116

Анонимен

преди 7 години

Съгласен съм , а тези от Пазарджик с черните знамена и взривяващи се какво ще ги правим ?

115

Морски

преди 8 години

Терора от фашистката партия ГЕРБ продължава.

114

Спас

преди 8 години

Чакам събужданието на народите и бъдащий комунистически строй на целия свят. Галац, 20 април 1871 г.Хр. Ботйов

113

Спас

преди 8 години

Символ-верую на българската комуна!Вярвам в единната обща сила на человеческий род на земното кълбо, за да твори добро.И в единний комунистически ред на обществото, спасител на сички народи от вековни тегла и мъки чрез братски труд, свобода и равенство.И в светия животворящ дух на разума, укрепляющ сърцата и душите на сички хора за сполуката и тържеството на комунизма чрез революция.И в единното и неделимо отечество на сички хора и обща собственост върху сички имоти.Изповядвам единний светъл комунизъм, поправител недъзите на обществото.Чакам събужданието на народите и б

112

Анонимен

преди 8 години

Тримата *** се страхуват, да не се потърси сметка и да не връщат заграбеното. Вече е много модерно да се изповядват вашизоидни идеи облечени в маската на демокрацията. Добре, че тримата *** не бяха активни политици по времето на соца, че 10 лагера Белене нямаше да им стигнат. Всъщност точно такива като тях са преследвали най-жестоко инакомислещите.

111

Анонимен

преди 8 години

Атакистко чегеварските червени възпалени хемороиди *** из форума Комунизма е на бунището на историята .Точка

110

xaxo

преди 8 години

Съветски *** разбрахте ли новината,че Ердоган е повредил на Путин газовата тръба?

109

Анонимен

преди 8 години

Между другото платеният преврат на Ленин и поръчковият идеолог Маркс изиграват важната задача да се сложи ръка на Руската банка. Единствената голяма банка по него време извън лапите на Ротшилдовци. И успяват. Днес Русия е на път да излезе от този смърдящ вертеп. Колкото и да не ви харесва те ще успеят. Всички политичиски квалификации за случващото се просто са без значение когато става въпрос за финансова независимост. Това опита и Кенеди, но беше в устата на вълците и не успя.

108

Край

преди 8 години

Тия ялови умове зорлем искат комунист да ме направят. Тези депутатчета не представляват никого. При мажоритарен избор Мартинчо най много да го избберат за домоуправител на входа на панелкатадето живучка.

107

Анонимен

преди 8 години

Лихвата е закон за евреите. Нормално е финансовата институция да е държавна, и при работеща икономика валутата е с покритие. Частната банкова система е *** и мошенничество. Дори след 1930 са правени много сполучливи опити за финансиране в някои европейски градове. Но успехът е бил много ужасен за днешните и тогавшни доячи на хората които наистина създават нещо с ръцете и умовете си. Зная че много малко хора никога няма да се събудят от наркозата си. Днешната система е заробваща.

106

Лъчезар

преди 8 години

Само да не направят закона да влиза в сила със задна дата, че тогава доста "демократи" ще трябва да сменят сградата на парламента с една друга сграда :)

105

Ха,ха,хаааааа158...

преди 8 години

....."ЗАЕМИТЕ --ОТПУСКАНИ , "без лихви"......ха,ха,хааааааааааааа.....И , ОТ КАКВО СА СЕ ИЗДЪРЖАЛИ ТИЯ БАНКИ ,БЕ.......ОТ "ФОТОСИНТЕЗА ЛИ"...?????!!!!!КОЙ КОМУНИСТ , ТИ НАДРЪНКА ТИЯ ГЛУПОСТИ ,БЕ......ХА,ХА,ХАААААААААААААААЯ , ХОДИ ДА ИЗТРЕЗНЕЕШ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!

104

Анонимен

преди 8 години

Горди избиратели! Всеки може да стане президент. Инвестиции. Субсидии. Частна собственост? Няма частна собственост, има затънали в кредити бачкатори. Иии, има шепа банкери които ни доят с лихвите си. Сигурно не помните и не знаете че преди Ротшилд да глътне банките в Лондон, заемите са се отпускали без лихви? Колко къса памет има човечеството!

103

Анонимен

преди 8 години

Само не се заблуждавйте, помислете по задълбочено от времето на Маркс, Ленин, кой и как ги създаде и с каква цел. И вижте продължението на същият процес в това което наричате капитализъм и демокрация. Целта е една и съща, отнемане на имотите и земята от простолюдието. Господарите измислили целият този бъркоч опитаха два различни на пръв поглед начина за постигане на целта си. Но вече са на края на целта си. Затънали в кредити, живеещи под наем, работещи от сутрин до вечер без личен живот

102

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

КАКВИ "ПЕТОЛЪЧКИ" ....КАКВИ 5-ЛЕВА............АМИ ,ЧЕ ТЕ СА СИ КРАДЦИ И УБИЙЦИ ОТ КЛАСА!!ТОВА Е ЦЕЛТА НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ И НЕЙНИТЕ ИДЕОЛОЗИ ---К. МАРКС И ЛЕНИН:-----"ЕКСПРОПРИАЦИЯТА"-------ИЛИ ОТНЕМАНЕТО НА КАПИТАЛА /СИРЕЧ "КРАЖБАТА " МУ.... и НЕЙНОТО "ОЗАКОНЯВАНЕ"/ЗА КРАЖБА----ХАН КРУМ Е РЕЗАЛ РЪЦЕ!!!А, НИЕ ---Е ВРЕМЕ ДА *** ГЛАВИ!!ЗАЩОТО ---СУЛТАНА ЗА ТИЯ 500-г.....МНОГО СЛАБО Е РАБОТИЛ ПО ВЪПРОСА...!!!

101

Анонимен

преди 8 години

Добре, дай да изстържем всички татуировки с ъглошлайф, с пили или директно одиране на кожата. Но, има други при които тези идеи са програмирани в главите им. Те са мнозинство в парламента, в правителството. Лесно ще ги откриете, нали пазите досиета? На тях главите ли ще им отрежем? Нали вълците не стават овце? Или доживотна забрана за държавни служби на тях и роднините им.

100

Анонимен

преди 8 години

До Червен ПиПероРадвам се, че те има!

99

Анонимен

преди 8 години

мама ви болшевишка

98

гого

преди 8 години

Оп, чекай малко, Боко не беше ли с партиен билет и най-близкия гадиборд на Тошо? Или нещо съм сънувал...

97

номер2

преди 8 години

На оня не ръката, а главата да му се отреже, както и на Илиян Тодоров! България трябва да се прочисти от предателите, от комунистите!