78

стар войн

преди 8 години

Боко и Мотиката май не са одоли казарма и наряд?

77

ЕИМ

преди 8 години

До kolio99За съжаление не може да живееш само в родината, без да имаш отношение към държавата.

76

Joko

преди 8 години

"Българите ще ходят на война, за да бранят родината си, само на доброволен принцип". Поздравления за кретена, който е предложил тази върховна дивотия ! ! ! Машалаа майор Мишев, машалаа !!!!

75

Анонимен

преди 8 години

Тая ***,не е била ВИНАГИ ***!*** я направиха последните 26 години!!Виновните си ги знаем без коментари!Та по въпроса за доброволното:Значи,при война ще се записват доброволци на по 50-60 г.,а мишоците ще се двоумят да се запишат ли или не!!Тези доброволци ще защитават Родината на тези които не са,майките и бащите им,братята и сестрите им,роднини,близки,т.е. ще проливат кръвта си за недоброволците!!Е,питам какви сънародници при конфликт ми са тези същите,че да проливат други кръв за тях?

74

123

преди 8 години

До Левскарто *** е направена от такива като тебнай-мърлявата и неугледна държавица

73

123

преди 8 години

"само доброволно"???Значи няма да ходят въобще, ще се скатават.Онзи псевдожурналист се подплашили се затичал към скривалището, припикавайки от страх, щот е голямо шубе, подхлъзнал се и само се е ожулил малко ръката си, а от една седмица във вестниците, телевизиите, радиа и интернета - навсякъде се твърди, че, видиш ли, той бил е ранен в ръката... а има видео как пада тоз страхливец и как на ръчичката му има само малко бинт, колкото да го успокоят и да му обърнат внимание, да не скимти...

72

555

преди 8 години

Тия са луди, че кой нормален човек ще се бие доброволно за тая държавица

71

Левскар

преди 8 години

Да се бия за тая ***? Никога. По-добре да ни приобщят към някоя държава, най-добре Турция, та поне да се оправи нещо.

70

kolio99

преди 8 години

До Джондържавата няма нищо общо с...Родината!Клетвата е към родината!

69

Анонимен

преди 8 години

Мдаааааа!!!На война-само доброволно!!Считайте всяка една война и военен конфликт отсега за загубени!!!Територия поднесена на тепсия!!!Желаещи????

68

Анонимен

преди 8 години

Да се бия за това продажно правителство , никога

67

Бакъря

преди 8 години

Под строй и доброволно!Господ да убие Хайдуккостовата чета,за дето превърнаха армията и държавата ни в скрап.

66

Джон

преди 8 години

До 89Да, наистина вярвам в Христос и не, не ми плащат за да пиша тук.До 85Бягството не е нещо лошо. Когато човек или армия е поставен в трудна и губеща ситуация пред него има три избора. Единия е да се сражава и да загуби - тогава всичко свършва. Другия е да се предаде - тогава пак всичко свършва. Третия е да избяга - тогава нищо още не е свършило и той може да поведе борба когато условията са в негова полза.

65

Джон

преди 8 години

До 85Не бих казал, че ги мразя, по-скоро понякога ме вбесяват с извращенията си, друг път клатя глава на собствената им глупост, че не разбират, че с действията си сами осъждат душите си и запечатват съдбата си, но знам, че тези неща трябва да станат за да се сбъдне Божия план и всичко да се доведе до край. Що се отнася до Отечеството, отечество е там където е домът ти а не управление което работи във вреда на хората или запустели земи.

64

...и продължава

преди 8 години

На джонката му плащат, вие що се хабите да спорите с него не ми е ясно.Варвал в Христос. Вярваш в зеления кеш ти.Сам спори със себе си, да повлича коментари...Най обикновен дребен мишкар...

63

Анонимен

преди 8 години

Държавата това сме ние след като няма желаещи да я бранят няма да има и държава ...колко е просто

62

Анонимен

преди 8 години

При война солдати ще ходят само тези, които имат военна подготовка. Всички преминали задължителната казарма сме над 35 + години. Тези, които служеха по година и половина- две са над 40 + години. Ами, след още няколко години враговете български ще ни атакуват със старчески памперси и каша за беззъбите.

61

Анонимен

преди 8 години

До Джон Много смесваш ..верни изводи имаш но такава еклектика правиш че не ти се разбира какво изповядваш мразиш юдеите масони че унищожават Европа -което е така а новите нашественици някак си ги подминаваш сякаш те ща възраждат Европа,милееш за стария континент а не би защитавал себе си и отечеството си също и Европа,..щял си да мигрираш,накратко да бягаш..чакай още не е почнала битката сега е подготовката колкото до мен бих воювал за своята защита за семейството си за моята земя..

60

Джон

преди 8 години

До 80Емиграцията е плавен и постоянен процес. В древните книги пише, че в държава която се усилва се стичат способни хора от всякъде а държава която загива хората я напускат. Аз ти казах, че има разлика между храброст и глупост и, че вероятно няма да я разбереш. Попитах те и какво ще браниш и ти ми каза територията а не държавата. Каква полза от територия която хората напускат и се обезлюдява? Такива територии по света има много, не те а хората са важни. Ние сме странници на тоя свят.

59

Джон

преди 8 години

До 78Ако западните държави бяха изградени върху християнски ценности както ти твърдиш, то изобщо не би се стигнало до допускане на друговерци в Европа и не би имало такъв проблем. Всичките проблеми идват от паянтовото и несмислено устройство на съвременните западни държави което е наречено демокрация, но което не е истинска демокрация а по скоро клепт0крация - управление на крадците. И сега защо да умираме за техните фалшиви и сатанински юдео-масонски ценности? Това не е наша война.