22

Анонимен

преди 8 години

Смъртна присъда!!!

21

до 21

преди 8 години

Ами напълно нормално. В тия 800 лева вероятно влиза и поддръжката на затвора, заплати на пазачи и т.н. Много ясно, че издръжката на един затворник е повече от на пенсионер. Навсякъде по света е така.

20

Анонимен

преди 8 години

BREIIiiiiiii, KAK TUI IMA VE4E OSUDENI DOJIVOT , ZA UBIISTVA ????????

19

до 21

преди 8 години

Влез в български затвор за 6 месеца и после ела да пишеш *** постове. ***. Пада им се на изродити!

18

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

Единствената правилна присъда за такива е доживотна трудова повинност без право на отпуск.Пуснат ли ги в отпуск ще убият пак.

17

Sty

преди 8 години

В един американски затвор т.нар. "warden" (директор) се хвалеше, че дневната издръжка на затворниците е по-малка от кучетата пазачи. За кучето плащаха около 3-4 долара, за храна за затворника под 2.

16

Анонимен

преди 8 години

Някъде четох, че издръжката на един затворник е около 800!!! лева месечно?!Българският пенсионер живее с 120лв !!!!!Е.ба.х.ти държавата!

15

Мария

преди 8 години

Не става ясно дали са хванати в затвор или чакат присъдата на свобода и могат сега да се укрият.

14

Ястреб Османлията

преди 8 години

Знам, че сега ще ме обявите за дивак, варвар, кръволок и пр. и пр., но ... няма ли да е по-добре такива другарчета да се използват с възпитателна цел за другите "хора"? Например, бавна и мъчителна смърт на публично място и да се предава на живо по телевизията, та всеки да си знае къде и как ще завърши живота му, ако направи нещо подобно!? Тука няма значение каква им етността, религията или расата - няма по-голямо престъпление от това да се гавриш с беззащитни хора като деца, старци и сакати!!

13

ananiza

преди 8 години

Bravo samo taka.. trebva dase nakazvat vsichki banditi. No ima neshto koeto ne razbiram... ili sam nekakiv *** ili redaktorite neshto ne razbirat.... da kaja i zashto.... tezi imena ne sa romski a sa turski imena.... vsichki romi imat Bg imena...ok razberete go nai nakraia

12

а

преди 8 години

И ся кво ? Тези се уредиха на безплатна хранилка до края на живота ,станаха като депутати !Време е да се върне онзи закон, който ни речиства от *** !

11

бай Тошо

преди 8 години

ши ми ривети в скута, *** ме няма да отворя Белене..

10

Ква справедливост?

преди 8 години

Сега трябва да ги храним цял живот, а бабите да живеят с по 120 лв на месец.Справедливост?!

9

Анонимен

преди 8 години

Това, че съдът най-накрая е излязъл с окончателно решение, е добра новина.Но от текста по-горе не става ясно дали осъдените са задържани и изчакват зад решетките или както е практиката в БГ, отдавна необезпокоявани щъкат някъде другаде. И сега тепърва ще се отпочне едно дирене по села и паланки с предизвестен краен резултат. С което на практика се обезсмислят присъдата, трудът и напъните за правосъдие и правораздаване, и вярата в справедливостта, и пак всички ще са си свършили работата, но...

8

Анонимен

преди 8 години

И защо трябва да ги храним тези ***,не може ли да им бият по една инжекция.По-хуманно е и по - евтино!

7

Потребител

преди 8 години

За такива престъпления присъдите трябва да се произнасят до няколко месеца,а не след няколко години.Имаме твърде много вратички в законите, твърде много адвокати и твърде много страхливи съдии.Интересно ми е колко скоро след престъплението са заловени извършителите и защо делото се е точило 6 години.Също така защо присъдата не е доживотна без право на помилване.Отделен е въпроса че всички затворници трябва да работят а лежащите с дълги присъди заради тежки престъпления да бъдат с чип.

6

Анонимен

преди 8 години

Подобаващо наказание за престъплението им.

5

Марин

преди 8 години

Най-после справедливост дано наистина е доживто.

4

Коко

преди 8 години

До 3 анонимен, че и сега пак си ги храним доживотно! Вътре или вънка все едно.

3

Жена

преди 8 години

6 ГОДИНИ!?! Тези за 6 години колко наследници са създали?! ВЪРХОВЕН КАСАЦИОНЕН СЪД се занимава с 4 човешки ***-репки?!!Дайте ЛИЦАТА на адвокатите им!