10

Анонимен

преди 8 години

Новината е сигнал за поредното не работещо нещо в тази държава... Щом с едно номера за КАТ не можем да се оправим... Жалко за моторджиите! Това е начин на живот за тях! Цяла зима чакат откриването на сезона, но... Проблема може да се реши много лесно, но нали трябва "определената" фирма да прави номера, а не моята примерно! Номерата във Франция примерно струват 15-20? и може да ти ги направят почти във всеки сервиз срещу талона на колата, но при нас ако позволят това, колко измами ще има...

9

Aman zaman

преди 8 години

Europeiskata sadebna palatka se napalni s jalbi ot bulgari protiv sofiiskoto robstvo :-):-):-)

8

Shark

преди 8 години

Осъдете ги, това заслужават. И аз бих го направил ако имах такъв проблем. Задължително да бъдат осъдени, и то за солени обезщетения.

7

Mesershmith

преди 8 години

Абе ей, Анонимните! Хубаво ли ще ви е да не можете да си регистрирате тъпите коли? Няма никакво значение за коя дата става въпрос. Да традиция си е на 26.03.2016 да се изкарат моторите, да се съберем, да се видим и прочие. Защо какъв е проблема нали това го правят и BMW-стите. С какво те са по различни? Всички имаме семейства, деца, имаме работа и жевеем в България! Разлика с останалите хоря няма! Има само тези с колите, които си мислят че са сами на пътя. Айде замислете се малко мама му стара.

6

КАТ да се закрие

преди 8 години

КАТ да се закрие и проблемите драстично ще намалеят, а конкретно този проблем с номерата на моторите изобщо няма да го има.

5

Анонимен

преди 8 години

Ауууу, много голям държавен проблем станал - не можели да си карат моторите на определена дата ?!Ами ако вали сняг ще съдите Господ ли бе, шушляковци ?!

4

Анонимен

преди 8 години

Вместо да си регистрират моторите в КАТ, да си регистрират органите в ИАТ (изпълнителна агенция по трансплантация)

3

Анонимен

преди 8 години

И за какво са им табели, като всички са прегънати в средата.

2

Анонимен

преди 8 години

Пак бардак. Саботаж или стачка?

1

Dobre

преди 8 години

Мотор= СМЪРТ! Шум ,газове и неспазване на правилата! Хубаво без мотори!