11

за 12....

преди 8 години

..Я , ВЗЕМИ ДА МООБИЛИЗИРАШ ПЕНСИОНЕРИТЕ ,БЕ.......ХА,ХА,ХАААААААААААА....АМА ПЪРВО ГИ НАХРАНИ ....АМА С ТВОИ ПАРИ!НАЛИ СИ "ПАТРИОТ"....??!!!

10

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

ВОЛЕН ИБРИКОВ -----ЩЕ ДАДЕ ЛИ ПАРИ ЗА ИЗГРАЖДАНЕТО Й ....ИЛИ САМ ЩЕ УЧАСТВА В ИЗГРАЖДАНЕТО .....ЗА СИ СПЕСТИ ОТ ПАРИТЕ ОТ "СЪДЕБНИТЕ РАЗНОСКИ"...ЕДНА ЧИСТАЧКА В БАНКА И ОБЩИНАТА .......ПЕЧЕЛИ ДОСТА ПАРИ...!РЕДНО Е...!

9

Анонимен

преди 8 години

Имаше кльон, но великите от СДС го разрушиха. Сега телена ограда?! Трябва за един месец да мобилизират стари граничари и да ги пратят на границата, гаранция че нито един повече няма да премине. Тия бежанци са престъпници съгласно конституцията и мястото им е в затвора, а ние ги храним, поим и пари за джобни им даваме, а нашите пенсионери умират от глад. Стига манипулация, като си ги иска ЕС да си ги приема и дундурка.

8

БГ

преди 8 години

Турски ибрици и руски пудели! Това са нашите "националистчета" от ЮРУШ на сидер ага!Той защо не е служил в редовете на БА?Да живее България!

7

човек

преди 8 години

Не телена ограда,минно поле широко 500 метра и телена ограда след мините.

6

Анонимен

преди 8 години

Да командироват Волен да си отработи пробацията, побивайки колци.

5

Анонимен

преди 8 години

Много по-евтино ще е да се дадът парите за заплати и оборудване на граничарите.Особено за заплати.За хиляда лева, нали ви е ясно,че половината са трафиканти.И бетон да вдигнете,пак ще има някой да подаде стълбата.

4

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 3Ти нормален ли си или си дрогиран. Като хванат влака атакистите с какво ще се промени тук скапания ти живот. Защо преди 15 години не избягаха сърбите , а останаха и защитиха родината си ? Не чуваш ли ***, че някакъв си Ахмед Муса иска тук да ислямизира България иначе ще реже глави и крайници с резачка. Не си ли чул колко стотици джамии се построиха само за няколко години. Защо не си смениш доброволно името може Мохамед или Джевдед. Аман от скапаняци .

3

Анонимен

преди 8 години

Оградата трябва да е с беттонни блокове.Напишете в Гугъл Turkey Syria border wall. За да видете какво строи Турция.Пиле не може да прехвръкне

2

българин

преди 8 години

Зовът към Атака е следния : Хващайте влака и право в Русия !!!! Там идеите ви ще се приемат за всичко !!!!! Ще помогнете на господарите си !!!!!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Трябва да има задължително!