17

Анонимен

преди 8 години

След като са позволили да има на практика две "Белгии" и непрекъснато са им правели отстъпки, вместо да изискват от тях, да не се правят на изненадани от крайния резултат. При хора със средновековно мислене и пълна нетърпимост към "другия", който не е като тях никаква култура не помага. Те единствени знаят истината и живеят правилно, и ще ни я наложат със сила, както е написано и в Корана, не си кривете душите да го отричате.

16

ужас

преди 8 години

Оказва се че терористите са от Европа с техни паспорти и гражданство,ами сега какво ще правим.....

15

смешници

преди 8 години

......той бил разпитван само час, защото бил уморен.....?!Вероятно е килията му има и телевизор с кабелна.

14

Анонимен

преди 8 години

Не трябва да има квартали- гетаУ нас бай Тошо строеше такива " комплекси" за мацинствата и сега им "сърбаме попарата".

13

PD

преди 8 години

Добре съчинено, като за детска приказка. Изписаха провала си, на уморен служител и бюрократични процедури. Но като е казал мъдрия български род, няма огън без дим, вместо с богато религиозно минало, обикновено "терористите" са с богато криминално такова.

12

експертно становище

преди 8 години

Вероятно са го пуснали след като е обещал да се се гръмне и така ще потекат още милиарди за борба с тероризма!

11

Анонимен

преди 8 години

Като че ли, ако в наште резервати с индоевропейци открият някой терорист, веднага ще го арестуват.

10

Tonka

преди 8 години

При задържането на терориста миналия петък той бил разпитван само час, защото бил уморен, потвърждава неговият адвокат - еми така е, трябва да сме толерантни. Убийството на хора уморява. По-голяма глупост не съм чела. Това прочетох и ми стига.Събудете се бе, ***!

9

Анонимен

преди 8 години

Сигурно им е забранено да закачат " такива" хора.Та нали са " толерантни".То явно, че и там не си спазват законите.Техните ченгета са свикнали да не арестуват , а " да проследяват", да " ползват информатори", да " сключват сделки" ,ама тук имат работа с " клетки" и просто са проспали всичко

8

Анонимен

преди 8 години

некадърници. и луи дьо финес е по-добър полицай от вас.

7

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Службите в Европа са затруднени в работата си заради политическия натиск. Спомнете си как немската полиция криеше дни наред за стотиците жалби от германки за това, че са били опипвани и дори изнасилвани от бежанци в Кьолн и други градове на Германия.Когато полицейската работа се подчинява не на закона, а на политическите съображения, резултатите са такива като в Белгия.Знаели го, ама не го арестували още тогава ... Защо ?

6

Анонимен

преди 8 години

СЛЕД КАТО БЕЛГИЙСКИТЕ СЛУЖБИ (В НЕПОСРЕДСТВЕН КОНТАКТ С ЕВРОКОМИСИЯТА И ПЪПА НА ЦИВИЛИЗАЦИЯТА ) СА ОРГАНИЗАТОРА И ОСИГУРЯВАЩИ БЕЗОПАСНОСТА НА ТЕРОРИСТИЧНИТЕ АКЦИИ В ФРАНЦИЯ И БЕЛГИЯ РАЗБИРА СЕ ,ЧЕ ЩЕ ПЛЕДИРАТ НЕВМЕНЯЕМОСТ

5

Жан Габен

преди 8 години

От Белгийските служби, само мадамите стават за нещо. Всичко друго е леш.

4

Анонимен

преди 8 години

2 Не, не разбираме Цокович, стига болни брътвежи

3

Анонимен

преди 8 години

нещата не са толкова страшни, ако службите си свършат работата и смажат бомбаджиите и тези които късат сутиени и прашки по улиците, каквито и да са *** ще си седнат на задниците. Просто малко твърдост докато е време

2

ЦОКО

преди 8 години

Абе хора. Не разбирате ли, че политическата клика в Европа е марионетка на САЩ бе? Не разбирате ли, че ИД е творение на САЩ? Най-виновни обаче са *** в Европа, които си избират да ги управляват МАРИОНЕТКИ. ВСИЧКО Е ЦИРК БЕ!!! Знаели го къде е, ама го оставили да си седи там 4 месеца и го издирват в същият момент - хахаххахахахха. Разпитвали го един час и го оставили че бил уморен -хаххаха. Кола ако откраднеш в Белгия ще те разпитват 2 часа бе. *** ХОРА!!!!!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Е като са знаели чих са го д.рвили? Това означава че умишлено са ги оставили бомбажиите да убият невинни хора. Кой ще поеме отговарноста? Или няма виновни? Е как да има виновни като триполовите са недосегаеми! И те като нашия пожар слънце над тях е само господ!