19

Анонимен

преди 8 години

Тия са доста гнуснички ама нека един път и те да имат глас .... в карайна сметка как и викат на ниската земя? Земеделците на Англия/Гремания и ако не можеш да бачкаш ходи да копаш в Холандия...... *** гнусни!

18

анонимен

преди 8 години

от житницата на европа ще станат като българите да ровят по кофите и даскачат от етажите всеки от главата си пати

17

До 21

преди 8 години

Уникален *** си човече. Оня ден на срещата на Кери с Путин ,човека от САЩ каза само да се изпълнят договореностите на Минск-2 и санкциите между двете страни ще отпаднат.За Крим не беше спомената и половин думичка.Разбирай ,американците казаха ,стига сме си ги мерили и да търпим и двете страни икономически загуби.Вижте там оправете Донецк и Луганск и да си караме пак по старому. Колко *** трябва да си за да мислиш ,че Русия ще позволи на САЩ да си направят военна база в Крим.Колкото теб

16

Анонимен

преди 8 години

Режимът в Москва връща на Украйна окупираните територии и тогава може да се мисли за влизане на украинците в ЕС. Нищо ново не е казал.

15

Шаран БГ

преди 8 години

Важното е да са в НАТО и американските ракети да са наврени в Русия !!

14

Анонимен

преди 8 години

Рано е ... МВФ още не са я поробили напълно

13

xax

преди 8 години

Украйна в ЕС ми звучи като Турция в ЕС с разликата, че са християни. Тва просто няма как да стане.

12

Анонимен

преди 8 години

По същество украинските хохоли са "круглоглави" европейци и за това ги тегли към Европа. Древните българи са същите и днес остатъци от тях има в Добруджа и Тракия. В същност украинците са много повече българи от нас, но не знаят това поради вековното изопачаване на историята. Руските "козломорди" са наследие на местното угорско население с тюрки и са азиатци, за това ги тегли към Азия и Китай. В България такива има в наследие от турските безчинства и изнасилвания. Затова тук ги тегли към Русия.

11

Анонимен

преди 8 години

11 - "Евтини стоки и усруги от Русия" !?!?! Абе ти луд ли си?

10

Руските тролове

преди 8 години

Са полудели на тази статия. Защото им съвпада с получените опорни точки

9

Анонимен

преди 8 години

Това интервю дали са го пуснали по украинските медии? А и Юнкер го каза в прав текст - поне след 20-25 години може да се мисли за Украйна в ЕС. До тогава нито пари ще видят от ЕС, нито евтини стоки и услуги от Русия. Ама *** народ са си украинците и това е. Да си бяха стояли към Русия, по-добре щеше да им е.

8

Анонимен

преди 8 години

До shrekПлъхове или не ама си правят референдум... В БГ кога ще ни питат та камоли да се съобразят с мнението на народа?Едва ли европейския съюз ще се разширява в близко бъдеще като се вземат в предвид последиците от бежанските вълни... Европа се ислямизира прогресивно... нужни са сериозни реформи и промяна в политиката на съюза. Нека американците им предложат да станат част от САЩ... та да могат да си разположат войските и танковете под носа на Русия.

7

Анонимен

преди 8 години

Ква Украйна в ЕС, вие чувате ли се?!? По-сигурно ще е ако Албания и Босна влезнат на този етап вместо Украйна. Та то няма държава Украйна в момента като хората. Просто територия с много желаещи да управляват. Наред с бивш боксьор.

6

Някой

преди 8 години

Филмът "Алиса в страната на чудесата" в Холандия официално е признат за документален филм!

5

Анонимен

преди 8 години

а каво му е мнението за членството на турция в ес

4

Анонимен

преди 8 години

Обществото в Холандия разбра какви фашисти стоят на чело на държавата Украйна.Разбра кой свали самолета и умряха много холанци--затова и политиците им ги е страх да приемат Украйна....такова е накратко реалито в момента.....

3

shrek

преди 8 години

Холандците са най-големите плъхове в Европа!

2

Украинска поговорка

преди 8 години

От два стола на земята

1

НОМЕР

преди 8 години

БРАВО.... ТОЧНО И ЯСНО. И НЕ САМО УКРАЙНА ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ В ЕВРОСЪЮЗА ДА СЕ РАЗДЕЛЯТ.... ВСЯКА ДА СИ Е САМОСТОЯТЕЛНА. А НЕ ПОД ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА САЩ.