33

Ггг

преди 8 години

За БХК съм съгласен, това е една организация която се спонсорира от ДПС и от саудитска арабия. Просто тръгнете след парите им и веднага ще ви стане ясно. Не знам какво стана с ревизията която НАП им правеше преди години, нещо всички изведнъж се умълчаха.

32

Анонимен

преди 8 години

Футболните фенове ме интересуват колкото тия на галена или на някоя друга грозутия

31

Анонимен

преди 8 години

Те па едни фенове, тия на Левски как могат да търпят ДОГАН за шеф, Гунди Симона се обръща в гроба. За цска даже не ми се коментира. Босове бяха почти всички подземни разбойници и нито вопъл от страна на така наречените фенове. Позор е точната дума. Сега тръгнали да коментират

30

Анонимен

преди 8 години

Браво!Аплодирам ги!Най-сетне някой да заеме правилна позиция!

29

Анонимен

преди 8 години

Стадионите са празни, а футболните фенове вместо да гледат футбол и да люпят семки се занимават с президента, който е избран с милиони гласове

28

Анонимен

преди 8 години

Все още има патриоти в България.Хаха, пази боже, настоящите патриоти да са футболните фенове.За БКХ ги подкрепям, но за останалото...хайде, няма нужда.

27

Анонимен

преди 8 години

Браво, момчета! Вие сте истински българчета! Не като онзи, дето ни прави за срам пред цял свят!Гордея се с вас!

26

Младенов

преди 8 години

Поздрави на феновете за заетата позиция !

25

SD

преди 8 години

Да видим и как ще се проведе Световното по ракетомоделизъм в Лвов .Защото през 2014 в Каспичан бе на супер ниво.

24

привърженик

преди 8 години

То точно заради такива привърженици футболът ни е на този хал.

23

Анонимен

преди 8 години

Гледайте го на снимката тоя уника.лен паля.чо. Задминава и мистър Бий с чупки и поведение. Само, че Аткинсън го играе, а на тоя му е естественото поведение. - истината!

22

Дум

преди 8 години

За "благодарности" към бхк: 02 943 4876, 02 944 0670, 02 943 4405 Звънете, не ги жалете!

21

до x-faktor

преди 8 години

в много голяма грешка си приятелю. сравнението ти е пошло, нелепо и фактически слабо издържано. ситуацията между украйна и русия е като македония и българия.

20

тцЪ

преди 8 години

Моментът в който футболни запалянковци изразяват по-силна, по-обоснована и по-категорична позиция от изпълняващия длъжността президент на България...

19

Бранник

преди 8 години

Глупавото твърдения че само комунистите били русофили намери своето опровержение. Кажете ми един от изброените русофоби да не е комунист или поне баща му или майка му да не са комунисти: Плевналиев, Бойко, Цвъки, Цвъчка, Бъчварова, Дебелата Берта и всички анализатори и водещи социолози.

18

Анонимен

преди 8 години

Гледайте го на снимката тоя уника.лен паля.чо. Задминава и мистър Бий с чупки и поведение. Само, че Аткинсън го играе, а на тоя му е естественото поведение.

17

x-faktor

преди 8 години

Парадоксът е, че в Украйна управлява режим с абсолютно същите възгледи като на тия футболни привърженици. Разликата е, че за украинците врагът е Русия. Но нашите родолюбци както обикновено не са патриоти, а русофили. Момчета, това което през вековете на нас е причинила Турция, на украинците е сторила Русия. Изпадате в голямо противоречие и ставате за смях. Излагате се.

16

Анонимен

преди 8 години

БРАВО! едно голямо браво на тези момчета и момичета (ако има момичета). Не бях чувал за това сдружение, но подкрепям всяка една тяхна дума. Браво и да сте живи из драви, ако найстина мислите така. Дано повече хора Ви подкрепят. Успех.

15

ivailo1403

преди 8 години

В случая подкрепям феновете, чудесно е че са се обединили и не се делят на левскари, цесекари локомотивци и т.н. Долу предателите Плевнелиев и БХК!

14

Анонимен

преди 8 години

"Плевнелиев благодари на украинския народ за освобождението ни от османско иго"... Не се бъзикам, наистина има такава новина. Майко мила!