15

Анонимен

преди 3 години

*** нещaстниците. И десет да роди на вас нит ви влиза нит ви излиза и пак ще е 100 класи над вас, жалки измекярчета.

14

do 15, 16

преди 8 години

Децата имат нужда и от баща. Самотна майка съм и мога да кажа, че децата се нуждаят от двама родители. Само парите не са достатъчни. Има случаи, когато дори и при брак, баата отсъства от живота на децата, но ако наистина желаете деца, потърсете партньор, с когото да отгледате заедно детето/децата. В момента мислите как да задоволите своя инстникт, но появи ли се детето, неговите нужди стават на първо място.

13

Анонимен

преди 8 години

Значи почва само отзад.

12

Жена

преди 8 години

14, даже няма да е необходимо да имаме сексуален контакт. Ще ме оплодят изкуствено, после правим ДНК тест, ти признаваш детето и почваш да плащаш. Да спасиш България от кразата! Готов ли си?

11

Жена

преди 8 години

14, мъж ли си? Ще ми направиш ли дете? Условието е да станеш баща и после те шитвам от живота си, а от теб се иска само издръжка. Навит ли си?

10

честит 8-и Кали

преди 8 години

Кали е в индуистката митология е богиня на смъртта и разрушението, а българската Кали богиня на живота!Ако всички българки не бяха егоисти а приличаха на Кали нямаше да има демографска криза.

9

Жена

преди 8 години

12, каквото и да пишете и както и да си мечтаете, момчета отгледани от самотни майки, които не живеят под един покрив с бащата, или в случая с поредния там баща, имат огромна дупка в съзнанието си, където липсва образа на БАЩАТА, чийто пример и отношения да попиват и да разбират. Не смятате ли, че е признак на егоизъм и егоцентризъм, да не напиша пълна к-урварщина, това, да раждаш от този, кой тъ приибе?

8

Калифил

преди 8 години

Кали да си жива и здрва и все така хубава. Да си изгледаш момчетата и да ги научиш да са добри българи мъже и хора.

7

Захажаева

преди 8 години

Тая Кали ражда от всеки срещнат...

6

Жена

преди 8 години

Била сгодена за сегашния си, поредния, обаче нямало да се омъжва? Интересно.Преди време я слушах как обясняваше, че не можела да живее с него, тоест по принцип с мъж, под един покрив. Сега като прочетох статийката тотално ми се затвърди убеждението за това какво означава думата "к-у-чка". Развъдник, разпродник, егоцентрична жена, която обрича синовете си на това да станат ге-йчета. Само стой и гледай, Кали!

5

Анонимен

преди 8 години

Ай стига сте злобели бре! Чалгарка...незнам си кво.Тая Кали е голяма сладурана и шапка и свалям за това,че е родила три деца.Е,мъжкарчета да са и живи и здрави.Ако все пак се реши на женско да ми се обади.Имам богат опит в направата на качествени женски деца.

4

Анонимен

преди 8 години

Три деца от трима различни мъже,много си плодородна бе Кали,а сигурно и четвърти ще се намери да зареди фурната само да е паралия и да взима редовно виагра.

3

Анонимен

преди 8 години

Може да започне да осиновява, защото сега е много на мода ! Проблема е че родителите на децата за осиновяване или не са сред живите, а още по-малко сред богатите, но модата изисква жертви все пак.

2

Анонимен

преди 8 години

Новина на новините...Кой го брига с какво е приключила една пластмасова чалгарка?

1

Анонимен

преди 8 години

Климактериум