9

Анонимен

преди 8 години

NE ME INTERESUVA FALIRALATA AMERIKA-INTERESUVA ME MATUSHKA RUS

8

Анонимен

преди 8 години

Американското правителство понякога прави дори по-криминални неща отколкото наркотрафиканти и терористи. Затова по-добре да направим едно непробиваемо устройство!

7

Анонимен

преди 8 години

Така и не разбрах, защо е необходимо да се прави софтуер за разкодиране на всички устройства?Имат едно, да го дадат на производителя и да го задължат да им предостави информацията от него, как ще го отключват си е тяхна работа.

6

Във връзка с номер 3

преди 8 години

Подземен свят ООД - Черен пазар, след 38 минута.

5

Тоя

преди 8 години

Тоа пак не е в час

4

Веселин

преди 8 години

Сноудан разкри, че в самите процесори има бекдор и за това руснаците започнаха да си правят собствени за нуждата на военните и администрацията, защото иначе могат да ги подслушват дори и през най-защитения софтуер.

3

Анонимен

преди 8 години

dobra reklama za qbalkata

2

Анонимен

преди 8 години

Пълни глупости и прах в очите на неграмотните.Върви един филм по National Geographic за престъпния свят. Та хванах случайно епизод, в който полицаите от Колумбия бяха заловили трафикант на крадени телефони и показваха как източват информацията точно от iPhone. Та в този ред на мисли, всичко което се говори за непристъпност на устройства , сигурност на информация е пълна лъжа и измама. Всичко което е в устройството и свързано с него е достъпно за властите.

1

do 1

преди 8 години

a sas palni kratuni vzemat za primer alkoholici