28

Анонимен

преди 8 години

шашува работа!!тоя лебед сигурно е умрял от изсъхване, след като е бил извлечен на брега.аз виждам как лебедът се мъчи да се върне във водата, а жената го държи за крилото-сигурно му се е спукал апандиситът от дърпането!!!

27

Анонимен

преди 8 години

Хубава работа ама.....

26

Анонимен

преди 8 години

Всяко зло за добро.Ако всичко в Европа беше нормално тази постъпка може би щеше да е осъдителна.Но когато милиони *** навлязоха в цивилизацията и разрушиха и опустошиха красива Европа да ревеш за някакъв македонски лебед е смешно.И накрая това е добре за нас,защото ония ще си кажат:абе вижте тия какво правят с лебедите,ловят ги за гушите снимат се с тях и ги захвърлят и то жените,явно там място за пришълци няма.

25

Анонимен

преди 8 години

И накрая тая мстий..ка си направи егати и селфито.Срам и позор...Голамата работа ама българска.

24

до 24

преди 8 години

СВОБОДА ЗА КЮРДИТЕ СЛАВА НА КЮРДИСТАН . ДОЛУ ПОРОБИТЕЛЯ.

23

galya

преди 8 години

Няма значение .... доказателства и т.н. достатъчен е само факта, че някаква Ненормалница си прави т.нар. "селфи" с птица, извадена от нея или дори да не я извадила, то ясно се вижда, че я дърпа .... нямам думи ... явно се е заблудила, че ще изглежда по-красива от лебеда, но уви!Жалко за птицата, а още повече жалко и "Дамата", "Жената" или подобието на Човешко същество!

22

Анонимен

преди 8 години

Никъде няма доказателства че горкият лебед наистина е умрял.А може и това да е поредната македонска инсинуация за видиш ли ти лошите Българи,иначе моме така не се прави - защо да ти казват *** като живеш в града бъди малко по изобретателна вадиш две филйи хляб и лебедчето само си идва при теб, те македонците ги държат гладни.

21

Know how

преди 8 години

Първо трябва да докажат че жената на снимката е българка и второ, че точно този лебед е умрял след селфи, трудна работа...

20

Анонимен

преди 8 години

Хубава работа ама Българска. Нямам думи пак се прочухме.

19

Анонимен

преди 8 години

Когато Охрид стане Български полицаите няма да седат и да гледат а ще я хванат глобът и ще се разбере точно името и и дали е Българка !?А вие чакайте наследниците на Александър Македонски да ви освободят от Българското нашествие!!!

18

Анонимен

преди 8 години

На тая *** *** ще разбия кратуната

17

+++

преди 8 години

И после разправяме каква хубава нация сме как чужденците идват напиват се и ни *** пък ние и без да пием се насираме достатъчно.

16

(-_-)

преди 8 години

Сигурно лебеда имал болно сърце и няма причинно-следствена връзка между това, че жената го е извлякла за гушата от езерото и смъртта му.. <<<Всяка прилика с действителни лица и събития НЕ е случайна>>>

15

Анонимен

преди 8 години

затвор за тая ***!

14

Кон

преди 8 години

Да беше поне обяснено от какво е умрял лебедът. Понеже клеветят жената, че го е убила, което означава, че умишлено го е убила, не поради незнание. Така като гледам, няма данни за наранявания по лебеда. От страх едва ли е умрял. Нали има ветеринарни лекари. От 4 за 10 дена бяха длъжни да направят аутопсия и да кажат каква е причината за смъртта. На снимката се вижда че шената се снима с лебеда, което не е престъпление.

13

Тъй

преди 8 години

Ами като си затвориха границата за клети бежанци, сега им се налага да ни занимават с пищисани лебеди и щурачки.

12

Да влезе убитият

преди 8 години

Единственото валидно доказателство за убийство е наличието на труп. Нещо не се вижда такъв.

11

Признаха си

преди 8 години

Най-накрая. Признаха, че не само македонките, но и албанките са българки. Следващия път като решат да отричат, ще им го напомним.

10

Анонимен

преди 8 години

Заради тая овца ни мразят и ни гледат с презрение в цяла Европа. Заслужава да отиде в затвора има късмет че е от държавата на мутрите.

9

stiling

преди 8 години

То па тоя лебед да умре че са го извадили от водата! Айде стига! Те ако умираха така от изваждане на сушата само да не е останал и един лебед през вековете! Нещо болен ще е бил и така и така е щял да умре.