24

Анонимен

преди 8 години

Пловдив е доста зле и центъра е доста зле наистина освен фасадната търговска улица от Тримонциум до джамията и пешеходния мост + стария град пълно е със смрадливи стари сгради една от които бях обитател за около десет дни повече не издържах миризма на канал и мухал се беше пропила чак в душата ми,така че подобни сгради не мога да съжалявам като турист са много приятни но като обитател или съсед са кошмар а и фасадно може да се отнесе към архитектурния стил в околността но да е нова и модерна

23

Анонимен

преди 8 години

До ШибиРибиМного си прав, колега! Ама на нас все някой друг ни е виновен - преди "демокрацията" беше Съветския Съюз, сега Америка. Ние все сме света вода ненапита :)

22

БОГ

преди 8 години

Господ ще накаже всеки един който взема пари от АМЕРИКА за да УНИЩОЖАВА ИСТТОРИЯ в Българеия!

21

сб

преди 8 години

Коментара на 25 се отнася до коментара на 7

20

сб

преди 8 години

До АнонименКомунистически, капиталестически, демократически, мутронестически ... И какво от това? Все се нарича РАЗРУШЕНИЕ ! Кога ти звучи по - ...ически? Или само седиш, без да мислиш!

19

Анонимен

преди 8 години

Май ни изпързаляха пак. Като паметник на културата сега някое министерство ще бръкне от нашите джобове с наши пари, за да се "реставрира" от техни си хора.

18

Анонимен

преди 8 години

Димитър Димов никога не е писал за конкретно за тези складове, а за цялата тютюнева промишленост. Романът "Тютюн" има над 5 редакции, за да се напасне на комунистическата власт. Повлиян е от втория му баща - Руси Генев, който е бил експерт по складирането на тююна. Димов е агроном по професия. Ако не беше Вълко Червенков, който с някакво просветление разрешава публикуването му, нямаше изобщо да го видим на бял свят. Даже са искали в концлагер да го пращат вашите ***. Първата редакция я има.

17

Анонимен

преди 8 години

До ШибиРибиАко идеш в западна Европа, ще видиш много хотели с по 4 и 5 звезди в такива сгради. Но явно обичаме "модернарна" мутренска архетектура, нали така чалгари...

16

Анонимен

преди 8 години

Да осъдят сега и разрешилите и извършилите разрушаването.

15

Анонимен

преди 8 години

Красимир Петров Гергов е недосегаема мутра, подобно на Пеевки.При условие че наистина той е собственик.

14

ivan

преди 8 години

да ги събарят тея съборетини че ще падне на някоий на главата ама нека на тея защитници да падне тогава да видим няма ли да искат да се събори.ако стане музей ми е чудно колко от тях ще си плашат да го посещават колко или ще е като всички музей празни,

13

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

"НИКОТИАНА"-----на комунистит умря!!СОБСТВЕНИКА --ТУРИ ПИЛАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ЛЪЖА И ФИЛМОВАТА ПРОСТОТИЯ!!!

12

Анонимен

преди 8 години

До мазепаСега какво, настройваме Пловдивчани срещу Софиянци ли?

11

Анонимен

преди 8 години

Други държави правят от подобни обекти мега туризъм.Но в България никой не се интересува от развитие на туризъм.По важно е как може да разрушаваме това което имаме.В това сме много добри безспорно .Това не е първия такъв обект.И защо трябва на някой да му пука като е приоритет заличаването на българската нация.

10

до така

преди 8 години

Не всичко е пари приятелю! Бегай да си гледаш ПЛАНЕТА и не се обаждай!

9

Анонимен

преди 8 години

Тук май някой със сигурност е за затвора, но едва ли ще видим дори оставка...

8

така така

преди 8 години

Боли ме, защото с много любов съм ги рисувал тези стенописи", сподели Петров, цитиран от mediacafe.bg.С много любов и за много пари . Дайте му пари и сам ще ги събори .

7

Анонимен

преди 8 години

Комунистическите милиярдери рушат страната.

6

Потресен

преди 8 години

И с какво българските мутри се различават от ИДИЛ? Направо коалицията да ги бомбандират и да се свършва с тези талибани, рушащи паметници на културата

5

мазепа

преди 8 години

До АнонименПолитическата столица на България разрушава културно наследие на културната столица на Европа. Комитетът за паметници на културата е в София. Те са дали становище, собственика е софиянец, а пловдивчани спряха вандалщината.