52

Наблюдател

преди 8 години

"Какво ще е нужно за живот извън Земята?" - ГРАВИТАЦИЯ!

51

Анонимен

преди 8 години

Човека не е създаден за да митка из Космоса.

50

-

преди 8 години

До АнонименСамо лекичко ще го демократизират

49

Анонимен

преди 8 години

А защо трябва да унищожаваме и Марс, не разбрах?

48

Анонимен

преди 8 години

Нещо за *** как е скочил в някой шадраван няма ли??Да се е полял с кофа вода и т.н.??Че темите за вселената са ви меко казано като ядрена физика за магаре.

47

Анонимен

преди 8 години

Сашо, хванал си тема, която въобще не е за твоите... Как да го кажа по-меко?! Ммммм, възможности...

46

Анонимен

преди 8 години

Техническите проблеми са ясни. Кажете ми кой и по какви критерии ще бъде кмет на селото- етнос, раса, религия, пол, сексуална ориентираност и т.н.

45

Анонимен

преди 8 години

До Човек 69Човеците нямат акъл за пет пари и НИКОГА няма да имат.продти и нагли същества които ще отшумят след не много време.

44

Анонимен

преди 8 години

"Напусналите работа - с 25 000 повече от започналите"Защо не пишете за "успехите" на Боко-тиквата ами ми разтягате локуми за небивалици??!ЗАЩО БЕ?!

43

Анонимен

преди 8 години

При създадени идеални условия за живот на Земята, ние не успаяваме да съхраним съществуващото положение и рушим, а като отидем на друга планета, където въобще няма условия за живот въобще няма да се справим.

42

Анонимен

преди 8 години

Най-необходимото в тази среда на БГ космонафт ще бъде Бойко Борисов и ПП ГЕРБ. Без тях не е възможно оцеляването. Невъзможността да се гласува за ГЕРБ, прави мисията невъзможна.

41

Анонимен

преди 8 години

ние сме на много ниско еволюционно стъпало на разума за да мислим за завладяване на нови светове,а освен това не можем да опазим собствената си планета.А на долните коментари,че бог ни е създал по свой образ и подобие-хм да се считаш за богоподобен си е като да смяташ ,че земята е центъра на света и слънцето се върти около нея-малко е грандоманско

40

Човек

преди 8 години

За живот извън земята нямаме разум още.

39

Осман

преди 8 години

Всичко е в Мозъка. Вселената също.

38

До 63

преди 8 години

Няма физичен закон които да не позволява на хората да напуснат Земята, така че това ще се случи. Агония няма, има разум, а на негова база има развитие.

37

Анонимен

преди 8 години

Физиците казват,че това което наблюдаваме на Земята и Космоса е само около 4 % от съществуващата материя и енергия във Вселената.Останалите 96 % са абсолютно незнание и мъгла.А от това,което наблюдаваме в тези 4 %,разбираме едва 10 % от случващото се.Но Холивуд и журналята са способни да разтегнат "непосилната лекота на 4 %/10% битие" до "абсолютното познание" чрез своите спец ефекти и тежестта на медийните абривиетури(в случая СНН-мото"Вервайте ни,щото ни дават по ТВ") в днешно време.

36

До 55

преди 8 години

Въпроса ти е глупав, нещо от рода на "за какво да ям, след като пак ще огладнея"? Естествено е да желаем да колонизираме Марс, Луната или които и да друг чужд свят, защото ако се замислиш това е в основата на живота. Живота буквално завладява всяко възможно пространство на Земята, именно това го прави толкова жилав и успешен, това е дълбоко вкоренен инстинкт във всяко едно живо същество, включително човека.

35

Анонимен

преди 8 години

Еволюцията не е спряла. Тя продължава с опитите към съвършенство. И винаги ще има едно стъпало по нагоре което тя ще гони. А старите образци, тя просто ще ги унищожи! За да оцелеем като вид трябва да избягаме от тук. Нещо което скоро не можем да направим, а и едва ли ще направим някога. Просто Еволюцията ще се погрижи да не замърсяваме Вселената. Та нали цялата Вселена е работна площадка на Еволюцията! Можем само да удължим агонията си известно време...

34

предложение

преди 8 години

Трябва да колонизираме поне 3 планети. На едната- да се настанят САЩ и техните подръжници-да градят капитализма там. На втората-само комунисти-от Куба , от КНДР и от братушките. И третата-най-голямата-само македонци! Така от началото ще си знаем- капиталист ли си-на планетата на американците. Комунист ли си-отивай при другарите! Ако не си нито едно от двете-отиваш при македонците!

33

"Комбойци в Кос

преди 8 години

""Човешката раса най-вероятно ще трябва да колонизира други планети"Първото нещо,което си помислих след като прочетох подзаглавието беше:-Щом става въпрос за "колонизиране",тая статия е написана от Ройтерс,АП,СНН или ВВС.Наистина се оказа,че е на СНН.Тия медии някак си не им стигат земните "репортажи" и медийната им поддръжка за "най-вероятно неизбежно налагане на демокрация чрез военна агресия в суверенни държави",но сега почнаха да пишат за "неизбежна колонизация на суверенния Космос."