12

Бате ви Бойко

преди 8 години

Много ме слушаше лека му пръст. Като му казха да остави Мишо Бирата( и на него л.м.п.) без много въпроси се оттегли от завода му.

11

Владо

преди 8 години

До t-rexДва пъти двойно, си е направо четворно повишение !

10

t-rex

преди 8 години

Колкото и да плюете, Дянков е един беше най-добрия финансов министър на българия и един от най-добрите в Европа и света. Точно неговите решителни ходове предотвратиха тоталния погром по време на кризата. Ако беше действал с популистките методи на *** щеше да ни се такова мамата. Помните Виденовата и Лукановата зима.А Ваньо Танов си беше пич. В каквото и да го обвиняват, факт е, че и двата пъти като ръководител на митниците повиши приходите двойно.

9

do 2

преди 8 години

Аз се сещам за Дянков. Имаше много правилни ходове. И се сещам и за бесепарите, които ореваха цялата държава и му цитираха постната пица. И се сещам и как го уволниха. и се сещам за много други министри, които бяха кадърни и всички ги уволниха. Така започна падението на ГЕРБ, който имаше добър старт. Ама така е, все пак Борисов е министър, стар комунистически кадър с тъмно минало. Няма как да има кадърни хора около него.

8

До 6

преди 8 години

Е, далече, колко да е далече???? Ще паднеш от смях, ако ти кажа КЪДЕ дава сега вече "ценните си безплатни" съвети този "титан" на икономическата мисъл???!!! В укруината!!!!!!! Четох го на укропските сайтево, как надълго и широко се хвали КАК България е цъфнала и вързала!!!!! И за прихватизация им дъдне, и за някакви данъчни и съдебни реформи....ПЪЛЕН УЖАС!!!! КАТО ВИДИШ НАШАТА СЪДЕБНА, ДАНЪЧНА И ИКОНОМИЧЕСКА СИСТЕМИ на какво са дередже.......кАК НА ТОЗИ СВЯТ ИМА ТОЛКОВА *** И ЗАБЛУДЕНИ ХОРА????

7

Истина 2

преди 8 години

Абе хора спрете да побликувате глупости: Дянков Танов и Боко в една нормална държава трябваше да са в затвор до живот без право на замяна. Само четки тука си четеме и се чудиме от къде да го подхванеме.

6

Анонимен

преди 8 години

Дянков, теб трябваше да те обесят и да станеш национален герой, ама бързо те скриха и те изнесоха далече!

5

Анонимен

преди 8 години

ужас ако това са героите на демокрацията

4

Анонимен

преди 8 години

Какво да си спомняме за Танов? Главно с "Ало, Танов.." Какъв герой, обикновен високопоставен чиновник, станал милионер по време на прехода.

3

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 8 години

ПОСТНА ПИЦА ЩЕ ИМА ЛИ ГОСПОДИН ДЯНКОВ,,,,,,,

2

Анонимен

преди 8 години

Но никой не се сеща за дянков...

1

Чекист

преди 8 години

Още една седмица някаде ще има голямо близане на ... След това никой няма да се сети за Танов...