13

А преди това

преди 8 години

До 1984имам предвид преди да почне мореплаването и заграбването на колониите и преди пристигането на хазари от сорта Ротшилд по върховете на властта и банките ...Те бяха по прости и от нас и си изхвърляха *** в темза от което миришеше ....

12

Ноком

преди 8 години

Радвам се, че ДейвКа е взаимствал моето мнение и, че онези хрантутници от Брюксел изземватнационалния суверенитет на страните членки на ЕС, а да не говорим за самите Шенгенци.Страната която е съосвободила Германия от кафявата чума изведнъж се превърна в провинция, представяте ли си,Великата Британска Империя се командва от Еврочиновниците от Брюксел. Иначе, на мен ми е приятно да гледам тази метаморфоза.Кво вадис ДейвКам?

11

Foreigner

преди 8 години

Дайвид сега се плаши ами ако напуснат?

10

proroka Oleg

преди 8 години

I v Anglia i Scotland.....izborite shte budat manipulirani. Shotlandia beshe na kosum ako si spomniate

9

Анонимен

преди 8 години

Кариерата на Камерън не вълнува никого, защото е без значение. Последиците от този референдум са важното в случая, особено за Европейския съюз, а и за самата Англия. А Камерън просто е без значение.

8

Анонимен

преди 8 години

DOSEGA BIAHA NEUDACNIZITE NA EVROPA-SEGA SHTE BADAT NESHTASTNIZITE NA SVETA--STIGA GI E HRANILA BALGARIA I EVROPA.

7

Анонимен

преди 8 години

Референдума е за британските граждани, а не за управляващите и хората притежаващи някакъв бизнес. Прилива на повече хора води до понижаване на заплащането и по-голяма несигурност. Най-голямата полза е за големите компании, които имат възможност да плащат минималната ставка или близка до нея.

6

Анонимен

преди 8 години

Колкото Шотландия напусна Обединеното Кралство. Толкова и Великобритания ще наусне ЕС. Всичко е хляб за медиите и залъгалка за избирателите. Само дето този театър толкова пъти го гледахме че вече става досаден и дразнещ.

5

Анонимен

преди 8 години

Никога Британците няма да поискат да излязат от EU! Защото те са най на далавера от Европейския сьюз!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Не ще те Шенген Нещете Дойчланд марш от Европа тогава мръсни Английски Киртаци

3

boko bo

преди 8 години

Огромна част смятат, че дават много а вземат малко. Това разбира се не е вярно. Навсякъде върви пропаганда, че са екстра и без ЕС. Не ги разбирам, но самите те живеят в една старателно изолирана черупка и това ги оправдава. Исторически GB е част от ЕС и трябва да остане част от него, но те имат право да решат този въпрос, както да да си понесат последиците.

2

Анонимен

преди 8 години

Или евроуправниците са и???ти или европа е населена с такива.Някой да каже КАКВА Е РАЗЛИКАТА мужду бежанците и турците ?Пазарлък с Пердоган да спре 3млн. бежанеца като пусне 30млн бармалей НЕВЕРОЯТНО !

1

Анонимен

преди 8 години

DA SE MAHAT TEZI MARLIAZI OT EVROPA.