10

Анонимен

преди 8 години

Този го осъдиха, а онези понички от враца дето убиха човека ги пуснаха на свобода. Този все пак не е убил.

9

Алекс 1

преди 8 години

До Коце кофата Не го "укротиха" в затворническото общежитие, загубиха търпение и сега ще му намерят "цаката"в затвора.Нищо ЛИЧНО, нали - и нищо СЛУЧАЙНО няма. Закономерно, неСАМОУБИЛ се или пребит, при масов бой...След около половин година излиза на свобода, а това не е здравословно за някого!

8

Анонимен

преди 8 години

ЕДИН МЛАД МЪЖ ПОСОЧИ С "ТАПИШНИК"ГЛАВНИЯ РАЗПРЕДЕЛИТЕЛ НА ПОРЦИИТЕ, ТА СИ ИЗЛЕЖА ВСЕКИ ДЕН ОТ НАКАЗАНИЕТО ЧЕСТНО И ПОЧТЕННО, НО ДА ПИТАМ ЗА ЕДНИ ЯХТИ, ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ, ЕДНА МЪЖКА СЕКРЕТАРКА- ТАМ НЕЩО НЯКОЙ ДА ПОЛУЧИ- ДО КОГА ЗА ЕДНИ ПРАВОСЪДИЕ- ЗА ДРУГИ- ПЪЛНО МЪЛЧАНИЕ. ДО КОГА ЛИЦИМЕРИЕ И КОГА ЩЕ ИМА СПРАВЕДЛИВОСТ.

7

Анонимен

преди 8 години

Този не е добре с главата. Като го пуснат ще има нови инциденти.

6

Анонимен

преди 8 години

До Анонименразиграваха***

5

Анонимен

преди 8 години

Този човек се ОПИТА да простреля един долен ДЕПУТАТ и отиде в затвора за 2 3 години и аз не знам колко точно, но за Тодор, убийците останаха без наказание.Разиграва сценарии, че никой не е виновен за смъртта му, че е вродено заболяване и тн.. Ясно е в каква честна държава живеем, където на бялото му казват черно.

4

Анонимен

преди 8 години

Ако беше убил Доган нямаше дъго съдят изобщо.България щеше дасе роди.

3

www

преди 8 години

Напротив, не беше достатъчно агресивен. Ако беше достатъчно агресивен навремето, днес България щеше да има един проблем по-малко.

2

таня

преди 8 години

Това момче, което подпука и изплаши до смърт криминалния престъпник - рома Меди Доганов, вместо да го наградят го разкарват по затворите ?????? Ето мафия, която си има държава

1

фи

преди 8 години

Еми този мъж ще е опасен като излезне есента , щом и е агресивен и в затвора !