19

Анонимен

преди 8 години

Всички кюрди в европа.всички сирийци в русия

18

Анонимен

преди 8 години

До OsmanОсмане, ако Турция влезе в ЕС накъдето вървят нещата пак ще ти се прииска да се казваш Асен или Аспарух.

17

Osman

преди 8 години

arkadashi, predi da plüyete Erdogan pomislete ,,,koi zapali oginja ????

16

Анонимен

преди 8 години

"Ердоган залива Европа с бежанци, пишат ядливо руски медии".Не,не е ядливо,а самата истина.А защо пишете,че Турция иска 3млрд.,като тя иска 20млрд.,а 3-те млрд.ги иска веднага и всяка година по 2млрд,а от юни ЕС да започне да разглежда решението турците да пътуват навсякъде в ЕС без визи.

15

решението е

преди 8 години

Меркел да излезе с изявление по всички световни медии че "бежанците " се депортират обратно по родните им места.

14

Анонимен

преди 8 години

Путин залива Турция със сирийски бежанци, а неговия аркадаш Ердоган ги препраща за Европа !

13

Чоко

преди 8 години

Има и друго просто решение. Всеки заловен, нелегално преминал границата на съд по бързата процедура. Всичко това да се излъчва по Ал Джазира. След това да се покаже , как тези млади мъже работят по инфраструктората на България и си изработват присъдите. Ще видите как няма да дойде никой.

12

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10Интересно пак Путин ли организира арабските пролети? Да не би потока мигранти да е тръгнал сега и то само от Сирия? Ейй, промити мозъци бе

11

Анонимен

преди 8 години

Oрел, рак и щука. Орела дето се вее в небето е ясен. Другите двама май няма значение кой кое е.

10

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 5Лелее, колко си наивен и задръстен, та дрънкаш! И къде моля е усата в цялата далавера, а? Кой печели от всичко това, Европа да е скарана с Русия?

9

Анонимен

преди 8 години

Ердоане, отваряй свободен коридор за бежанците до българската и гръцката граница. Ти кой си да ограничеиш свободата на движението на тези хора? Щом искат да ходят в Европа, да си ходят там. Турция не може до безкрайност да се грижи за тях я! Малко и еврогейците да си покажат прословутото си гостропремство. Ти храниш над 3 милиона гърла, еврогейците реват за 300 хиляди!

8

Анонимен

преди 8 години

Putin tlaska imigranti,kato bombandira Siriq.Ima li nqkoi naiven,koito mu vqrva,4e sled sankciite ot EU se e hvanal da bori terorizma.A I Asad 6te pazi da ne mine nqkoq truba s gaz slu4aino ot Evropa kum EU.Agentite ot KGB sa dosta podli.

7

това е

преди 8 години

Защо да е ядливо,те пишат истината Турския диктатор рекетира и изнудва Европа която е беззащитна.

6

****

преди 8 години

Нека на мигрантите им бъде заевено,който иска в европа,приема християнството и християнско име,и живее по християнските закони,който не иска, да ходи в арабските държави,и притока на мигранти ще секне веднага.

5

Анонимен

преди 8 години

do atakist=======ti taka li inache ne si evropeec ushanka sas ushanka stiga si se prestavql za balgarin i pishi na kirilica ili na latinica a ne mish mash

4

Анонимен

преди 8 години

Всичко това е подготвено от Путиин, Асаад, Иран и Турция и действа против ЕС и Германия с цел да съсипят икономически и политически съюза. Засега дава резултат и джуджето потрива доволно ръце в замъка си. А Меркел съвсем е изкукала и още повече се е сбръчкала.

3

Анонимен

преди 8 години

Тия вскичките дето ги подлъгаха тези хора да тръгнат насам натам са за съд. Не обвинявам бежанците - и те са жертви , като нас дето плащаме данъци да подържаме напълно неадекватна върхушка в Брюксел. Миналата година по това време, беше моментът да се обсъжда какво ще се прави. Сега е смешно да се правят пазарлъци. Първо затворете вратата, после мислете кой и колко да приема...Като знаят, че ги връщат, никой няма да тръгва.

2

АTAKICT

преди 8 години

КАК КОЙ---ТУРЦИЯ СЛЕД КАТО НАКАРА ЦЯЛА ЕВРОПА ДА И ПЛАЩА НОВИЯ ДАНЬК--ЕМИГРАНТ СРАМ МЕ Е ДА СЕ НАРИ4АМ ЕВРОПЕЕЦ ---ЦЯЛА ЕВРОПА Е В КРАКАТА НА ТУРЦИЯ СЬД ЗА МЕРКЕЛ

1

Анонимен

преди 8 години

На тази среща не знам на Турция какво трябва да и стане ясно, но май е по-важно на Меркел да и стане ясно, че не командва вече парада и трябва да се съобрази с новите реалности. Както каза Орбан, по добре сам да правя нещо, откокото дружно да не правим нищо. Турция е терорист, а с терористи не се преговаря. За 3 милярда толкова войска и оръжие може да се струпа на границите, че пиле няма да прехвръкне, не да влизат по 5000 на ден...