8

Ime

преди 8 години

А личните карти откриха ли им вече?

7

Анонимен

преди 8 години

Нещо май кадрите са им на привършване на психарите. Нещо не им се вярва вече за тея 70 девици горе при порока Мехмед.

6

Анонимен

преди 8 години

А не са ли намерили екземпляри от Корана и релегиозна литература ?НЕЩО ВОНИ ,КАКТО ВИНАГИ СЛЕД ТАКИВА ,,АТЕНТАТИ ,,Като започнеш от 11 септемри насам .

5

Анонимен

преди 8 години

До миткалотоПрощавай и ни извини за любознанието, но случайно да не си манекенка, жадуваща за световен мир?

4

Анонимен

преди 8 години

Интересно!След като са намерили 3 колана, май ползвателите им са претърпели внезапен катарзис и емоционално просветление, и най-вероятно са драснали...Предполагам, заради несходство в характерите на някои от обещаните им да ги чакат девици, а може и в тая юрисдикция да е настъпил неочакван дефицит и да са пуснали мат'риал наличен и по заместване

3

Анонимен

преди 8 години

Намерени 3 невзривени колани на камикадзета. Сигурно в последния момент самоубийците са се разколебали и са захвърлили поясите и са побягнали. Нещо напоследък и терористите започна да ги хваща страха Салах Абдесалам също не се самоуби, което означава че има спад в ислямския фанатизъм.

2

миткапростия

преди 8 години

Митенце простовато , САЩ не са единствените империалисти :) заличаването им няма да постигне нищо. Русия и Китай са също с империалистически световни интереси даже по-страшни и от тези на САЩ.

1

миткалото

преди 8 години

Ами да не се случват такива работи и да настъпи мир в света всичко е много просто - просто трябва да се заличат от земята ни юорк и вашинтонг