34

Алекс

преди 8 години

Хихи, ще е интересно Дръмпф да стане президент само за да може да им се смее света. Щатите ще са едно голямо развлекателно шов (каквито много обичат). От друга страна си е риск един от големите ядрени арсенали да бъде под контрола на подобен ид.иот. Но пък без риск няма тръпка нали? :)Все пак мисля няма да е толкова страшно за света, щото ако конгреса реално не подкрепя президента то той само може да върти палци. Но ще поживеем и ще видим.

33

Анонимен

преди 8 години

Злата Вещица не може дори да носи куфарчето на Доналд. Всички мразят клана Клинтън и с основание. Това са двама алчни нагли престъпници които се измъкват винаги чисти от зулумите които правят.Искрено се надявам Тръмп да помете адовото изчадие Килъри на изборите. Жалко само че хората не избират президента, а електорите. И електорите не са длъжни да се съобразят с желанието на избирателите, въпреки че най-често го правят.

32

OMG_Lucker

преди 8 години

Според мен е реално да се очаква Хилари К. или Тръмп да спечелят изборите, останалите кандидати значително изостават. А считам, че от двамата определено, ОПРЕДЕЛЕНО Тръмпи ще е по- добре да спечели. Поне по изявленията му какво смята за редно и какво смята да направи. И имам предвид, че ще е по- добре за света като цяло, тъй като ЮСАто навсякъде се меси и дирижира.

31

До 51

преди 8 години

Трябваше да поясни на човека, че всичко име на кредит и плащат цял живот.Иначе е хубаво в западна Европа, НО за западняците :) Вчера се върнах от Германия. .......Жалко за местните.Вече са изпаднали в истерия.По цял ден летят хеликоптери и снимат, полицията спира всичко що не е русоляво.Абе май се задават едни позабравени времена.

30

Долу Атака

преди 8 години

Много приказки на вятъра .......Очевидно най-големия враг на САЩ са лобитата в САЩ свързани с това зло неолиберализма.То е нещо като десен вариант на болшевизма .Троцки се учи от тия демони .Вижте и кой слугува на демоните в Европа и БГ -все бивши червени номенклатури . Кой получава Оскари за безумни филми .Кой лъже ,че Климата се променя следствие на индустрията след като това му е работата от милиарди години и без нас . Кой довлече трансове в армията и има жена за първа дама такава.

29

Тръмп

преди 8 години

Изключително субективен опит за анализ на предизборните успехи на Тръмп. Разхвърляни идеи, копнати оттук оттам, непоследователност на изказа, намесване на събития и личности разхвърляно и необяснимо. В крайна сметка Тръмп ли е човека или ДА...статия турлю гювеч.

28

Членска карта №7

преди 8 години

Ако се върнем назад във времето, предизборната кампания на Роналд Рейгън беше пълна със скандални глупости и дилетантски изяви, но тогава това минаваше щото беше част от набиращата тогава сили Либерастия. Днес същото поведение от страна на Тръмп се анатемосва, само защото бърка(поне за привидно) дневния ред на победилата Либерастия!!! Дано даде бог да дочакаме сгромолясването на Либерастията под собствената й тежест, каквото и да ни струва!!!

27

Американ

преди 8 години

Бабището Хилари е мразена от много от демократските привърженици. които ще гласуват за Тръмп само и само да не е тя. И правилно.

26

Американ

преди 8 години

@50:Беден си ти, иначе българите средно са по-добре от много в Европа. Включително и от повечето балканци.Но българите хленчат най-много. Например ти.

25

хехе

преди 8 години

На кой му пука за Тръмп....българите сме най бедните в европа ....с нашето Американско робстов ...по руско Робство бяхме в 10-те най индустриялни държави в Еврпа ....Тръмп и Кенеди да си управляват Америка ...това не са наште президенти .....Ние да гледаме нас си ....щото сме на просешка тояга

24

До КС 24:

преди 8 години

Комплексиран злобар 24:1. СУ-24 не е от клас стратегически бомбаРдировач (коригирай си правописа, пишеш като ром със завършен 4-ти клас)2. СУ-24 е щурмови самолет на въоражение от 19743. СУ-24 служи за нанасяне на удар по земни цели, а не за борба с изтребители4. Сваленият самолет бе ударен в гръб, руската армия не беше обезпечила покритие с техни изтребители защото не очакваше от Турция това5. Русия знае ужаса на войната и Путин не е на дрога като Ердо откачалката6. Ердо ще си плати

23

Анонимен

преди 8 години

До ПаметливОще ли има палячовци да говорят за ядрен конфликт? Ами защо плюнкин т.е. Путин не изпепели турците след свалянето на несваляемия СУ стратегически бомбандировач от междузвездните въздушни сили на Русия? Нали уж според проруските медии и *** манипулатори путин щеше да превърне турците във вулканична ядрена лава и какви ли още не тролски бръщолевения които излязоха отмъщение с плод зеленчук

22

Анонимен

преди 8 години

Какво е НПО?

21

Ицо

преди 8 години

Американският Бойко...без да знае нищо става политик номер 1 на държавата заради това че е тарикат на говорено и интересен на хората...

20

Паметлив

преди 8 години

Всъщност Тръмп е по-опасен за Русия,защото има собствена воля и може да взема бързи решения.Обаче за ев.ре.ит.е това е непростим недостатък-всичко трябва да мине през тяхното одобрение!Само че това значи забавяне!А при сегашен(ядрен) конфликт минутите ще са от значение!

19

Мегачеп

преди 8 години

Тръмп имал голям ***. Моят със сигурност е по-голям. Ако президентите се избираха по този показател аз щях да съм президент на Евразия, а Роко Сифреди - вице.

18

Handel

преди 8 години

По публикацията работи Боряна Неграмотната. Която даже и не знае какво превежда от Washington Post. Където газ пикаят всеки път като видят снимката или дори само чуят за Трумп.

17

xaxo

преди 8 години

Съветски *** разбрахте ли новината,че Ердоган е повредил на Путин газовата тръба?

16

Анонимен

преди 8 години

Най-вероятно президент ще стане вещицата.Ако Тръмп стане президент то се очаква:-Да върне производството в САЩ. Един компютър ще струва със $100 повече, едни дънки с $10, но ще има отново богата средна класа.-Да има мир с Русия. Враг на САЩ в момента не е Русия, а войнстващия ислям, Саудистка Арабия и в малко по-далечна переспектива Китай-Ще секне финансирането на НПО-та. Много платени Шороши тук ще трябва да се върнат на село да си копат нивите за да оцелеят.

15

Анонимен

преди 8 години

Две стъпки напред, една назад - два дена го плю'ат, един му правят четки. Като минат изборите ще се разбере най-добре. Всеки му е драго да гледа в паницата на другия. Имат над 16 трилиона дефицит и вече въведоха демокрация по земи и паланки, откъдето прииждат бъдещите Нобелови лауреати. Толкоз щастие не може да се одържи лесно.