24

ф

преди 8 години

Най -добре да закрият ЕС. *** .

23

Анонимен

преди 8 години

До BULЩото ЕС е пълен с такива бройлери като тебе, затова е такова полуженийто, Минке!

22

Гацо

преди 8 години

Мда, най-добре ще бъде и влаковете, самолетите е метрото да пътуват без пътници! Университетите да обучават празни банки, а болниците да лекуват празни легла! Ако може, и парламентите да заседават без депутати, а правителствата да работят без министри и министерства!

21

Готино

преди 8 години

Нашите лъвчета пак се оказаха най-хитри..нарочно не се класираха за този форум!

20

:)

преди 8 години

Не разбрахте ли, че араби, не сирийци организират атентатите?За Евро 2016 най-сигурно е да ги организират и без футболисти.

19

BUL

преди 8 години

Товае е нелепо без фенове, ЕС да вземе решение и да метне 2-3 атомно бомби в Сирия и да се приключва с това. А след това всички Сириици в европа да си ги върниме в руините.

18

До Българин

преди 8 години

Казваш,че терористите използват нови технологии произведени от нас. Кого имаш предвид Българи или Русия? Коя от двете е по добра в производството на компютри и смартфони. Нещо май увисна. Сега е на път да се разбере взривните устройства чие производство са. Е там вече ще си силен.

17

Анонимен

преди 8 години

Абе какви мачове какво европейско? Единственото забавление на тълпата са гладиаторски борби.

16

vlady

преди 8 години

Чудесно би било да се проведат мачовете без отрицателното влияние на публиката върху играта, което за щастие е сведено до минимум в България.

15

Анонимен

преди 8 години

15-един нормален човек във форума знае че русия е единственната нормална държава

14

Анонимен

преди 8 години

баба меркел да помоли терористите които прие в европа да си траят един месец

13

Анонимен

преди 8 години

До българинаОтивай си в Новосибирск тогава, карай си ладата и ни остави намира!

12

Дедо Гого

преди 8 години

Всичко върви по план...Нечий план ! Едно по едно ще изчезват разни събития : спортни първенства, театри, кина, молове, курорти и т. н. И явно това не може да се спре. Какво ще остане от сегашния живот ? Баба ви от Немско е само пионка, някой и дърпа конците...Що не ни кажат овреме, каква е целта на всичко ?!

11

@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

"Меркел била твърдо решена да бъдат открити и наказани терористите от Брюксел"Новина от News-a...Фрау Меркел, те терористите се взривиха на малки парченца днк! Не са като нас европейците - като направим злодеание и да гледаме да си отървем кожата...Та не знам кого ще откривате и накзавате?! Ей, няма ли кой да влее малко мозък на тази изперкала бабка?!

10

@@@@@@@@@@@@@@

преди 8 години

А още по-сигурно ще да е да няма европейско първенство! Да няма и европейци в Европа, че да видим кого ще взривяват тогава тез маймунулмани! Фрау Меркел работи усърдно по въпроса! Чудно ми е само с какво я притисниха амеркианците, че да позволи таз миграция?! Да не ми да са я заснели как прави с*кс с кон и да я държат изкъсо със записа или нещо от сорта...Само гледайте как заради една такава щуротия ще настъпят много по-големи щуротии...

9

българина

преди 8 години

Най новата Евро ценност. Стадиони без хора метро без влакове и.т.н. Мисля че Русия е едно много привлекателно миролюбиво място.... Което може да побере всички останали нормални хора. Ако ни пуснат!

8

Анонимен

преди 8 години

Предлагам да се закрие и А група.Играчите да се заменят с пластмасови манекени и съм сигурен че ще бъде много по динамично и интересно първенство.

7

Реалист

преди 8 години

Твърде вероятно е европейското изобщо да го няма. Богоборческата юдео-масонска върхушка чрез ИД ще предизвика анархия и хаос в цяла Европа и така ще наложи новия си сатанински световен ред. Тяхната мъка обаче е най-последна.Бог да пази и закриля нас и майка България!

6

ББ

преди 8 години

"Това ще е най-сигурно, коментират от експерти UEFA"===================================================Няма ли да е по-сигурно да се отвори дюнер на всеки ъгъл. При нас това работи, защо да не сработи и във Франция. Терористите се съобразяват с това.

5

Анонимен

преди 8 години

най-добрият вариант е да вземете да се гръмнете.