7

Анонимен

преди 8 години

Какви са тези катунари бе? Това не са сирийци.Арабският свят си изхвърля *** в ЕС.Тези като ***.Не работят само се плодят на гърба на данъкоплатеца в Европа.

6

Анонимен

преди 8 години

и утре като пораснат малките джихадистчета,и като ревнат,че ЕС ги е разделил с татковците им,и като се обидят.......и като сложат коланите през кръста......и ще видя,дали ще ги жалите. и не ги сравнявайте с българите,дошли от тракия, просто - НИЩО ОБЩО !

5

Плевнелиев

преди 8 години

Да се покажем европейци и да дадем по 10 000 лева социални помощи на бременни мигрантки!

4

Разбирач

преди 8 години

Айде, сега, просто разделят палатките - мъжка, женска - вие не сте ли били на пионерски лагер. От такова искане да се обявява край на цивилизацията ми се вижда доста изсилено. Виж, това за детските градини е - Европа още не е постигнала детски градини за своите деца и изобщо в тези страни едва ли имат подобни заведения - ще ги изплашат

3

бобо

преди 8 години

Моите прабаба и прадядо са бежанци от Тракия.Бягали са от Турския ятагян.Тези кой ги гони.Да не тръгвали бременни и с деца.

2

Анонимен

преди 8 години

Деца, а кои са деца? 16 годишния, дето наръга и уби служителка в бежански център в Швеция, 15 годишния изнасилвач на възрастни жени от Австрия, 10 годишните шахидчета, обучени да режат глави, или 6 годишните дечица, изпълняващи екзекуции??? А пингвините, дето постоянно са бременни, тях какво на хотел ли да ги настанят? В най-демократичната държава на света САЩ такива като тия ги стрелят още на оградата, а не ги настаняват по хотели с 1000 евро джобни на месец

1

4

преди 8 години

ТАНТУ ЗА КУКУРИГУ..