9

Анонимен

преди 8 години

Всеки човек в някакъв период от време е бил необвързан, и точно в този период е направил много важни неща за него самия, въпреки че тогава не го е осъзнавал напълно.

8

Анонимен

преди 8 години

Необвързаната жена си има предимства, може да направи пред живота си неща, които са важни за нея , и стават на заден ако е обвързана.Но първите две предимства са смешни, защото поставят за цел на последната да търси начин и обучение да се обвързва, а не да си гони целите които си е поставила в живота и може да ги направи докато няма връзка.

7

Анонимен

преди 8 години

Що бе съветите в статията са добри за .... девойчета до примерно 20-21 години. После още няколко годинки може още да си поживуркат и като се събудят ще видят в огледалото едни повехнали стари моми и това още преди да са навършили 30 години.

6

Брегор

преди 8 години

Много хора си седят сами, защото от една страна клубната култура и нощните заведения не предлагат типа отношения които те искат а са сборище на *** и к0рвари. От друга ако не са се обвързали докато са учели и следвали става все по-трудно да срещнат подходящ, необвързан човек а и социалния им кръг обикновено се свива с годините което никак не помага. Друга опция остава сайтове за запознанства, но се вижда, че и там голяма част от хората са изпразнени от съдържание. Мъчна работа.

5

Брегор

преди 8 години

Днес отворих "sladur" да видя как са нещата и гледам постове от рода на "много си сладка муцка", "яко парче", разни копирани поговорки и изказвания с стил "колко съм як/яка и ще си правя каквото искам и никой не може да ми дава тон в живота". Всички те ми изглеждаха в един елементарен, *** стил, неотличаващи се и показващи липса на автентичност и собствен характер на хората използващи този тип език. Изглеждаха ми елементарни и заинтересовани само от задоволяване на нагона си и без съдържание.

4

Брегор

преди 8 години

Изобщо няма предимства, нито за мъжете нито за жените. Нещастие е да си нямаш половинка, както се казва в Светите Писания: "Не е добре за човека да е сам". За съжаление в сегашната ситуация в която живеем ми се вижда трудно човек да се съчетае с правилната половинка т.е. такава с нравствени ценности който/която да цени отношенията ви, да не изневерява, да не си тръгва когато нещата не са и по-вкуса, да цени човека а не заплатата му и т.н. Моралната деградация ми се струва вече повсеместна.

3

Анонимен

преди 8 години

На 38 съм, и от 3 год.имам сериозна половинка.Казвам ви честно, най-нещастлива и непълноценна бях докато не срещнах страхотният си мъж!Отстрани изглеждах готина,поддържана,с приятен живот,пълна измама!Колко трудоемко и енергоемко беше,все да съм във форма,лепят ти се някакви ***,и си казваш,леле,от това ли избирам,изобщо не е вдъхновяващо да излизаш по срещи, когато знаеш че на твоите години вече трябва деца да гледаш,а ти се правиш на млада и свежа!Не подлъгвайте жените с подобни статии!

2

v

преди 8 години

До момчилВсичките тези неща са пълна глупост, а някой почти неосъществими заради единичността. Просто трябва точния човек.

1

БАЧКАТОР

преди 8 години

И трите дядо попе....