8

Анонимен

преди 8 години

Словения, Македония, Сърбия, Хърватия си затвориха границите, а Унгария обяви извънредно положение. A България? Или българските политици могат само да мънкат по ББС извинително.

7

диваци!

преди 8 години

Ако тези диваци се бунтуват, че ще бъдат преместени или издигат ТАКИВА ЛОЗУНГИ "приозведено в РС( на снимакат) да бъдат предупртедени, че ще бъдат връщани в ДЪРЖАВИТЕ СИ!Те идват да ТЪРСЯТ помощ, не сме ги викали и трябва да имат УВАЖЕНИЕ.Да бъдат ПРЕДУПРЕДЕНИ всички, които се отправят къ ЕС, че БЕЗ ПАСПОРТИ няма да бъдат допускани.Да се предупреди и ТУРЦИЯ да не изпраща МАСОВО с паспорти, напечатани в Турциа( че са сирийски граждани.)

6

Анонимен

преди 8 години

Не се чува Могерини?! Темата е в компетенцията й! Или тя се интересува защо Русия задържа Савченко?! Хммммм!!!!!!

5

WTFFFFFFF????????

преди 8 години

Защо един път не ни провървя с политик като Орбан? Защо все мизерници като сегашния ни се качват на главите?Унгария построи стена за 1 седмица и пиле не може да прехвръкне. Тиквунчо бави стената с Турция, а за стена по гръцката граница не дава и да се продума. Явно Меркел така му е наредила.

4

засега из Гърция

преди 8 години

...а скоро и в България...Гарантирано от ГЕРБ!

3

Българин

преди 8 години

От клипа се вижда, че повечето са мъже. Вижда се и колко са мирни и спокойни. Не искаме нашественици мюсюлмани на наша територия. Толерантните да си ги прибират, ако искат.

2

Анонимен

преди 8 години

меркел е отврат

1

...

преди 8 години

Сметайте ако не вземем мерки от къде ще минат и какво ще ни се изсипе...Ама така е, като политиците са *** и слуги. Явно до катастрофа трябва да се стигне, за да тръгне тая държава нагоре, или тотално да си замине.