30

ютуба

преди 8 години

Горе-долу колкото Кончита Вурст.

29

Анонимен

преди 8 години

До TulskiХората гледат по много пъти един клип в рамките на ден. Ютюб отчита гледанията, когато клипа е гледан най-малко 30 секунди. Феновете на чалгата слушат Азис постоянно и по няколко пъти на ден от различни устройства.

28

РВ

преди 8 години

Представяте ли си как изглежда един обикновен българин в очите на американеца, щом тоя ни е звезда....а че хабиби е арабска дума, че си мислят че сме ..... Голяма гордост, няма що.

27

чичо Гошо

преди 8 години

ЗА ПРОСТОТИЯТА ПОЧИВЕН ДЕН НЯМА.

26

див сиелянин

преди 8 години

Ни си прав! Ощи 80-те години тираджиити носиха касети и плакати на Цеца и другите сръбски звизди. После и при нас тръгна същото. Музиката на мутирити стана национална музика. А за рока - хубава музика, ама миетълити са най-вмирисанити, потни, смърдящи на алкохол и нипрани *** ***, които са виждат по концертити. Толкува пияни талпи да са въргалят по зимята след кунциерти на гулемити банди ни съм виждал никъди.

25

див сиелянин

преди 8 години

Ко са праити бе коминтиращити тук??? Всички слушати чалгътъ, друсати гюбецити по кръчми, сватби, кръщенета, абитуриентски балови, рождени дни, именни дни. От най-малкото и забутано село и паланка до София навсякъде са слуша чалга. Дажи и в училищата вечи са слуша чалгъ. Туй си е държавата на чалгарити, мутрити, които въ прибиват по светофарити, държавата на Азис, Бати Бойку, Пеевски, Дуган, *** и баткити. Туй сми ний, защото тъй си *** направихми.

24

Анонимен

преди 8 години

Печели от това, че пее по дискотеките. Парите от Ютюб от клипове предназначени за българи са малко, защото българските рекламодатели плащат малко. Това го казвам от опит. Правенето на видеа в България е добра стратегия, ако ще продаваш книга, като Емил Конрад, ще изнасяш концерти. Но ако мислите, че с видеа на български може да си изкарате заплата се лъжете.

23

Анонимен

преди 8 години

Мисля, че при 1000 гледания от България не се получава долар. Имам клип с около 5000 гледания от българи и нямам и долар изкаран от него.

22

Анонимен

преди 8 години

Печели ама нъц.Adblock :^)

21

Анонимен

преди 8 години

Това че пее чалга си е негов личен избор. Най-вече комерсиален предполагам. Но всеки има право да си избере поприще. Не краде, не убива, не бие и изнасилва, какъв ви е проблемът?Ако пееше кънтри повече ли щяхте да го харесвате?Или немски шлагери?? Или коя да е друга музика, която не харесвате. Чалгата има огромен потенциал за осребряване - целият арабски свят, Индия, Пакистан, това са над милиард потенциални купувачи. И на мен не ми харесват арабските мотиви, но чисто пазарно, е добре пласиран.

20

от20 до 23

преди 8 години

Сигурно ще ти е трудно да повярваш но аз съшто не го слушам. .Този стил музика не ми допада дори не познавам болщинството от фолк певиците- аз избирам , че няма какво да полезно да нуча от тях.

19

хайде нема нужда

преди 8 години

"Таланта" на Азис се свежда до това да вие *** чалга и да се прави на маймунЯк.

18

me

преди 8 години

Не мога да повярвам, че това че някой е изкарал 23 000 долара е новина! Това е по-малко от една нова кола! Ако западен изпълнител имаше 23 милиона гледания, сумата далеч нямаше да е толкова малка. Така че точно тази част от новината изобщо не е за хвалба, по-скоро е тъжна. Иначе браво на Азис. С талант и много работа всичко се постига. Може да не ни харесва стила му или цвета на кожата му (на мен повече ми харесваше рус/а), но това си е успех. Кой друг БГ изпълнител може да се похвали с това?

17

Анонимен

преди 8 години

Най-обикновен цiганiн с турско име и пИдалcко гласче, който се прави на ***.

16

Анонимен

преди 8 години

Много чалгар, много нещо! Но, в това няма нищо изненадващо. Просто 90%(или 99%) от населението на планетата е съставено от Tъпи мaлoумници, лесни за манипулиране и готови да ядат LАЙHA, ако е модерно и го покажат на рекламка. А най-радостното е, че Територията бълXapия ще бъде превзета от *** и тypчуля.

15

до 20

преди 8 години

никой не те задължава да го гледаш, но нямаш и опцията да НЕ ГО гледаш. винаги достига до теб по някакъв начин. точно това му е гнусното на този човек-пръдня.

14

Анонимен

преди 8 години

Фолкпевецът печели $23 000 от YouTube===ето, вече може да си плати здравните осигуровки в БГ. а дали ще го направи?! НЕ. отговорът е очевиден, заради малцинствената му принадлежност.

13

Анонимен

преди 8 години

Всеки е свободен да прави каквото си иска,това е да живееш в демокрация, той е намерил начин да се продава и да си изкарва някакви някакви доходи по доста ексентричен начин но това му гарантира успеха.Не на налага на никой да го слуша или гледа. Единствената ми забележка е ,че трябва по съвесно да гледа на задълженията си към това демократично общество - да си плаща задълженията.

12

Генерал Гадорян

преди 8 години

Джипси Кингс са от Франция, а не Мексико!

11

Анонимен

преди 8 години

Плагиат,,,китарите -изпьлнението е като от ДжипсиКингс , а останолото е многострадално виене,,,