14

Анонимен

преди 8 години

Рафи, не следя твоите песни, НО... днес ми се случи да чуя тази. Поздравления!!! Рядко слагам клипове и песни в личната си колекция, но тази твоя песен ще я добавя. Много е добра. Тексът е хубав, клипът е хубав, ХОРАТА са хубави... БРАВО!!! Обърнато е внимание на много детайли. Харесва ми много... и едно последно нещо - негативните коментари (които винаги ще има) ги считай за 100%тов комлимент към теб от НЕможещите. Това е техният начин да те похвалят ;-)

13

ми...

преди 8 години

Предпочитам да изслушам за пореден път Бяла тишина или коя и да е друга песен на Георги Минчев отколкото съвременните бози.

12

Марко

преди 8 години

Песента е добра, музиката е барната, текстът, всичко като че ли е наред, а .....не ме грабва...Трудно е да определя защо така я възприемам, но една причина е очевидна: този мазник, който се опитва да изпее добрата песен, не е в състояние да изрази нищо друго, освен мазно самодоволство тип "м'чи пак мъ давът по телевизуръъъъъ". Олиото и захарният сироп идват малко вповече. В киреча!

11

трафи

преди 8 години

Рафи е "гоуем", баце..........хахаха...............

10

ok

преди 8 години

Едно директно купуване на правата за официален кавър по I Believe I Can Fly на R Kelly може би щеше да е по-добра идея. Иначе, адмирации за положените усилия и най-вече за решението за бягство от Армутлиева. Резкия скок в прическата в стил ранния Майкъл Джаксън към късния Луис Хамилтън е леко стряскащ, но като цяло - похвално. Давай, Рафи - можеш повече.

9

честит

преди 8 години

2 пъти се опитвам да я излушам цялата и все не успявам. Песента му е толкова провлачена, че не мога да разбера къде точно е припева...

8

честит

преди 8 години

арменчето с рунтавите вежди е символ на новите "артисти и артистки, певци и певачки " у България. Казвам ги заедно-защото в БГ всеки артист пее и всеки певец играе в театър, кино и прочие.Повечето от тях са на принцип "ми аз съм .ба ти пича, България не ме обича, не ми разбирате таланта щот сте прости". Опитват се с превзет позитивизъм и нахластво да си осигурят лесен животец по гръб, като само припяват по заведения, музикални награди и реклами. РАФИ, БЕЗДАРЕН СИ. СКРИЙ СЕ, ДРАЗНИШ !!!!

7

mars

преди 8 години

В интерес на истината е много е зле!

6

Патриот

преди 8 години

Аз бих продуцирал Рафи ,ако обещае да престане да се занимава с музика!

5

ss

преди 8 години

Не моа го гледам тоа

4

Анонимен

преди 8 години

Не става

3

Анонимен

преди 8 години

Сега ще.пее по кръчмите по лесно.три минутната му слава свърши след време ще мазват къв е тоя рафи като.другите дето им забравих вече имената коеъо си е.доказателство за славата им

2

nz

преди 8 години

Боза !Поредното доказателство ,че печелейки някое музикално шоу ,освен да си намериш по-лесно работа в пиано бар нищо друго няма да ти се случи.

1

LA

преди 8 години

Тука е голям хит всяко парче на Рафи.