48

Анонимен

преди 8 години

За да спре да работи МВР има една важна причина - първо трябва да почне да работи. По правлино е - с този бюджет, както и с предишния, МВР пак няма да работи в интерес на българина.

47

Тиквун Ага

преди 8 години

Мадам Бъчи е много хепи на снимката...сигур нейната аверка па е пласирала удачно поредна порция деца за осиновяване...

46

Анонимен

преди 8 години

Да ги уволняват всички!Без тях със сигурност нещата ще са по-добре.И без това всички милиционери единственото, което правят на работа е уреждане на лични далавери! Само човек, който му се е налагало да има работа с тях,в смисъл да очаква да му защитят интересите знае каквоБЕЗДУШИЕ И ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ излъчват тези "хора"!

45

Баси Държавата

преди 8 години

E то какво пък работят?Семкаджийте освен да висят по патрулките и да гледат мацките по улицата/особено лятото/не виждам какво друго правят!Министерство изпълнено с демотивирани служители,шефка на силни лекарства дето незнае къде се намира и все няма пари.Абе в тая държава пари има бол,ама не стигат по предназначение.

44

Анонимен

преди 8 години

Съгласен съм МВР да спре работа - освен да дремят и се тежкарят какво ли работят. Престъпленията ще са същите.

43

АTAKICT

преди 8 години

ДА СЕ ЗАКРИЯТ ПОРАДИ ЛИПСА НА НАРОДНО ДОВЕРИЕ ПРЕДЛАГАМ----ПАРЛАМЕНТ ПРЕЗИДЕНТ ВСС ПРОКУРАТУРА МВР ДАНС НА ТЯХНО МЕСТО---НАРОДНО ПРАВИТЕЛСТВО С ПРЯК ИЗБОР ---80 НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ МЕСТНИ ОРГАНИ ЗА САМОЗАЩИТА И МЕСЕН СЬД С МЕСТНА ВЬРХОВНА ВЛАСТ

42

Всяка държава

преди 8 години

Храни полицията,без нея неможе!Обаче г-жа Бъчварова казва,че с намсляне на отпуските ще подобри охраната по селата-абсолютно глупости!ТТЯБВА ДА ЗНАЯТ ХОРАТА,ЧЕ В ПОВЕЧЕТО ГРАДОВЕ ЕДИН ПОЛИЦАЙ ОТГОВАРЯ ЗА НЯКОЛКО СЕЛА-Е КАК ЕДИН ПОЛИЦАЙ ЩЕ ОБИКАЛЯ ТРИ СЕЛА И ЩЕ СЕ ОТЗОВЕ НА СИГНАЛ!СЪЩОТО ПОЛОЖЕНИЕ Е И В БОЛНИЦИТЕ-МАЛКО ПЕРСОНАЛ И ХОРАТА УМИРАТ В КЪЩИ ДОКАТО ЧАКАТ ЛИНЕЙКА!

41

Умници на Баце

преди 8 години

От тази "реформа" полза ще имат само бившите милиционери. Наближиха 60-те и трябва да си ходят. Като ги направят държавни служители по Закона за държавния служител, ще могат да работят до 65 години. Пак се променя закона за облага на 300 - 400 висши милиционери, които и сега вземат и пенсия и заплата. А офицерите, завършили Академията, служили 15-20 години в мизерията, сега да го ... Това е обезглавяване на МВР. Прокарат ли сега промените за офицерите, догодина ще последват и другите служители.

40

Не Поданик

преди 8 години

Бъчи, като върнете парите от КТБ, Хидроинженера, Бисеров, Масларова, Батко и Братко, Мургина, и ще имате много пари. Ние вече не даваме. Много скъпи ни станахте. И много ортаци на парите ни станахте.

39

Анонимен

преди 8 години

Тия дни ходих в едно РПУ. В него видях бюро със закована инвентарна табелка с номер и година. И знаете ли коя година-1951. Използва се до момента.В стаята нямаше стол да ми предложат да седна и взеха от друга стая , но без облегалка. Знам за пожарна селска служба, в която пожарникарите събират пари от себе си и спонсори, за да сменят съединителя на противопожарната кола. Е как при този разкош да работиш с желание.

38

Анонимен

преди 8 години

Че те работят и в момента? Защото според мен не. Тогава какво искат. Забележете, винаги протестират само за отпуски и заплати, никога за пари за консумативи като бензин, пистолети, бронежилетки и т.н. Само и единствено за заплати. Ми като не работят така и така, поне да не ни харчат парите.

37

Priasno mliako 3,9

преди 8 години

Tolkova mnogo ministerstva imame - s edno po-malko ne e goliam problem...:-):-):-)nali imame ministerstvo na sporta?!:-):-):-):-) i ...zabolekari boll...:-):-):-)

36

Vesel

преди 8 години

Chudesna novina - ot koga spirat da rabotiat? :-):-):-)

35

Шаран БГ

преди 8 години

Ей, ама то работи ли?

34

Българин

преди 8 години

Ужас с тая реформа затриват МВР и държавата. Ние реално си отиваме. Послушко ли викаше Борисов - той сам е един послушко.

33

Неа

преди 8 години

Ау имам чувството , че не четете новини ... Или поне само избирателно ...

32

Мъртва Държава

преди 8 години

То мвр Въобще работи ли??? То държавата НЕ РАБОТИ!!! Живеем в Безвремие... Най-много ми е Жал за Младите и Пенсионерите....

31

ЦК на либерастите

преди 8 години

Абе аз като гледам изявите на министърката, някой може да ме подсети какви са признаците ,че МВР работи ?

30

Анонимен

преди 8 години

то пък сега като се скъсва от работа, закривай това МВР очевидно и че без служби можем.

29

Джедай Мастър

преди 8 години

Ми да спира да работи, та да открием разликите.