99

Неа

преди 8 години

Моят приятел е полицай и аз се гордея с него ! Спасил е много животи и е помогнал на неизброимо много хора !!! Така че на този труд и благородство не можеш да сложиш цена !!!Относно отпуските - преди да започна сегашната ми работа , преди работейки само при частници , нямах нито един почивен ден в продължение на години !!! Разбирам и изварата и другата страна , но не разбирам злобата с която коментирате чуждия живот

98

Неа

преди 8 години

Както не веднъж съм казвала , когато стане дума за МВР повечето си приказват някакви неща на изуст ....Към коментар 97 ще добавя , че когато се налага да арестуваш без маска и после видиш човека на улицата срещата не е много приятна ..... Хората не осъзнават че това е една от професиите при които трябва да отидеш там от където всички бягат ..... Така че ако се чудете какво толкова правят полицаите четете новините подред а не както ви отърва .

97

Анонимен

преди 8 години

няма напуснали или мигрирали милиционери .бачварова замествна думата напуснали с уволнени поради корупция.кой бяга от храниката и рушвети

96

Обикновен човек

преди 8 години

Господа полицаи,от 101 коментара, седнете и избройте колко са плюсовете, и колко са минусите,нали все пак е проста аритметика,а не висша математика?След това,на собствената си съвест претеглете народната любов или омраза, съответните изводи си направете и после говорете!Но първо се засрамете!Реалният живот не е само държавната хранилка и поилка,привилегии и облаги,а хиляди бабички и старци по-селата,които ги е страх да замръкнат,защото не знаят как ще осъмнат!Нали така Госпожа Бъчварова???

95

Анонимен

преди 8 години

тия тумбаци само заплатки взимат и други нищо не ги интересува.

94

А

преди 8 години

Пет километра крос могат ли да пробягат?

93

edin

преди 8 години

МВР не защитава обикновения човек!!!Е това е!!!Не се чудете,че редовно Ви сьрби отзад!!!

92

Анонимен

преди 8 години

98, нъл ТЪЙ ДА БАЧКАТ БЕЗ ОТПУСКА И БЕЗ ЗАПЛАТИ- ЕТО ТОВА ИСКА ОБЩЕСТВОТО- ДЕМОТИВИРАНА, ОСКУБАНА И ОПРОСТАЧЕНА ПОЛИЦИЯ- ДО 2013 ГОД ИМАШЕ ПОЛИЦЕЙЩИНА- СЕГА ИМА ГОТОВАНЦИ- Е ДА ДЕ, АМА НЯМА ТАКИВА ДА БАЧКАТ ЗА МЕРСИ И 500 ЛЕВА ЗАПЛАТА- НАПУСНАХА- ИМА МЕСТА ВЕЧЕ ЗА *** И ПУЛЬО И ЗА ХАНКО БРАТ.

91

Аман

преди 8 години

Нагли търтей са 90%...останалите 10% съвестни служители биват задушавани от корумпираната, проста и алчна маса в тази институция.

90

тя

преди 8 години

Кой им даде на тия прости момчета толкова много привилегии!? Как сега да им земеш "кокала"? Не го пускат, защото е много сладък! Трябва да се плаща само за свършена работа , а не на калпак!

89

Виновен полицай

преди 8 години

Да. Полицията е виновна. Полицията е виновна, за това че НПК дава възможност всички престъпници да сключат споразумения с прокурора при определяне на наказание ПОД ПРЕДВИДЕНИЯ ОТ НК МИНИМУМ.Полицията е виновна, че с над 90% от присъдите се налагат "наказания" БЕЗ ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА и апашите са на улицата, точно 24 часа след като са задържани. Ей Богу, изглежда пак полицаите са виновни и затова, че са били лишени от възможността да си ползват отпуските, които им се полагат по закон !!!

88

Баси Държавата

преди 8 години

стават УНИКАЛНИ нарушения а сте се забутали в някоя пряка дето жив човек не минава!Знаете ли защо,защото никой няма дави бръсне за нищо,а и защото ще трябва да работите,да се карате с джиповете,да пишете актове,ад спирате от движение тъмните джамове,ама кат се замисля каква разправия е всичко това и на мен не ми се занимава.Друго си е лятото да гледаш мацките като се качват по стълбите на подлеза,да си седиш на сянка и да цъкат Iphona.

87

Баси Държавата

преди 8 години

и се лензите като репи,а като спрете някой обикновен човечец му се правите на голяма работа,ама нали е балък-ходи на работа,плаща си данъците не се буга на светофара с джипа.Колок коли на ден минават покрай вас с затъмнени прозорци,колко нарушения проспивате.Прави са хората,че вие сами правите така че никой да не ви уважава.Провиснали ви панталоните да се чуди човек полицай ли гледа или г-н 100 кила.Мързи ви та чак ви боли да гледате и винаги съм се учдил защо не сте около кръстовищата,където

86

Баси Държавата

преди 8 години

До всички дето плюят полицайте искам дави кажа нещо-ПРАВИ СТЕ!Къде сте бюстители на закона,акто пребиват и азнаислват 80-годишни баби.може ли цяло село да е със СОТ- защото вас ви мързи д си мръднете пръста.Зан-сега ще започнете,"ама те не ни дават да си вършим работата","вината е на тези отгоре" и тн.А кой ви пречи да спирате нарушители,кой ви перчи да прибирате крадците-вие си пречите,щото сте на партия и с крадците и с дилърите и заради вас има жертви по пътищата щото спирате само п...чета и

85

да така е

преди 8 години

До ПолицайИ аз уважавам вашето мнение,особено като виждам,че не се заяждате,но мислите от позицията на полицай,за който парите в Бг са малко,аз пък ви казвам ами какво да кажат обикновените работещи,които нямат вашите привилегии,заплати,ранно пенсиониране!Работете не само за заплата,за да ви уважават и да ви имат доверие хората,без да очаквате подкупност.Това не е конкретно към вас разбира се.И вие да сте жив и здрав и човечен останете!

84

До полицай

преди 8 години

Именно, всичко е във ваши ръце. Но не очаквайте друго мнение за вас, когато в целия си съзнателен живот, не съм видял и един път да застанете като мъже и да подкрепите народа. Когато протестирахте миналата година за "20-те заплати", 'що не влязохте в Парламента да изринете тая ***? Защото ние не можем - нямаме нито възможности, нито подготовка. А иначе сте смели по митингите и протестите - нареждате се с жандармерията и бой по хората. Ама тия хора ви плащат заплатите, затова им служете!

83

не е така

преди 8 години

До Бащати Нощен труд не е имал,но както казах до преди 10-15 год.след това обаче работата му е и с нощна смяна,работи някъде около 4 год.в чужбина-сред огромен стрес и труд!И сега продължава да работи,а както и казах пенсията му е твърде малка сравнение с на военните и полицаите,които се пенсионират в РАЗЦВЕТАна силите си!

82

Полицай

преди 8 години

Уважавам всяко мнение,бъдете здрави,вие обаче няма да решите нашите проблеми,взички е в наши ръце.

81

До полицай

преди 8 години

Какъв пек и студ бе, ***? Хайде стига оправдания - сами сте си избрали професията! Бъркате си по дупките по цял ден, седите в патрулките или в някое кафене, пушите цигари и се чудите какво да правите...А до вас обират или бият някого, ама вас не ви е*е, 'щото "не сте видели". Гледате от някъде да закачите някой лев и толкова! Какви полицаи сте? Циркаджии! Толупи по 120 кила, дебелогъзи въздухари, арогантни, нагли и пр. Ако ви направят един бър тест по физическа и психическа пригодност умирате!

80

Куку

преди 8 години

До Аз съм полицайТи път няма да си намериш извън системата, съдейки по идиотско-дебилската ти неграмотност :) Само официално ще станеш поредната треторазрядна мутра. *** ***, що не кажеш колко подкуп си кютате на патрулка бе, ченге? Няма кука, която да не се прибира с по-малко от 50 кинта заработка от дилърчета, крадци и джебчии.