21

Шаран БГ

преди 8 години

Кой знае, за някой неща Вилдерс може и да има право! За едно нещо обаче много греши. Милиардите могат да се пръснат за този дето духа, само не и за трудовите хора. Те трябва да живеят в постоянен недоимък, за да имат стимул да работят -- и то без пари -- за единия хляб. А за да не надигат глава, към войска, полиция и администрация трябва да има щедрост. На това му се казва: демокрация !!/ поне по български /

20

Анонимен

преди 8 години

Европа се разпада /въпрос на време , не дали с кога / факт

19

факт

преди 8 години

Във ФРГ отдавна е наложено конкурсното начало за всички длъжности, но Хелмут Кол е наложил ГДР-ейската комсомолка Меркел, защото е знаел, че е НЕКАДЪРНА и е вярвал, че ще му бъде вярна до гроб, но уви . . . # Taka той е нанесъл непоправима щета не само на Германия, а и на цяла Европа; както и на ЦЕЛИЯ ХРИСТИЯНСКИ СВЯТ ! ! !

18

БАЧКАТОР

преди 8 години

Е какво? прав е човекът !

17

Руските тролове

преди 8 години

Са налазили статията! Такива луди ги гледахме през 30те на миналия век. Как може същото да се повтаря! Много му се иска на *** да разбие Европа.

16

Анонимен

преди 8 години

ИДВА ВРЕМЕТО НА ИСТИНСКИТЕ ПОЛИТИЦИ, НЕ НА ОБУЧЕНИТЕ МИШОЦИ ВЪВ ВАШИНГТОН

15

Тинката

преди 8 години

Холандия ще се справи и без ЕС, ама бай *** демократа не го виждам до къде ще стигне ако няма кой да му шока канчето. Преди беше БКП с подкрепата на СССР, сега е ЕС. Нашто племе не може да самоконтролира и това си е. Историята го е показала.

14

Наблюдател

преди 8 години

Този може да е крайно десен но за съжаление е крайно прав!

13

Анонимен

преди 8 години

Пичът определено е прав. Долу ЕС, долу толерастията. Кортес с една шепа хора завладя цял континент, щото вървеше напред с кръста и с меча и даваше избор: не щеш кръста, на ти меча. Днешна Европа не може да се изчисти от налазилите я ***, въпреки че я убиват. Трагична толерастка деградация.

12

Анонимен

преди 8 години

Австралия е унижена и обидена. Генерал-губернаторът е бесен. Президентът на Израел отмени визита си в тази страна заради срочното си посещение в Москва и среща с Владимир Путин.

11

Батя ви

преди 8 години

Мине се не мине и някви тука все споменават хомосексуализма като бич на съвременното общество. Кухи тикви сте, не се занимавате с реални проблеми, а само разлайвате кучетата!!!И да, няма нищо лошо един съюз (независимо какъв) да се опитва да хомогенизира съставните си части, за да работи по-добре. Друг е въпросът вече с какви цели се прави хомогенен и какво се опитва да постигне с това.Ако САЩ нямаха федерални закони и бяха като тъпия ЕС (демек като разграден обор), отдавна нямаше да ги има!

10

Ата

преди 8 години

Меркел е опасна за Европа колкото Хитлер през първата половина на миналия век.

9

Джон

преди 8 години

Много е прав Герт Вилдерс, ЕС е едно чудовище което си е присвоило властта над европейските народи от националните суверенни държави и върви по-пътя на все по-голяма федерализация при която европейските народи да бъдат етнически заличени и подложени на геноцид чрез плана Калерги, възхвала на извращения като хомосексуализма и феминизма, благосклонно третиране на малцинства и дивашки мигр***нти и лошо третиране на европейските народи. ЕС трябва да се разпадне защото той води към много лош край.

8

Анонимен

преди 8 години

Много са ми забавни и странни тези националисти и популисти. Дали някой от промитите им избиратели си задава въпроса: Какво ще стане като напуснем всички ЕС? Холандия е държава плюмка. Сега е велика, защото е в ЕС и има отворен пазар, ами като няма ЕС нали няма да има и пазари? Нали пак ще сме на локални валути, които ще имат променливи курсвове. След 10 години изолация и всички ще започнат да правят пак съюзи и кво? Пак отначало до поредния популист, който да разруши всичко? Мислете бе хора!

7

Анонимен

преди 8 години

НЯМА КАК ДА ПУСНАТ ДЕБЕЛИЯТ ТЛЪСТ КОКАЛ ЕВРОГЕЙЦИТЕ В БРЮКСЕЛ. КЪДЕ ЩЕ НАМЕРЯТ ТАКИВА ТЛЪСТИ ЗАПЛАТКИ И ТАКЪВ КОМФОРТ? ЕДВА ЛИ ЩЕ СИ УНИЩОЖЪТ КОМФОРТНИЯТ ЖИВОТ! ВСИЧКИ ЧЛЕНКИ НА ЕС ИМ ПЛАЩАТ ЗАПЛАТКИТЕ. НЯМА ДА МИ СТИГНАТ СИМВОЛИТЕ ДА ВИ ОПИША ПРИВИЛЕГИИТЕ С КОИТО СЕ ПОЛЗВАТ ЕВРОПАРЛАМЕНТАРИСТИТЕ И ШЕФОВЕТЕ ИМ. ТАКАВА ЛАПАЧКА ПАДА ЧЕ ЩЕ ВИЕ ТРУДНО ДА Я СЪНУВАТЕ. ТАКА ЧЕ НА ТОЗИ ЩЕ МУ СПРЕТНАТ НАЙ НЕВИННОТО УБИИСТВО. ЩЕ КАЖАТ ЧЕ СЕ Е СПЪНАЛ ПАДНАЛ И Е ПОЛУЧИЛ МОЗЪЧЕН КРЪВОИЗЛИВ.

6

Анонимен

преди 8 години

"свобода на словото има или няма последно?"==========Руски журналисти откриха и заснеха два мирно съседстващи (съжителстващи) военни лагера. Единият турски, а другият на терористичната групировка Джебхат ан Нусра. Кога нашите медии ще ни информират и кога ще потърсят отговори на възникващите във връзка с този факт въпроси? Пердоган каза, че ще подаде оставка, ако се намерят доказателства за връзките му с джихадистите.

5

Анонимен

преди 8 години

Другарю комунист-атакист , Сидеров не е Български националист , а е Руски , докато Вилдерст е Холандски националист . Разликата е от тук до небето .

4

само приказки

преди 8 години

до 5 до 1Свобода на какво хахахаха е има ли???

3

до 1

преди 8 години

Я посочи един, какъвто и да е ,дето да ги обичая арабите. Те един друг не се понасят и се убиват както и когато сварят, Европа ли да ги обича? Никой не обича ***. Хора които бягат от мизерия и война, не са нагли и агресивни.

2

аноним

преди 8 години

браво все повече такива националисти да се чуват в евроазития