45

Анонимен

преди 8 години

" съюзниците" и "партньори" , като сащ и ЕС , само разрушиха икономиката , а комунистически Китай изгражда заводи и създава работни места в България . Изводът си е , за вас , КОЙ ти мисли доброто , като прави добро , за себе си , и кой ти мисли лошото , като ти унищожава икономиката и те гледа , само като техен пазар и слуги .

44

Qzeka

преди 8 години

Евала на братския китайски народ и на бугарските министери...И гледайте наднико у новия мегаполис да е поне 5 лв...инак нема да си намерите роби...Тука не се работи за без пара ей...Бадева не даваме. Минимум 125 лв требе да е на месец, особено ако се бачка по 12 часа.

43

Анонимен

преди 8 години

Най много да открият складова база , докато не хапнат дръвцето в ченгесато-мутеренска България.

42

12

преди 8 години

Ако идеята е добра и икономически изгодна за България, очаквайте скоро братята германци и американци да обявят, че не отговаря на точка 1.7 параграф в.г.ермалък з/2 от конвенция хикс 13 нмкимвпутк и да я прекратят, след което германия да изгради икономически град с китайски инвестиции.

41

5555555

преди 8 години

Че китаѝците си нямат кораби та ще таралянкат контеѝнерите с влакове айде моля ви се,имат си Пирея за чиѝ им е Пловдив!

40

Анонимен

преди 8 години

КИТАЙ ВСЕКИ ДЕН ИНВЕСТИРА В БЪЛГАРИЯ МИЛИАРДИ, НО САМО НА ДУМИ :)))))ДОСЕГА НЕ СА ИНВЕСТИРАЛИ И 1 ДОЛАР

39

Анонимен

преди 8 години

Хайде, дано.Кой отказва свежи инвестиции в производства и технологии.Като цяло Пловдив много дръпна през последните години.Браво и останалите кметове и корумпирани администратори гледайте и се учете.

38

Анонимен

преди 8 години

Коментарите за пореден път показват колко хора още живеят във студената война и делят света на комунизи и капитализи

37

Анонимен

преди 8 години

42 ти знаеш ли какво се случва в Пловдив последните години

36

Анонимен

преди 8 години

И какво сега?! 26 години с американците - пълен "разцвет".Комунистите пак ще спасяват България от блатото.

35

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

До Анонимен34Китай отдавна не е "комунистически"

34

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

До Анонимен31Е добре де нали има софийско летище с карго-терминал а разстоянието е 130 километра.За това пловдивското почти не работи щото софийското го засенчва.Ще правят каквото ще правят-този проект го предложиха и в Бургас и в Карлово и в Сопот но накрая ще решат къде.Важното е да стане защото да влезеш на икономическата и стратегическата карта на държава като Китай е голямо нещо.Само можем да спечелим ако сме в плановете им.

33

Браво

преди 8 години

Всички плюещи са платените *** на Путин. България бавно но сигурно намира достойното си място в Европа и дано привличаме още много инвестиции!

32

Анонимен

преди 8 години

Дистрибуционен център за физическо придвижване на стоки? По-голям постоянно действащ панаир? Наема да стане, защото Пловдив няма пристанище, освен ако не построят такова!

31

за руското тролче

преди 8 години

много руска злоба леят --майната им да си живеят в *** какво по голямо наказание от това

30

Анонимен

преди 8 години

Как ще стане това при условие че летището в Пловдив почти не функционира ? Ако летището работеше нормално и Родопите щяха да цъфтят от туризъм зиме и лете.Имам приятели израелци които казват че пловдивчани незнаят как да правят пари и да развиват региона си. Пампорово, Смолян, Перперикон, удивителни места изостават защото на туристите кацнали в София не им се пътува още 3 или 4 часа. На първи план трябва да се инвистира в летището също и пътя Пловдив-Асеновград-Смолян. Да, но крадците са мног

29

Край

преди 8 години

Пловдив и сега е ограден от индустриални зони с нови заводи и цехове. Бях преди двадесет дни - браво на майничките града се развива. Да го .... хат хейтърите

28

Х-ки на Хибрида

преди 8 години

Мечтите на руския ***:Всичко трябва да е гадно!Българите трябва да са бедни!Управлението трябва да е корумпирано!Образованието трябва да е скапано. Здравеопазването също!Младите трябва да са нещастни и да бягат навън!Българският народ трябва да изчезва!Която и от тия мечти да се наруши, руският *** изпада в ярост, защото животът му може да се окаже безсмислен.

27

Пазарджиклия

преди 8 години

покрай пловдив и пазарджик да живне малко

26

от Северозапад-а

преди 8 години

Преди време Бойко повтаряше мантрата: "строежа на инфраструктура ще доведе до инвестиции". След проведен наскоро анализ се установи, че изграждането на скоростен ж.п. и автомобилен път Ботевград-Видин е "икономически неизгоднен", т.е. понеже няма бизнес, нямало смисъл от инфраструктура ?????.Та, в този ред на мисли да закриваме Северозападна България или да се отцепваме като Косово? Няма много по темата с Пловдив, но все пак да отбележа...