44

Параноя

преди 8 години

Тлъстото момче е христоматиен пример докъде може да стигне един диктатор!Народът му изнемогва,а той живее с параноичните идеи че може да контролирасветовната политика.Дори и Китай(основният му поддръжник)го осъжда.Рано иликъсно хората в СК ще разберат,че има и друг начин на живот(завесата ще падне),и тогава ще му търсят отговорност за профуканите за оръжия милиарди.Акоизучаваше история,щеше да разбере причината за краха на СССР и свет.соц.система и че той бодро води народа си натам.

43

Анонимен

преди 8 години

До МРАВКАс толкоз едър шрифт ли ти написаха листчето от руското посолство или това са ти възможностите?

42

Анонимен

преди 8 години

До ДИСАГИТЕЕто това е началникначалник, ама се крие да не го видят батковците и да го опляскат. А *** му се радват.

41

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Ето това е началник !!Каквото реши това прави ,не цепи басма на говедата от ФАЩ!!!

40

Анонимен

преди 8 години

този е пич и не му пука от нищо

39

ZFix

преди 8 години

Гледам и се чудя, този може ли да направи клек до долу.При това на всички снимки които съм виждал е на фона на хорица които му се нанасят няколко пъти на ширина.

38

Ноа

преди 8 години

Ще изстрелят една и после к'во? Северна Корея ще се превърне в радио-активно поле.

37

Анонимен

преди 8 години

Я колко мераклии за северно корейци! Ами хайде, купвайте билетите и отлитайте, щом там всичко е цъфнало и вързало, да се кланяте на Кимчо.

36

Колио

преди 8 години

В света има точно 5 дьржави които могат да изтрелят нещо в космоса русия,китай,индия сащ,северна корея.между тях не е нито една държава от ЕС май технологично са пред южняците а за нас са си направо в космоса.Земеделската им продукция не е ГМО здравеопазването не е курумпирано такаче не е сигурно кьде се живее по добре там или тук.

35

<><>

преди 8 години

Дано скоро САЩ да са по зле от Сомалия ! Тази измислена раса е дявол облечен в костюм и говорещ на вие !

34

Анонимен

преди 8 години

Тия дето пишат глупостите че в Северна Корея имало глад да вземат да прочетат статия в Нешънъл Джиографик озаглавена "Гладуващата Америка" Не знам как при тази цензура и в това пропагандно списание се е промъкнало такова признание от самите американци, които си признават че 14-17% от населението на САЩ гладува. Бях много изненадан.

33

Амбасадор

преди 8 години

България и КНДР имат дипломатически отношения. Поради това няма съмнение, че Ким Чен Ун е изпратил поздравителна телеграма по случай Националния ни празник Трети Март до свой български колега. Вместо да премълчават този факт, добре е българските медии да уточнят до кого от колегите на Ким е адресирана телеграмата - до държавния глава Росен Плевнелиев или до първия ръководител на управляващата в България партия ГЕРБ д-р Бойко Методиев Борисов.

32

Shark

преди 8 години

И тоя го хапе щъркела. Само не мога да проумея народа на Северна Корея толкова ли е оглупял и наистина ли им врява на тези ***, които живеят охолно, а те гладуват.

31

До чон

преди 8 години

Санкциите с/у Иран паднаха, за да може Иран да залее света с петрол и да поставят Русия на колене, което и става. Докато тоя севернокорейски ***, дето няма 5 ст. да пръдне, не представлява никакъв интерес за цивилизования свят. Рано или късно целият Корейски п-в ще бъде капиталистически.

30

Помните 1953г.!!!

преди 8 години

Накрая Ким като изтреска некоя държава ще видите... Тогава... Тия са по- страшни и от джихадистити..

29

Анонимен

преди 8 години

Само голямата зелка на Празчо Ким може да роди такива велики глупости!

28

чон

преди 8 години

Никой не може да пипне СК,затова са и тези санкции които ще паднат както паднаха санкциите срещу Иран.

27

Анонимен

преди 8 години

До ВескоНаистина ли мислите че има дори 1% шанс, някоя ракета да достигне до америка?Ако да, то вие сте толкова зке колкото шишкотоЗатова ли кюнецо така се насмита от Ким, щото няма и 1% шанс?

26

до Хей Комунета

преди 8 години

Дървите ли го при такива новини?при теб отдавна е омекнал, а?

25

Веско

преди 8 години

Наистина ли мислите че има дори 1% шанс, някоя ракета да достигне до америка?Ако да, то вие сте толкова зке колкото шишкото