7

Брегор

преди 8 години

До 6Тук и аз ще трябва да възкликна като един анимационен герой: "Ей това е моя реплика!". Крадеш ми репликите, тази за Сталин аз я използвах вчера за да онагледя отношението на исляма към "неверниците".

6

Анонимен

преди 8 години

Понякога просто имат невероятен късмет да са на точното място в подходящото време.И да не винаги хората са катализатор на успех.Понякога са единствен и основен проблем.И Сталин е открил нещичко за хората "има хора-има проблем,няма хора.. ;) "

5

Брегор

преди 8 години

До 2Да очакваш от младеж или девойка житейска мъдрост специфична за старци означава да нямаш никакво разбиране и да разглеждаш хората като анимационни герои.5. Те знаят че в живота не винаги е важно да бъдат прави, понякога е по- важно да са разумни.Това е грешно.

4

Брегор

преди 8 години

От гледна точка на работа/бизнес статията е права, това обаче означава гледна точка свързана с либертарианския светоглед който е изклютелно грешен и ограничен. До 21. Те знаят какво искат.2. Те знаят от кого да го поискат.3. Те знаят кога и как да го поискат.4. Те знаят защо го искат.Такива неща не можеш да знаеш докато не си израснал духовно и си вече в доста напреднала възраст, хората не ги произвеждат на конвеир със зададени качества А, Б и С а се учат цял живот.

3

Дебора

преди 8 години

На днешно време успяват тези, на които късмета им е по-голям от акъла.

2

Анонимен

преди 8 години

1. Те знаят какво искат. 2. Те знаят от кого да го поискат.3. Те знаят кага и как да го поискат.4. Те знаят защо го искат.5. Те знаят че в живота не винаги е важно да бъдат прави, понякога е по- важно да са разумни.

1

Анонимен

преди 8 години

Аз съм неуспешен човек защото чета неуспешени статии от неуспешни журналисти