33

Кармайн

преди 8 години

До 56Изобщо не са едно и също. Господ Иисус Христос Сина Божий е вършил Божии дела и е изцелявал болни и недъгави, възкресявал е мъртви, изгонвал е бесове, ходил е по водата, запрещавал е на вятъра, вършил е чудеса. мехмет през целия си живот не е извършил и едно чудо или да е показал личба или нещо с което да потвърди, че е изпратен от Бога. Всъщност той е бил обладан от демони и сам се е страхувал от това. Това което е правил е да ограбва, убива, заробва, унищожава и другите дела на дявола.

32

Кармайн

преди 8 години

Този мюфтия на снимката е човек на ердоган и не е признат в България, той е чужд агент на влияние и не трябва да се вярва на нито една негова дума. Ако каже, че е ден по-добре се огледайте за слънцето.

31

АНТИ

преди 8 години

Аз искам всички мюсли да си ходят там, откъдето са си - в пустинята, да яхат камилите и да доят овцете. За друго не стават. В Германия толерстията им се отразява вече доста в повече и доколкото разбрах е супер нетърпимо някакви до вчера дето реваха че не ги пускат в Германия, сега реват, че не им се пускат германките. За тези всичко живо се е...б...е. Те за това живеят.

30

муспи

преди 8 години

Руснаците също като нас смятат исляма за сатанинска религия. Освен това, и те смятат азиатите за диваци! За разлика от нас смятат че турция трябва да бъде унищожена. Това в техните планове не е да я победят и тя да подпише капитулация, а да бъдат избити всички турци и там да има друга държава от бели хора както си е било преди азиатите да дойдат там. По този начин и ще се сбъдне мерака на *** Европа да не свършва на Босфора, а зад Анадола!

29

Анонимен

преди 8 години

Там нали са все левскари :)

28

Анонимен

преди 8 години

Поганци!

27

Анонимен

преди 8 години

Искате да раздробите България, това е целта ви, но няма да стане, няма да сте доволни.

26

Анонимен

преди 8 години

И какво, това ли са хората дето се жалвали на Малкодай, че не могат да си учат румънски?

25

Анонимен

преди 8 години

Как пък нещо хубаво не донесоха тези хора.

24

А?

преди 8 години

А мюфтийството законно ли е?

23

наложена насила

преди 8 години

Когато се приема християнството, са избити над 100 хиляди българи. Тази религия е наложена насила от Византия. Налага се една азбука, която е на базата на стара писменост, създадена през 4-и век. Прабългарите са използвали друга писменост тюркските руни. От тях са взети няколко знака и са внесени в азбуката. По времето на Борис I в България се завръщат антите славянски племена, изгонени от нашите ханове. Те налагат славянския език.

22

Анонимен

преди 8 години

akakvo se propovqdva v taq zakonna djamiq

21

Анонимен

преди 8 години

ИСУС И АЛЛАХ----СА ЕДНО И СЪЩО НЕЩО!!!!!!САМО---ИМЕНАТА СА ИМ РАЗЛИЧНИ!!!ИМЕНУВАЙТЕ ГИ --КАКТО СИ ИСКАТЕ ......ВАЖНОТО Е ДА ВЯРВАШ ВЪВ ВСЕВИШНИЯ......А , НЕ В ПРОСТОТИЙТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИТИ СИМВОЛИ И ИЗМИШЛЬОТИНИ..!КОМУНИСТИТЕ ---СА "АТЕИСТИ" ...ЗНАЧИ "ОПАСНИ".... ЗА ВСЕКИ , НОРМАЛЕН ЧОВЕК!!!!!

20

Исмаил до смях

преди 8 години

До преди години следих статистиката.110 нападения и оскверняване на мюсюлмански храмове. Осъдени нямаше.Я направи такова нещо с църква да видиш колко са талантливи всички правораздавателни органи.... та не манипулирай излишно. има статистика

19

Анонимен

преди 8 години

БЪЛГАРСКИТЕ МЮСУЛМАНИ СА ---ЧИСТИ БЪЛГАРИ!!!НИКОЙ НЕГОДНИК---НЯМА ПРАВО ДО ДЕЛИ БЪЛГАРИТЕ ПО ВЯРА ...И ПО ЕТНОС!!!!!СЛЕД КАТО ИМА "РУСКА ЦЪРКВА"---ще има и БЪЛГАРСКИ ДЖАМИИ за БЪЛГАРСКИТЕ МЮСУЛМАНИ!НЕКА КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПРОСТАЦИ ---ДА ПРЕСТАНАТ ДА ДЕЛЯТ ХОРАТА !ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ---СА РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА.....!!!!!!!ВЯРАТА И ЕТНОСА ......СА ЧИСТО "ЛИЧНИ НЕЩА"....НЕПОДЛЕЖАЩИ НА КОМЕНТАРИЙ ОТ *** И ЗАБЛУДЕНИ МОЗЪЦИ!!!!!

18

СМЯХ

преди 8 години

Вече се отказах от СОТ да ми охранява къщата .Този разход ми беше около 1000 лв. месечно защото имам Имане .Написах една табела - Мюсюлмански Обреден Дом Независими и залепих предизборен плакат на ДПС с лика на Местан .Сега имам постоянна охрана от ДАНС , ЦРУ и ФБР .

17

Анонимен

преди 8 години

Да сложат едно минаре и всяка сутрин в 5 часа като се молят да събуждат софиянци, за да не закъсняват за работа

16

Исмаил до 50

преди 8 години

Ами като мисли че българските мюсюлмани са виновни да вземе да ги съди..ха.ха

15

Анонимен

преди 8 години

Няма такъв град истанбул. Градът се казва Константинопол, още е известен със славянското име Цариград.

14

Исмаил

преди 8 години

Господари на ефира са предубедени(Халваджиан арменец и има омраза към Турция и мюсюлманите) А Исляма си е българска религия от векове .Щом има българи мюсюлмани е така.Синът на Иван Шишман приема Исляма. А знака ( IYI) е както на прабългарите така и на основателите на османската империя (племето Каилъ) Не знам от кога да си мюсюлманин е престъпление в България.Такива клевети вече трябва да минаван през българския съд.