19

osman

преди 8 години

Islyamska stolica kato sofiya ima nujda ot hubava jamiya.balgariya nikoga ne e izostavala ot primera na moskva.

18

До №12

преди 8 години

До Erdogan /12/Когато Муктафа Кемал - Ататюрк преместил столицата в Анкара, един ден поканил дипломатическия корпус на чай в 5 часа следобед. И тогава част от поканените се хвърлили на килима, с поглед към Мека. Ататюрк погледнал през прозореца и видял, че в съседство имало джамия и муедзинът се бил разпял. На следващия ден джамията я нямало!

17

Анонимен

преди 8 години

Според г-н Златко Желев в сайта е недопустимо да се употребяват изрази като "незаконни постройки в цига.нскит.е гета." и те се изтриват. Лично ми го заяви по телефона, когато протестирах против изтриването на мои постове, в които впрочем, нямаше нито думата на "Ц", нито неприлични изрази.

16

Bob

преди 8 години

Tova e vapros za bulgarski referendum na bulgarski narod.:-):-):-):-):-)Ne e ot kompetenciata na architektora....:-):-):-):-)

15

Исмаил

преди 8 години

дедо Боре ,баба Гуси и Палома и Кузов са си ваши..ха..ха

14

Анонимен

преди 8 години

Колко удобно си забравил да споменеш ,че на първо място са тия партии които подкрепяха политиката на фрау Меркел.Важно е мнозинството , всички партии изключват съвместна работа със АfD"троянски кон на путин"

13

Българин от Германия

преди 8 години

Вчера патриотичната партия Алтернатива за Германия спечели 24,4% и е ВТОРА на изборите в провинция Саксония-Анхалт, както и ТРЕТА в Баден Вшртенберг с 15,1% и 12,5% в Райнланд-Пфалц. Елитарните партии се вцепениха. Само обединението на Българските патриотични партии е спасението, нека я наречем Алтернатива за България !!!

12

Анонимен

преди 8 години

втора джамия няма да има в софия това е сигорно.Не иска ме педофили,престъпници и друга *** в нашия град.

11

1

преди 8 години

До Анонимен-11ганчо нека да строят и църкви,но ганьооо,освен за фалшива ракия,за друго не мисли,пиян залян,нито в църква,нито в джамия се влиза.

10

номер2

преди 8 години

Като има спорни въпроси, да се проведе референдум на жителите на София! Да се строи ли джамия, да се бутат ли незаконните постройки? Така е демократично, управляващи г-да комунисти!

9

Исмаил до 11

преди 8 години

"В България има повече джамии отколкото в Турция.Някакъв рекорд по брой джамии ли се гони какво ли?Не могат ли да си се молят в къщи същата работа е." Има и са пълни!!! Да ви е яд. А църквите ви са празни..ха.ха Вашата вяра се опира само до омраза на мюсюлманите и сте до там..ха..ха Ако не бяхме ние и нямаше да има и вярващи които влизат в църква само на инат..ха..ха И толкова църкви са се построили през турско че сега вие не можете да ремонтирате и се рушат. Молите за пари от държавата-т.е. от

8

Анонимен

преди 8 години

По това какво строим сега ,се вижда кой ще ни храни като остареем. Вместо да влагат в образованието на децата си тез дето нямат нищо под чалмата искат да строят джамии. С минаре ли се ходи в космоса или с акъл?Тука е мястото на държавата да се намеси и да спре тази радикализация още в зародиш.

7

Erdogan

преди 8 години

не 1 джамия а 50 ще построиме във софия...аллахуекбер....3 месеца остана идваме

6

Анонимен

преди 8 години

В България има повече джамии отколкото в Турция.Някакъв рекорд по брой джамии ли се гони какво ли?Не могат ли да си се молят в къщи същата работа е.

5

Исмаил

преди 8 години

Що за въпрос от етническата партия ВМРО?Според БАН има българо-мюсюлмани!!!! Вследствие на тази аксиома Исляма е българска религия от векове и джамията си е български храм. А ВМРО трябва да се забрани защото е етническа партия!!!...да не говорим за расизма и религиозната омраза който пропагандират забранен от Конституцията

4

БХК

преди 8 години

Трябва 10 нови джвмий в София да се направят,паритет ще дойдат от Турция и Сауд арабия

3

Наблюдател

преди 8 години

Основните проводници на корупцията в общините са съответните кметове и архитекти. Всичко което се случва опира до техните подписи! Така например наскоро съборената Цигарена фабрика в Пловдив ресорните такива много добре са знаели че е Паметник на културата. Няма просто начин да не са знаели! По същия начин стоят нещата и в София но в доста по-големи мащаби!

2

Анонимен

преди 8 години

bogoizbranite smuchat kravta na narodite

1

Анонимен

преди 8 години

Подзаглавието кърти мивки.... кандидатите за София. Кои са кандидати за София? От Перник ли са, от село Горно нанадолнище или от село Долно нанагорнище.