9

Политика

преди 8 години

До коментар 10Не е лесно да има *** необразовани българи в България, такава нация наречена "Кюрди" няма, те са Иранци и произлизат от древна персия !На ясно съм за историята на "кюрдите" и никой да не пише неподготвен коментари, защото ще се излага пред тези хора които имат обща култура и са по на ясно за историята на мюсюлманите във близкия изток !

8

Политика

преди 8 години

Не е лесно да има *** необразовани българи в България, такава нация наречена "Кюрди" няма, те са Иранци и произлизат от древна персия !На ясно съм за историята на "кюрдите" и никой да не пише неподготвен коментари, защото ще се излага пред тези хора които имат обща култура и са по на ясно за историята на мюсюлманите във близкия изток !

7

Питаща

преди 8 години

Нямате угодия. Като ни четат писмата от премиера и ги размахват под носа на Султана лошо, като не ни вземат под внимание пак лошо. Все за нещо няма да е виновен Брюксел, ама какво ли ще е то

6

П.Петров

преди 8 години

Е не разбрах с какво поста ми :"Три метра бетон и отгоре кльон с бодлива тел е гаранцията!"Нарушава правилата на сайта, съдържа нецензурни или обидни думи или агитира към омраза, та беше изтрит ?!ДО 8,Противопехотните мини са забранени, не става .

5

Евролюб

преди 8 години

От сега ме е страх като открием извънземните как българите ще реагираме на тяхната различност. Междугалактическата война от тук ще почне. Твърдо

4

Darma

преди 8 години

До АнонименНие няма да го занимаваме с 3 млрд. долара, които са джобни пари за него, не се притеснявай. Ердоган върна държавата ви десетилетия назад, и вие това ще имате възможност да го гледате в следващите години. Ще си имате война, терор атаки и т. н. А иначе Ердоган май не можа да разбере, каква роля му е отредена в целия политически спектакъл, и се опасявам, че ще последва съдбата на Садам и Кадафи.

3

Анонимен

преди 8 години

ЕРДОГАН ДНЕС ПОДПИСА С АЗАРБЕЙДЖАН ,ЗА ГАЗОПРОВОД И ГАЗ,ЗА ТРАНСПОРТНИ КОРИДОРИ И ОЩЕ 4 ДОГОВОРА,С ГОДИШЕН ОБОРОТ НАД 15 МИЛИАРДА ДОЛАРА,НЕ ГО ЗАНИМАВАЙТЕ ЕРДОГАН СЪС СМЕШНТЕ СИ 3 МИЛИАРДА, ТОВА СА МУ ДЖОБНИ ПАРИ,ТУРЦИЯ Е ДЪРЖАВА С БВП 1 ТРИЛИОН НА ГОДИНА (1 ТРИЛИОН = 1000 МИЛИАРДА )

2

Анонимен

преди 8 години

в България за какво ли има ГАРАНЦИЯтакава държава няма

1

Луцифер

преди 8 години

Какво разселване, наритайте ги още по границата.Аз не искам да се кланям на техният аллах.