години

И коя история трябва да прочетем,написана от гърци,турци,немци и руснаци.Кажи ми от кои исторически источници се освети?

11

До 15

преди 8 години

А бе каква ти там римска история,най последните разкопки показаха че тоя град е създаден най малко преди 7500-8500 години,Ти за коя империя си говориш.Гогато в тоя град е съществувала цивилизацита в централна Европа са се развъждали ***.

10

Хаха

преди 8 години

Очевадно е, че нищо не знаеш от историята! Тези приказки за славяно езични племена ги разказвай на 3'годишните за лека нощ. Прочети малко история и не се излагай. И между другото, каквито сме "ние" - такива сме. Поне имаме история и произход. А ти какъв си? Нерез, дето не знае кой е и от къде идва. Ха-Ха. Бягай се скрий някъде

9

Научете историята

преди 8 години

Днешен Инстанбул, някогашен Константинопол е построен от 1 милион роби по времето на Римската империя, с цел да бъдет превърнат в столица, възползвайки се от географското положение, като връзка между 2 континента. Стига сте писали глупости. Турците нищо не са построили. Никакъв Истанбул. Има си име, дадено от Римляните - Константинопол.

8

До Ястреб

преди 8 години

А Османската империя е била част от Великата Римска империя. Нейно лошо копие в по-късен етап. Добре, че са построили Константинопол за 2 столица на Римската империя, та и до ден днешен да имате един свестен град.

7

До Истината

преди 8 години

Гледай народа да ни те даде нещо друго по тежкооо ...

6

Истината

преди 8 години

Давай народе- плюсче за Руско знаме над Константинопол, минус за знамето на *** там. Да видим :)

5

ХА-ХА-ХА-ХААААААА

преди 8 години

До Анонимен 5ВОЙНИТЕ ЗА ИСТАНБУЛ СЕ ВОДЯТ ОТ 500 000 ГОДИНИ (ТОГАВА СА ВОЮВАЛИ ПЕЩЕРНЯЦИТЕ ),ИСТАНБУЛ Е СТОЛИЦА НА 3 ИМПЕРИИ ОТ 3 000 ГОДИНИ - ОТКАКТО СЪЩЕСТВУВА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА,ИСТАНБУЛ Е ЦЕНТЪР НА СВЕТА ЦЕЛИ 2000 ГОДИНИ ,ДОПРЕДИ 90 ГОДИНИВСИЧКИ ГЕОГРАФСКИ КАРТИ СА НАЧЕРТАНИ С ЦЕНТЪР НА СВЕТА ИСТАНБУЛ :)"АКО МОЖЕХ ДА ПРЕВЗЕМА ЦЯЛ СВЯТ, ИСТАНБУЛ ЩЕШЕ ДА Е СТОЛИЦАТА"НАПОЛЕОН БОНАПАРТСАЩ НЯМА ДА ТИ ДАДАТ И С ПРЪСТ ДА ДОКОСНЕШ ТУРЦИЯ, ЗА НЕЯ СА ГОТОВИ ДА ИЗПЕПЕЛЯТ АБСОЛЮТНО ВСИЧКО :)))))

4

Анонимен

преди 8 години

Този източен въпрос стои много отдава и докато Истанбул не стане Константинопол, а в Диарбекир няма кюрдска държава няма да бъде решен.

3

Анонимен

преди 8 години

КАКЪВ Е ПРОБЛЯМА НА РУСНАЦИТЕ ?????ГОВОРИ СЕ ЧЕ ПЮТИН СЪНУВАЛ КОШМАРИ - СЪНУВАЛ ЕРДОГАН :)))))))НИТО ЕРДОГАН ИМА НУЖДА ОТ ЕВРОПА - МОЖЕ И БЕЗ НЕЯ,И ЕВРОПА МОЖЕ БЕЗ ТУРЦИЯ ,КАКЪР Е ПРОБЛЕМА НА СИБИРСКИТЕ ГААЛОШИ ??????МНОГО ЛИ СЕ Е ИЗПЛАШИЛ ПЮТИН :))))))))))))))

2

Анонимен

преди 8 години

Врели,не кипели.

1

ПСИХОДИСПАНСЕР

преди 8 години

ЕЙ ГИ, ЕЙ ГИ, ДВАМАТА ПСИХОПАТИ НА ЕДНО МЯСТО.