25

Защо?

преди 8 години

Защо не пишете кой започна войната в Сирия? Американските империалисти! Които искат да владеят целия свят!

24

Анонимен

преди 8 години

С това споразумение Путин отново удари на камък с политиката си на запълване на ЕС с бежанци и провокиране на нетърпимост в Европа към бежанците чрез тайно финансиране на ксенофобските партии в ЕС.

23

Анонимен

преди 8 години

Каква я мислеше товариш Путин , а тя каква стана. Вместо разединена и разпокъсана Европа залята от бежанци и лесна хапка за експанзионистичната му политика се получи обратното. Европа не само, че не клекна пред Русия ами е на път да приобщи и Турция. Русия все повече изпада в изолация. За едно обаче е прав гениалния шахматист. Няма да им се размине само с доматите на руснаците.

22

Истината !

преди 8 години

До Анонимен 16Значи според теб силни лидери са тези които не пускали бежанци? Егати и ксенофоба. Ами най-силни лидери ще са тези които разтрелват бежанците на границата според твойта логика. Утре като дойдат руснаците и като почнат да ти бомбандират къщата, а ти хукнеш да бягаш към Гърция примерно и там те посрещнат с картечниците , как ще се почустваш?

21

Анонимен

преди 8 години

GOSPODI PAZI NI OT POMOSHTA NA USA - NA KOYTO SA POMOGNALI BYALO VIDELO NE E VIDYAL.

20

до 19

преди 8 години

Пролетната умора не ти се отразява добре.

19

Анонимен

преди 8 години

Просто американците много се кефят на турците колко са манипулативни и подли, а не като префърцунените божикравички европейците и искат да им налеят малко нормални качества, като не става с добро може и насила.

18

Анонимен

преди 8 години

До анионимник 17Какви руснаци ще дойдат да бомбардират? Я пий някакви хапчета по-добре!

17

ММ

преди 8 години

Всичко това няма да има край никога. Известно е , кой има най-голяма полза от случващото се. Европейските велможи са виновни най- много, че склониха глава и се продадоха. Преди векове ислямската вълна не е достигнала до сърцето на Европа. Този път обаче сами си докараха сериозен проблем. Диригентът е ясен!

16

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен19-БЕГАЙ СЕ ЛЕКУВАЙ СОРОСОВ ***

15

3615

преди 8 години

САЩ за сделката на ЕС и Турция: Това е важна стъпка!Някой съмнявал ли се е че САЩ ще подкрепят ибрикчиите си от Турция? Тази азиатска страна няма право да налага на Европа условия, но европейските депутати се сложиха в ролята на няма да споменавам какво и почнаха преговори при условията поставени от Турция. Да знаете, че не само нашите ами и чуждите депутати са такива като нашите.

14

Гого

преди 8 години

Турция е планирана да е троянския кон на САЩ в ЕС(розовобузите, луничави даунчета от острова също). След като яко ни клатят отвън, американците решиха да прекарат европейците и отвътре - референдуми за отцепване на английските олигоф.рени, атентати, вълна от емигранти, добре организирана от зелките, какъв ли ще е следващия им удар срещу истинската демокрация? Империята на злото не търпи нещо положително да се пръкне някъде по света, трябва веднага да го унищожи иначе янките не спят спокойно.

13

Анонимен

преди 8 години

Много странни мнения има тук. Не може за всичко да се обвинява САЩ. В кризисно време в Европа се оказаха начело много слаби лидери. Страните които имаха силни лидери като Унгария, Полша, Австрия, Чехия и Великобритания не пуснаха бежанци, а тези със слаби и недалновидни ръководители като Германия направиха огромната каша с бежанците. А Русия и САЩ както се и противопоставят, така се и договарят - кой къде и какво влияние да има, но затова сигурно ще четем по-натък в мемоарите на Путин, Обама.

12

грубиян

преди 8 години

Европа е жертва на самоизмамата, че щом е богата, значи е много умна, политиката и ценности й са най-правилните и всички трябва да я слушат. Да, ама не. Политика се прави "со дупе и со пари". Европа отдавна си е дала дупето за чуждо ползване и затова се докара дотам, да си плаща на ислямски екстремист да й пази границите.

11

Анонимен

преди 8 години

Ислямиста Ердоган ще спасява другите ислямисти срещу пари, но Аллах ще го накаже за тази му алчност. Друго си беше като ги тикаше в морето на гумени лодки за да се издавят.

10

Gogo

преди 8 години

Европа е на крачка да се огъзи /надупи пред резения бай Ердоган а той точно това очаква и като се почне спиране няма.Турчина ще лашка и клати а Европа ще плаща

9

Анонимен

преди 8 години

Предварително обмислено и добре финансово подплатено представление Cред инициаторите отново виждаме лицата на хора, които афишираха себе си като умни и красиви. Но ние не изпитваме особенно доверие към хора, чиито доходи идват изцяло от външнополитическо спонсорство. Които нямат нито един работен ден в реалната икономика и никакъв принос към брутния вътрешен продукт.

8

САЩ И ТУРЦИЯ

преди 8 години

ТУРЦИЯ МНОГО ПРИЛИЧА НА САЩЗА ТУРЦИТЕ ГЕНИТЕ НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ - КОЛКОТО ПО ШАРЕНИ ГЕНИ - ТОЛКОВА ПО ДОБРЕ,ЗА ТУРЦИТЕ Е ВАЖЕН ЕЗИКЪТ И КУЛТУРАТА :))))СЕГА ТЕЗИ 3 МИЛИОНА БЕЖАНЦИ, СЛЕД ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ЩЕ ТВЪРДЯТ ЧЕ СА ТУРЦИ :)))ТУРЦИЯ МНОГО ПРИЛИЧА НА САЩ, И ТАМ СА СЪБРАНИ ХОРА ОТ ЦЯЛ СВЯТ, НО ВСИЧКИ СА АМЕРИКАНЦИ :)))ПРЕЗИДЕНТЪТ ОБАМА Е С КЕНИЙСКИ ПРОИЗХОД, РОДНИНИТЕ И БАБА МУ СА ОЩЕ В КЕНИЯ :)))СЪЩОТО Е И В ТУРЦИЯ,СЛЕД ВРЕМЕ ВСИЧКИ СТАВАТ ТУРЦИ :))))ТОВА Е ХУБАВО, ДАЖЕ ПРЕКРАСНО :)))

7

Анонимен

преди 8 години

Предателска безгръбначна *** унищожава Европа под мъдрото ръководство на господарите. Една обезсилена, объркана ,уплашена Европа е плячка за всеки. Сега добрите хора отвъд океана нямат пречки да наложат търговското споразумение. Освен на мащабна ислямизация ще се радваме на всякакво ГМО и ам. ***.

6

Анонимен

преди 8 години

Отлично еврогейвете ще плащат на Ердоган почасово за добре свършената работа и той като една истинска метреса на еврогейвете ще прегъне парите и ще се целунат.