55

втора част

преди 8 години

"Фундаменталншят проблем на проекта "Досиетата от Панама" според Крейг е, че базата данни, на която той се основава, не е публично достъпна. Няма никакъв начин да се търсят имена на хора, компании, партии."" няма нищо за Каймановите острови, Британските Вирджински острови, островите Джърси, Гърнси, швейцарски кантони, Люксембург, американски щати като Невада, Делауер, Уайоминг, Южна Дакота."

54

истина

преди 8 години

Пак ни подазват ИСТИНАТА или поне цхат от нея: "Крейг Мъри посочва в статията си, цитирана от БТА, че не можем да очакваме разкрития за западния капитализъм и "мръсните тайни на западните корпорации" от организацията Международен консорциум на разследващите журналисти (ICIJ), която изцяло била финансирана и организирана от американския Център за обществена прозрачност (Center for Public Integrity). Мъри изброява в този дух и част от големите спонсори: фондациите "Форд", "Карнеги", "Келог", ...

53

Наблюдател

преди 8 години

Все повече добива яснота като "активно мероприятие" на ЦРУ.Каква "изненада" няма нито 1 американец! Tе горките са самата "невинност"!

52

Анонимен

преди 8 години

Много избирателно се публикува информация по този случай, от което следва простия извод, че това е част от хибридна война на знаете кой и знаете срещу кои.

51

Тюлена Бобо

преди 8 години

Много шум по местните "медии", но още нищо за българите в списъка. Плащат ли ви за мълчанието, "днес.бг"?

50

Еѝ

преди 8 години

До КрайТова в нашата държава е само малко копие на това в другите. Просто хората там са по-сити и по-малко го усещат, но и на тях им затягат примката. Тези офшорки не са ги озаконили дребните риби от България.

49

преди 8 години

Те съвсем случайно си съществуват тези данъчни убежища. Да-аа. Не е нужно да са на другия край на света. Може и в Лихтенщайн или остров Ман до Великобритания.

48

stefan

преди 8 години

Интересно ми е защо няма на 1 американец или някой близък на американското правителстео

47

Анонимен

преди 8 години

да видяхте американска компания в списъканяма и да видите-то всичко е финансирано от държавния департамент на сащсещайте се за останалото

46

Анонимен

преди 8 години

абе *** - виж руската телевизия за разлика от нашите манипулатори всичко това беше показанотам не крият истината като у нас- правят си коментарипоказват по тв дебати с участието на американски конгресмени и политици коита са отишли там за определени форуми като това продължава с часовея кажи кой показва у нас или в европа мнението на руски политици или депутатипо затворини сме от бай-тошово времеи такива измити канчета току се изкашлят след поредного чалга шоу- нещастна работа

45

Анонимен

преди 8 години

ако в бензиностанцията разберат джуджето ще бъде обесен по-скоро от предвиденото!

44

мирише на гнило

преди 8 години

Странно, сякаш тези офшорки са ги измислили и узаконили някакви марсианци. И никога, ама никога и през ум не им е минало през главите на конструкторите, че някой ще ги използва за пране на пари и криене на данъци. Сега пищят като ощипани вдовици... Такова лицемерие.

43

Анонимен

преди 8 години

"След панамапапирс и "Фонсак Монсека":Разследващ консорциум базиран в Каспичан,днес заяви,че:Има снимков матриал от фейса,който уличава Путин във връзка не с Кабаева ,а с Кобилкина.В Б.а.н.к оф Кеспичан приближени на Путин са вложили 2 млрд. кеспичън $.Музикант приятел на Путин(не е Веско Маринов),имал на своя сметка пари,с които купувал на Путин винетки.След превеждане на $офшорни-грантове$ към "Кеспичън консорциум офис-бакалия",Документите ще бъдат публикувани в 21 ч. кеспичън тайм."

42

Анонимен

преди 8 години

Оставам с впечатлението, че офшорките са измислени от Путин.А иначе лобизмът и в САЩ е росна китка...

41

df

преди 8 години

пак плямпане, Някакви хора дето изкарват пари се опитват да скатаят от данъци. Е след облагането данъците са за някой приятел на политиците ама това е нормално законно и обосновано и пак ще се почвят в офщорките ама политиците ще сасе облажили. Голяма разлика ша заете. И всичко в офшоркта ще бъде законно и правилно.

40

Анонимен

преди 8 години

61 Браво мозък

39

Край

преди 8 години

Хватката с продажбата на фирми на клошари данъчните така и не я научиха а. Вярвате ли. Капиталови дружества с 2 лева капитал - глупости на таркалета. В нашата държава всички о е дна голяма лъжа и си живеем в нея и даже ни харесва.

38

Анонимен

преди 8 години

Акциите трябва да бъдат поименно, не на приносителя. Ама не им изнася.

37

Край

преди 8 години

Забранете офшорките всички трябва да са еднолични търговци и да засатават зад сделките с името и имуществото си. АД и ООД трябва да са дружества със милиони левове капитал стриктно наблюдавани от данъчните. Елементарно е но не искат да го направят защото всичко ще стане ясно.

36

Анонимен

преди 8 години

Австралия, австралияяя. Много си зле. Ти павилиони на женския пазар, в София , не би могъл да управляваш, дори с вишУ от УНСС...