26

-

преди 8 години

41, Брегор, като съм мрачна съм мрачна. Като съм тъжна съм тъжна. Като ми е весело съм весела. Като ми е щастливо съм щастлива. На сила настроенията си не мога да сменям. Просто ги отбелязвам и ги оставям да отминат. Приемам ги. 42, просто скучаеш над поредната чаша с ракия и си фантазираш разни неща.

25

з н а й к о

преди 8 години

Оу! Що съм сигурен, че тебе требва да : Джасам вечно, а ***?!?!?И, приключихме за днес. Щото ме трииат...

24

Брегор

преди 8 години

До ЖенаКато чета коментарите ти ми изглежда, че си доста оклюмала. Не изпадай в такива мрачни настроения и не падай духом. Гледай доброто а не злото. Мрачните настроения са безполезни, но мнозина са погубили.

23

40

преди 8 години

Да бе. Виждаш ми се като някой, който живее в някаква фантазия, пише тук на мен, но сам себе си едва ли разбира, не отговаря логично, даже никак, на въпросите ми и общо взето все едно си говоря с вентилатор. Какъв кошмар, какъв късмет, какви яйца, какви картофи, какви дати, снимки от 2008 и надлакътници?!

22

38

преди 8 години

Ти пък кой си?

21

36

преди 8 години

"Трябваше да съм другаде тази вечер. Закъснях с 5 минути. Реших да не ходя. Тръгнах късно."Не съм написала "среща". Трябваше да отида на място, където трябваше да бъда в понеделник вечер, но не отидох, просто така се стекоха обстоятелствата и го описах, за да обясня, че ако е трябвало да минеш някъде така се нареждат нещата, че минаваш от там, нищо, че планът по принцип е бил друг. Ако трябва да умреш на улицата умираш. Линейката закъснява, диспечерката е груба, има задръстване.

20

34

преди 8 години

Не те разбирам. Нито думичка. Хубаво е, ако поне ти сам себе си разбираш. Дано.

19

31

преди 8 години

Последната от 2008? Не е ли малко остаряла. Аз нямам снимка на дясната си ръка от 2008 година, от рамото до лакътя :(

18

30

преди 8 години

Извинявай за буквализма, но този коментар го разбирам така: пих цяла нощ, почти. Ревах много и нищо не виждах. Гадно ми беше, ама обичам да ми е гадно. Извинявай за снощи.Въпрос: какво снощи? За какво се извиняваш?

17

28

преди 8 години

Аз да не съм пиле, което си предлага крилцата или бутчетата, че да се снимам и да пращам да ме одобряваш?! Ако ти напиша да си снимаш лявата част на лицето под челото до началото на врата ще ми я изпратиш ли? Това е като някакъв пъзел.... зловещ. Сигурен ли си, че си добре с главата?

16

26

преди 8 години

Ти по цял ден ли пиеш? Пиеш, готвиш, търсиш нещо за 5 мин Е....? Така ли минава денят ти?

15

22

преди 8 години

Дясната ръка? Ти фетиши по голи десни ръце ли имаш? Твоята как е? Харесваш ли си я?А иначе ци-ци на живо виждал ли си или само на картинка?

14

20

преди 8 години

Не разбрах в детайли какво е изискването. А и не ми отговори на въпроса. Защо не си търсиш нещо "За 5 мин. Е..." в нормален сайт, предназначен за тази цел? Ще си спестиш чакането и преварените картофи и яйца.

13

18

преди 8 години

Не искам да мръ. Просто самото живеене е тъ-по в своята същност, но като трябва да го правиш правиш го. Ти нямаш ли коя да джасаш, че толкова ти е мерак някоя, която даже не си сигурен дали е мъж или жена, съдейки по коментар 10?

12

13

преди 8 години

децата ти пият ли? децата на алкохолизирани родители почват от рано да пият.

11

14

преди 8 години

Какво ти дреме кой е? Щом ти отговарям тук и съм още жива, значи е скапан. Ако не ти отговарям, значи има шанс да съм пукнала, което е хубав знак.

10

Пияч-разбирач

преди 8 години

Моята, като се запознахме, смучеше водка като сибирски мужик в петък вечер. Колкото мен почти. Обаче излезе много свястна съпруга!

9

10

преди 8 години

А иначе днешния ден е празник на живота, на раждането, на красотата, на обичането, не тези жени, които се борят и си отглеждат децата, които ги вдъхновяват. Аз лично никога не съм се вписвала в горните и даже рождения ми ден е най-скапаният ден от годината и затова не обичам да го празнувам. Тук съм за малко и на гости. Трябва да придружавам някакви души, с които имаме договор и каквото съм обещала ще го изпълнявам. Като пукна ела ме поздрави.

8

10

преди 8 години

И ти си от необичаните и необичащите. Личи ти.Аз празник нямам. Моят празник ще настъпи, когато умра. Раждането ми беше наказание, умирачката ще ме оттърве от житейските глупости. Тук съм като в затвор и животът ми е даден като присъда, която трябва да излежа.

7

Жена

преди 8 години

Статията е тинтири минтири както винаги.Има два типа жени: обичани и необичани.Обичаните отглеждат и възпитават обичани деца.Необичаните отглеждат и възпитават необичани деца.В задачката се търси колко от въпросните мъШки коментари по-долу приличат на написани от синове отгледани от обичани жени или пък от мъже, които живеят с обичани от тях жени? На мен ми приличат на необичани и необичащи мъже.