13

Анонимен

преди 8 години

Браво......Браво.....Браво.....Бог да пази България,Българщината, и Българското....

12

Българка

преди 8 години

Сигурно приликата с македонското шествие идва от музиката с която започна нашето .,,Ако умра ил загина,не мой да ме жалите...,,Едва ли има компания която не си е пробвала певческите възможности на нея след няколко чаши алкохол. ПОЗДРАВИ за организаторите!

11

До къде стигнахме

преди 8 години

Не знам защо но ми прилича малко като македонските шествия липсват само статуите на бог Македон и на император Сашко,да бяхте се сетили поне да почете Руските войни бре!

10

Анонимен

преди 8 години

Коя е тая група Епизод дето ще я слушат хилядите старозагорци че не я знам?

9

до 11

преди 8 години

То виждал ли си 2000 човека или 20 хиляди на куп, че да приказваш глупости. Знам колко е дълга тази улица, защото това ми е родния град и съдейки от снимката, това са спокойно 2000 човека. Само на снимката!

8

Анонимен

преди 8 години

В Стара ЗАгора тържествата стават все по мащабни, така трябва да бъде и в цяла БЪлгария!

7

Анонимен

преди 8 години

ЧАК ПЪК ХИЛЯДИ...

6

!!!

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Браво за написаното. Цял ден слушам по радиото ,че празнуваме Освобождението на България ,но не казват от какво и кого.Послушни журналисти работят там. Това е опорната точка спусната от ГЕРБ. Да не се споменава турско робство.Да не би да загубят гласовете на етническата турска партия ДПС. А сега се канят да узаконят още една и то с турско име.

5

CABOB

преди 8 години

Аз съм един от най-големите родолюбци в Родината. Но смятам, че има нещо сбъркано и показно в днешния патриотизъм. Не вярвам на хора, които показват външно, а са кухи отвътре, много говорят, а малко вършат, издигат гръмогласни лозунги за святост, чест и морал, а в мислите си са непочтени. И най-важното от всичко - изпитват неистова омраза. Патриотизмът не е омраза, патриотизмът е обич. Другото е ксенофобия и фашизъм.

4

Анонимен

преди 8 години

Еми явно турците не са плащали за асансьора и тока на стълбището, та ние сме се оплакали и руснаците са ни помогнали да се освободим от това нечестно съжителство и от турското присъствие.

3

Анонимен

преди 8 години

TURZIA PRIZNA BALGARIA PREZ1906 G.IZPALNENA S TOPLI CUVSTVA KAM BALGARSKIAT NAROD.

2

Поклон

преди 8 години

Разбира се, че дължим свободата си на руските воини. Също и на румънските, финландските, сръбските. Не бива да забравяме за тях.Можем единствено да страдаме, че десетилетия по-късно комунистическите сатрапи са избили децата на воините - наши освободители. Избили са също и семейството на царя - наш освободител, избили са цялата руска интелигенция, която наистина е симпатизирала на нас, българите.

1

Анонимен

преди 8 години

MIR I BLAGODENSTVIE IMASHE PO VREME NA MIRNOTO SAVMESTNO SASHTESTVUVANE.