18

Патриот

преди 8 години

Един опасен за националната ни безопасност човек ръководи съвета по такава и отговаря за нея. Да си тръгва час по-скоро защото когато стане опасно ще видим само *** ***. Ако се променят нещата гледайте го как ще се превърне обратно в русофил. Колко долни българи има не е истина. Да живее Русия, единствената страна която ни обича истински. Когато турците дойдат да ни колят, нашите евроатлантически предатели ще гледат *** или ще бягат. Само Русия ще ни спаси.

17

Анонимен

преди 8 години

Австрия и Вишеградската четворка ни подаряваха оградата, а Бойко отказа, да се мазни на Баба си. Сега да го видим? Как се пази граница без граница? Нали всичко е разрушено?Боко, любимец на бабите и лелките, същите тези баби и лелки ще те проклинат, като почнат да изнасилват дъщерите и внучките им, "нещастните" натрапници.

16

Илмейн

преди 8 години

До 17Псалом 32:18-22 "Ето, окото на Господа е над ония, които Му се боят и които се уповават на милостта Му, че Той ще спаси душата им от смърт и във време на глад ще ги прехрани.Нашата душа се уповава на Господа: Той е наша помощ и наша защита; за Него се весели сърцето ни, защото на Неговото свето име се уповаваме. Да бъде милостта Ти над нас, Господи, според както Ти се уповаваме."

15

Илмейн

преди 8 години

До 17Бог е с тези които се уповават и надяват Нему и които са с Него.

14

х.

преди 8 години

Сформирай народа по паравоенни квартали и села.Да знаят какви ги вършат.Защото иначе са овце и ще ти изгори плевнята.Даеба.

13

ужас

преди 8 години

Като ги гледам тия от снимката дано господ все още е българин .

12

Анонимен

преди 8 години

Президрнтът държи здраво фронта!Все пак, хубаво ще е новият президент да е още по-голям ястреб! Още пет години мачкане на руските агенти и България най-накрая ще се възроди!

11

Идеалист

преди 8 години

Няма ли край на мандата му?!

10

Анонимен

преди 8 години

Браво!Друго си е когато държавните ръководители вземат сериозно нещата в своитр ръце!

9

Ангел

преди 8 години

Друга статия която описва българските граничари като зверове в човешки кожи,ще свърши повече работа от всички тия заедно.

8

Анонимен

преди 8 години

Този ми е най-несигурен. Даже е предател. Как пък успяхме да изберем такава мижитурка за върховен Главнокомандващ. Дано, до изборите не направи някакви антиБългарски мизерии и предателства.

7

Положението вместо

преди 8 години

да се влошава,става трагично.Гр.министър Музалас заяви,че границата Гърция-Македония е окончателно затворена и че бежанската криза ще продължи 2-3год.и че не трябва да има паника,но трябва всяка седмица да се търси място,където ще се настаняват около 15хил.В този момент на границата Македония-Гърция са около 12хиляди,освен това гр.министър Коруплис е отправил писмо,като иска от банките ученическите лагери,за да могат да се настаняват бежанците.

6

патриот

преди 8 години

"България ще продължи да спазва европейските правила, да проверява и да регистрира съобразно европейските регламенти преминаващите през контролно-пропускателните пунктове на българска територия"- какви правила бе,каква регистрация бе *** недни!Тези мюсюлмани трябва да бъдат избити още на границата, иначе нямат спиране! Вижте ги какво правят в Гърция, Македония,тези ли бягат от война или те я създават!Нашия народ е под голяма заплаха!Ебам ти европейските норми,став въпрос за нашето оцеляване!

5

мм

преди 8 години

""Трябва да се прави разлика между бягащите от войни и тези, които просто търсят по-добри икономически перспективи"- ***, тези ще ни завладеят , а ти си взел да ми правиш разлики...!Всички трябва да бъдат връщани обратно, иначе сме изгубени като нация, разбираш ли български бе ***?

4

разбирач

преди 8 години

НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ КАКВОТО И ДА БИЛО !!!! СЛЕД 15 МАРТ БЕЖАНЦИТЕ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ИДВАТ КЪМ ГЕРМАНИЯ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ, И БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ "ЗАВЛАДЯНА" !!!! МИЛИОНИ БЕЖАНЦИ ЩЕ ДОЙДАТ В ЕВРОПА ПО ПЪТЯ СИ ЗА ЗАВЛАДЯВАНЕ !!!!! ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО МОЖЕ ДА НАПРАВИ ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН Е ДА СЕ ЗАПИШЕ НА СТРЕЛБА И НА БОЙНИ СПОРТОВЕ - САМО ТАКА ЩЕ МОЖЕ ДА ОЦЕЛЕЕ !!!!!!!

3

аааааааааа

преди 8 години

отиде туристическия сезон-черен мигрант ...рускиня по минокини,мигрант..рускиня-нещо несъвместимо нали...да му мислят мутрите с празните хотели..

2

морски

преди 8 години

Тези бежанци да не прецакат летния сезон?!

1

Анонимен

преди 8 години

като ги гледам и се чудя какъв ли мъдър план са измислили за противодействие, включващ 2 самолета, 1 танк и велосипеди?!? армията е една скъсана и скапана, пари за хляб и вода нямат тръгнали граници да ми пазят. злета, дотам окрадохте държавата, хак да ви е