46

Анонимен

преди 8 години

Този е брюкселец, колкото Плевналиев е Шарли Ебдо. Много лъ.жат бе, би казал проф. Вучков! Този е от Колорадо, от едно градче с култовото име Аврора и се пада малко евреин от Силезия, пребоядисан, но го разобличиха. Това последното, го казвам не от ан.тисем.итски чувства, а като пример как трябва да работят журналистите!

45

анонимен

преди 8 години

едно трябва да разберат европеиските синдроми че колкото и да приемате и галите с мека ръка арабската *** ислямистите джахадистите и кръвожадните наркози не ги интересува за тяхния народ ,дори са доволни че бягат и така те стават господарите на страната ,те са техни врагове и това не е залога за да няма атентати ,вие напълните преди Европа с вашите покани, разрешения,предимства и попечителства ,защото вие имахте полза от това вземахте им петрола ,богаствата ,имахте евтина работна ръка

44

бг

преди 8 години

Всичките имена,споменати в тази помия,подкрепят джихадистките животни.

43

Пропаганда

преди 8 години

Кери: Аз съм лъжец и ние сме виновни ,но не ме вълнува как Вие в Европа ще се оправите с тези..

42

Анонимен

преди 8 години

Ти си ***. Когато беше "арабската пролет" "демократично отприщила кошмара нали беше арабин бре

41

Анонимен

преди 8 години

Така е с всеки дето плюска брюкселско зеле. Изкукуригва.

40

Лицемери

преди 8 години

Играете си търпимостта и пропагандата, само около 20% ниско интелигентни хора не осъзнават кой създава конфликтите и защо? Една икономика разчитаща на създаването и воденето на военни конфликти сее само омраза и в собствения си народ! Вземат ни за *** несъзнаващи катализатора на тези размирици, на САЩ им трябват конфликти за да бъдат начело на прогреса, да спрат с пропагандата как ние европейците сме се отнасяли с емигрантите.Лицемерие..

39

Няма, няма ! ! !

преди 8 години

Лицемерщина на тези, които със сеят конфликти няма край.Това ,че Европа е безгласна карта е жалко, ако се затворят границите няма да има радикалисти, въпреки че се опитват да приобщят араби, които те самите никога не са искали приобщаване, а само да живеят на гърба на домакините си.Не искат да работят, не искат да се образоват, не искат да се приобщят към създания с векове ред и социална търпимост.Щом не искат с добро ще стане с ло*о, ще събудят национализма и тогава ще стане страшно..

38

озарен

преди 8 години

Какво долно лицемерие. Ако толкова им е жал на американците за Европа, да не бяха подпалвали света с хиляди незатихващи военни конфликти, да бяха помогнали този поток от мюсюлмани да бъде спрян и недопускан на континента. Лицемер, долен лъжлив лицемер.

37

qwerty

преди 8 години

А Вие какво правите та да Ви спираме???

36

Анонимен

преди 8 години

До ДИСАГИТЕ"Кери на Марс открили нефт!!!"Те там търсят живот , тоест нови роби.

35

Анонимен

преди 8 години

До Misir.STARBUCKSИзтриха ми пожеланието към теб, но ти нали си го знаеш!

34

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Треперят ли ти потурите"Не, защото сега съм с американски дънки, но съм си приготвил и руски *** с български "учкур". Само Украйнски шалвари неикам защото там руснаците яко бият.Ха, ха ха!

33

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Кери на Марс открили нефт!!!Съвирай си говедарника и отивайте да правите там ДЕМОКРАЦИЯ!!!

32

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Кери освен *** ти не можеш да си друго!!!!!!!!!!!!!!!Маринела те търси да ти удари пак крошето в конската ти мутра!!!!!!!!!!!!!

31

Анонимен

преди 8 години

Бъкси, шъ пати украинката!

30

Горан

преди 8 години

Аз не мога да ги разбера, тия политици... Акбарите се взривяват, хора загиват, а тия единствената им реакция е: Аз съм Шарли, аз съм Брюкселец, аз съм не знам си какъв! Няма такава глупост никъде по света!

29

Анонимен

преди 8 години

Кери не го е страх защото цяла армия от пазванти го пазят, бронирани коли, бункери и т.н. А ти драги ми сътериторианецо, с какво сърце вече слизаш в метрото? Треперят ли ти потурите от страхови атаки? На мен- да и затова трябва да благодаря на Кери и Обама, затова, че запалиха Близкия изток и всички терористи са вече в Европа, защото щатите затвориха границите си от съображения за сигурност.

28

Анонимен

преди 8 години

Щеще да си ако те събираха от пода на трамвая ама за съжаление други го отнесоха заради вашата толерантна политика в близкия изток.

27

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВ изпълнението на плана им глобален. В прав текст си ни го казва човека.