16

Анонимен

преди 8 години

Ваксинирайте ги още щом поемат въздух - вече здраво дете не остана от тези ваксини! Майките им също са с увредена имунна система и ДНК от ваксините.

15

бесен

преди 8 години

Кадровиците на темида удариха тавана на заплатата -7000 ЛЕВА

14

Ангел

преди 8 години

НАПРАВЕТЕ DMS !

13

Анонимен

преди 8 години

Дайте SMS номер

12

Анонимен

преди 8 години

За съжаление детска церебрална парализа не може да се "излекува", както се пише в статията. Рехабилитация, лечение, процедури... това е, но цялостно излекуване няма. Абсурд пък това да стане за 6 месеца, както се твърди. Обикновено нещата с терапията продължава за цял живот

11

Анонимен

преди 8 години

КАКВА Е ТАЗИ ЗДРАВНА СИСТЕМА, КОЯТО ПОЕМА 10 ДНИ ОТ ЛЕЧЕНИЕТО.КАКВО С ПРОСТИ ДУМИ ОЗНАЧАВА, ЧЕ РОДИТЕЛИТЕ НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ПЛАЩАТ ПО 150 ЛЕВА НА ДЕН, ДЪРЖАВАТА ДЪРАВАТА ОСЪЖДА ДЕТЕТО ИМ НА СМЪРТ.ТОВА Е ЧИСТА ПРОБА ФАШИЗЪМ

10

Анонимен

преди 8 години

За съседите отвъд Босфора - 6млн. евро.За нови лумузини най-висок клас с всички екстри - не знам колко пари. За смяна мокета в НС всяка година - стотици хиляди. За армията, която я няма, поради васалният ни статут - 3 млрд. гласували.За какво ли още не, за било и не било се харчат и раздават пари ...но за здравето на малкото останали българи в тази страна, още повече за бъдещето и - нейните деца ... 10% от сумата?!Много се надявам това безхаберие да не продължи безкрайно!!!

9

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 4Не си прав! Депутатите и те душа носят, в нови коли трябва да се возят, с повече екстри ... Жалко за детенцето, майка му я няма, то болно, не искам да знам какво му е на бащата!

8

Петко

преди 8 години

Редакцията на dnes.bg ! помогнете и дайте номер, за да изпратим смс, по-добре е !

7

срам за политиците

преди 8 години

За лечение на болни български деца държавата няма пари но за хрантутенето на "бежанци" има,даже и на Турция парламента праща пари.

6

d1

преди 8 години

SMS nomer molq vi pusnete

5

Анонимен

преди 8 години

Daite Paypal

4

Анонимен

преди 8 години

Лошото е, че дечица в такова положение, не са едно и две. Колкото и да ни се ще, не можем да помогнем на всички. Ако тия тюф...и в НС да си бяха намалили субсидиите, щеше да има пари за много деца в положението на малката Лили, ама не рачиха дори и един лев да спестят от това, дето лапат от данъците на всички нас. Да им приседнат дано! Мръсни ***...

3

Анонимен

преди 8 години

Милата кукличка! Наистина е най-добре да пуснете sms номер, по-масово ще се събират пари.

2

един

преди 8 години

Мили хора,искам да помогна,но да не мислите,че всеки разполааг с необходимоот време.Да отиде човек до банката,да преведе средства....Пуснете sms номер.По-лесно и неангажиращо е.Ще помогнем кой с колкото прецени.Не губете надежда,но ни дайте възможност да помогнем.

1

Анонимен

преди 8 години

Партиите, вместо да отпечатват милиони предизборни плакати, от които ни гледат гнусните им мутри да помогнат! Ясно е че пак обикновените хора ще се озовем, защото сме състрадателни. А партийците това не ги интересува, това детенце не е избирател.