35

Анонимен

преди 8 години

До АнонименНавсякъде в запада Европа приеха милиони "дотори и инженери", които се оказаха долноробни ислямисти. Та там арабухите ги малтретират сексуално и физически денонощно и ония си траят. Не приемам за пример да се дават по-глупави нации от нашата.

34

Анонимен

преди 8 години

До Анонименнавсякаде в западна европа е така, само петък и събота се излиза, през останалото време се учи или работи.

33

Анонимен

преди 8 години

батеее калашника в тила, плитък гроб и това решава много проблеми. Излежи ги бе момче, разплачи има майките мръсни

32

Анонимен

преди 8 години

До АнонименАбе айде стига сте давали Германия за пример! Това е най-задръстената европейска (веврогейска) страна. Я се разходи в момента след 10 да видиш как е. Навсякъде вилнеят *** арабухи, които изнасилват наред деца и жени, а понякога и мъже. И точно тези тупани дето приеха арабухите радушно и разрушиха Европа да ги даваш за пример е меко казано неуместно.

31

Кой

преди 8 години

Много е подозрително присъствието там на Пулев!Точно той и точно навреме там!Колко "студенти" е имало в дискотеката?Николко!Закриване!Момчето е пребито и захвърлено навън,за да не носят отговорност "гардовете",които обикновено са едни хулигани.Всички тези в кауша и ще пропеят!

30

Анонимен

преди 8 години

Ако някой не е дошъл да учи в СГ, да си ходи от където е.

29

Анонимен

преди 8 години

Закрийте гнусния СТУДЕНТСКИ ГРАД бе!!!! Това долнопробно място е тумор за София!!!!!

28

продължение 40

преди 8 години

Нашия студентски град, да не е увеселителен парк???

27

Анонимен

преди 8 години

Първият въпрос е защо въобще има нощни заведения в СГ. Аз съм пътувал назапад (Германия). Там всичко затваря след 20 00. Минаваш покрай студентски кампуси и няма жив човек по улиците след 20 00 !!!

26

Анонимен

преди 8 години

Трябва ли да пребият някои Борисов от бой,та да ги вкара в ред.В други държави за шамар най малко 2 години деректни.Важното е Бойко дае на власт.Назад няма значение какво става.

25

Cleo

преди 8 години

Юнашко племе са ***, ама то им е в гена, още преди 200 години въоражено брадати активисти са отвличали кораби в чуждестрани води по Дунава...

24

Анонимен

преди 8 години

Агресия с физическа саморазправа е вече ежедневие.Миналата седмида дори бях шокирана, когато видях едно момиче на 12г. да крещи и да блъска друго зад училището.Изненадата ми беше голяма, защото познавам нападателката и нейните трудолюбиви и добри родители.Намесих се веднага, като ги разтървах, но много други само гледаха-възрастни и приятелки на момичетата, сякаш беше нещо нормално.Защо всеки спор се решава с бой, дори и при децата? Какви хора станахме-лъжци, крадци, мързеливци и побойници.

23

?

преди 8 години

Този мъж (минал 21г вече мъж ) не знаее ли ,че не трябва да удря друг човек и да му чупи нос в дискотека при охранители ?А и защо Пулев трябва да прави изкуствено дишане щом е дошъл в дискотеката да се весели( .... и как е разбрал седящ вътре ,че има проблем навън -то навярно всяка вечер стават там простотии ...) ,а може б е извикан от "групата " на брат му да "сплаши" охранителите ?А може би и този мъж се държал и агресивно срещу охранителите ....ако си е излязал споко , то може би нямаше ...

22

Посетител

преди 8 години

Айде и аз да се изкажа. Ходя често в Плаза, защото е готино място за забавление. До сега съм виждал много пъти охраната да се намесва, но винаги много професионално. Никога не съм ги виждал да удрят човек. Другото интересно е, че там охранителите са разположени на гъсто, но без да се набиват на очи. Така реагират практически веднага , когато стане нещо и не се стига до тежък бой. Явно тези бая са се развихрили, щом има счупен нос преди да се намеси охраната.

21

Ти

преди 8 години

е няма ли камери и пред дискотеката...ест,че ще се плати и ще се мълчи ,ако охранителите са виновни

20

123

преди 8 години

Полицията да иска записите от всички камери, ако не ги предоставятт затварят дискотеката и глоба 100к и ще се реши проблема! Желание и действия се иска не думи!

19

Анонимен

преди 8 години

четох, че пострадалия е некъв назобан "спортист" културист. Сигурно е решил, че света е негов

18

Христина

преди 8 години

До ИванПлаза е една от най-криминалните дискотеки в ''Омагьосания кръг''. До като живеех в Студентски град, бях чула отново за един, почти смъртен случай с познат на моя приятелка, който беше бит до припадък там, и то без да има очевидна вина! Тази дискотека е опасна!

17

Анонимен

преди 8 години

Абе стига с теа Българеещи се роми , Кобри ли са Анаконди ли какви са не знам вече , вижте му гена и родословното дърво и после да коментираме

16

Иван

преди 8 години

Тия комплексирани охрани винаги те са виновни.И аз съм си патил точно в това заведение тога се събра цялата охрана да ме бие.Комплексирани мишки