9

Пациентка

преди 6 години

Това е печалбар, а не доктор. Със съпругата му, гинеколожка Кузманова, и нейните колежки в същия кабинет такава схема са завъртяли за усвояване на пари... Рекетираха ме за избор на екип, предписано ми е лекарство, към което е записано, че съм алергична. Мърлива небрежност демонстрира Германов.

8

Идиот Достоевски

преди 8 години

Доста идиотско и невярно заглавие на статията. От текста по-долу е видно, че съдът е установил противоправни действия на прокуратурата, от които пострадалият е претърпял имуществени вреди, пропуснал е ползи, като е загубил работата си и получава обезщетение за накърнено му достойство.Лошото е, че ние ще платим за некадърността на съответния прокурор. А може би в съдебното решение е посочено кой точно? И да предположим още по-смело, че ще го накажат?А дано, ама ...

7

Анонимен

преди 8 години

На практика повечето които прокуратурата праща на съд си са невинни и са в положението на този лекар, но почти никой не съди прокуратурата, защото хората не искат да имат нещо общо с прокуратура и съд, а такъв иск, веднага те сблъсква с тях.

6

Анонимен

преди 8 години

Прокуратурата никога не може да осъди лекар . По простата причина , че вещите лица са лекари и от тях зависи 100 % решението на съда . Трудно е да се бориш с бялата мафия .

5

Joko

преди 8 години

Сега проКУРорите да се бръкнат в собствения си джоб и да платят дивотиите си. Иначе ще са за сметка на данакоплатеца !

4

Анонимен

преди 8 години

Само с работеща и некорумпиранаа съдебна система се гради правова и демократична държава.За прокурора, повдигнал обвинението, ще има ли някакви последствия...или пак...нищо. Докато няма наказания за прокурори и съдии няма да се оправим. Всеки съдия, по чието дело сме осъдени в Страсбург, да бъде санкциониран и наказван. За неуспешни дела на прокурори-също.

3

Анонимен

преди 8 години

Комунистите и агентите на Москва съсипаха съдебната система!

2

Анонимен

преди 8 години

А бе, как става така, че един състав на съда излиза с едно решение, после друг го отменя, после трети пак противоположното решение? Каква полза от такава съдебма система? Или тая е най-добрата система, никой не е измислил по-добра и народа да си трае. А те взимат заплати по 10 хил лева и хората трябва да работят да им ги изкарат.

1

Справедлив

преди 8 години

Хайде сега на доктор Германов да му плащат от фонд работна заплата на прокуратурата.