47

Анонимен

преди 8 години

Жена, овца, мъж овен - Велик "Българин". Епопея на народния интелект!

46

Анонимен

преди 8 години

БИВШИЯ ОТДАВНА Е ПРОДАДЕН ЗА ЕДИН ФИШ ОТ ТОТО.

45

Анонимен

преди 8 години

До дасидойдемнадумата ЗА ПОРОБЕНИ БЪЛГАРИ! ТИ ДЕЦА И БЛИЗКИ НЯМАШ ЛИ????!?!?

44

AF

преди 8 години

Та аз мойта жена я подарявам заедно с една овцаСамо да я вземе някой

43

Анонимен

преди 8 години

Кое вие чудно?Гаджето ви с което сте живя ли в мир и любов с години е възможно да ви причини същото.Да ви продаде за една кокошка,дори.За това,че сте му изхарчили всичките пари без да кажете едно Благодаря!" Благодаря,ако те нямаше теб сега нямаше да има *** на *** си!""Ти си моя идол","като се опарича ще ти направя паметник "бюст с фейса ти на човека на Един пробит$" В знак на благодарност!"И ще го поставя пред Университета,където родителите ми са ме образовали и ти нямаш нищо общо с това."

42

Анонимен

преди 8 години

Колко неща не се знаят.Някъде там,хиляди са в очакване някой да ги потърси,да се интересува от тях и да им помогне.Загубили връзка с всичките си близки, приятели, роднини по принуда.Всеки ден в очакване да се случи,чудо.Отпивайки вода от чешмата си мислят за светена вода в поредна без сън нощ е сякаш запалена свещ,пред Чудотворната икона.Картина в кабарето е Свещена икона на която всеки ден изказват своите желания.Една коза е равна на една овца.Що ли?Ако едни човешки живот е равен на кучешкия.

41

до стамат

преди 8 години

някои му викаме работа. можеш да напуснеш ако не ти харесва.

40

Анонимен

преди 8 години

Ама,тоя Борисов да не е......

39

XURREM

преди 8 години

До Анонименkakav etnos ?zasramete se ,koi ograbi i okrade bg?bg. grajdani se isklaxa pomejdusi.mn. sme6no,SRAMOTA BG.GRAJDANIN IZVADIL NA SOBSTVENNIQT SI BA6TA OKOTO ISKLAXA SI MAIKITE SRAMOTA.......................

38

ПреЦедента

преди 8 години

Евро-атлантическо ФАЩ стандарти на гЕйСъ !

37

Анонимен

преди 8 години

Нещо за етноса им няма ли да кажете. Защо не се водят статистики и не се групират по етноси, а? Мисля, че религии и култури, загнездени в умовете на първобитни маймуни, са причината за всичко това.

36

Анонимен

преди 8 години

Стига с тия шведски драми, нали вече им дадоха индийско гражданство - да си ходят в родината да ядат хлеб***рки.

35

до Редовен читател

преди 8 години

Жените са така братко ,брутални до болка .Не случайно Хентая в Япония се прави от жени .

34

Анонимен

преди 8 години

Мила родна картинка... Конграчулейшън Борисов, конграчулейшън... или очакваш писмо от някой англейски лорд....

33

Анонимен

преди 8 години

Пак с индийците ни занимавате.Поредното доказателство за Ентеграция.Пари и толерантност хвърлени на вятъра.Преливане от пусто в празно.Калфин"дерзай".

32

Heй маке

преди 8 години

До Макенезабравяй кой ви направи отделна банда такива като нашия сатанишев дето идва да ви дава акъл по политиката а иначе коминтерна и Москва ви измислиха като отделна банда и даже ви биха за да станете македонската банда а пък и вас и нас все ЧИ"Ф"У"Т"И ни командват целта на играта е разделяй и владей и ето един ден ще се пръкне световна еврея дето му викаше буш JEW NEW ORDER

31

Редовен читател

преди 8 години

Днес.бг, старайте се да не прекрачвате определени граници в "стаиите си". Никому ненужни са бруталните уточнения, които описвате. Отдавна мина времето на принципа: "ако няма изнасилен, ще изнасилим, за да има статия". Уникална статия не се прави, като опишете в подробности на какво е била подложена жената. Имахте подобна статия и за изнасилвача от "Цариградско шосе", в която бяхте описали вкл. анални контакти и т.н. Прекалено е!

30

Анонимен

преди 8 години

Такива из.верги като този трябва да се избиват по улиците за назидание!

29

Анонимен

преди 8 години

"След това 6 дни удовлетворявал нагона си, докато клетата жертва успяла със сетни сили да избяга..." - поклон пред Днес.бг!

28

Сандо

преди 8 години

балкански драми и сапунки ...